Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
konteno napisał:

14 minut temu, soltys48 napisał(a):

Chcesz poru....ać idź do burdelu też jest na czym oko zawiesić 

no niby prawda z tą ładnością jak qrwy na portalach oglądam ale tam każdy już wsadzał 

no nie znajdziesz tym bardziej w internecie dziewczyny zgrabnej ładnej modelki dziewicy i żeby Cię jeszcze utrzymywała. Zejdź na ziemię chłopaku i poszukaj sobie jakieś normalnej dziewczyny w realnym życiu gdzie wspólnie się zaakceptujecie że swoimi zaletami i wadami i wspólnie będzie się dorabiac. za dużo siedzisz w internecie tym negatywnym

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, konteno napisał(a):

no niby prawda z tą ładnością jak qrwy na portalach oglądam ale tam każdy już wsadzał 

Masz wymagania ...

Tutaj nie masz komu się żalić,

Młody chlopocek z Ciebie, więc kto wie może i Ty się kiedy jak Marcinek ,,baron kapuściany" pochwalisz jakąś Tereską 

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Młody chlopocek z Ciebie, więc kto wie może i Ty się kiedy jak Marcinek ,,baron kapuściany" pochwalisz jakąś Tereską 

on pochwalił się dla jaj....wstawił to  celowo żeby lorowiok miał do czego kapucyna ganiać ...

Opublikowano
Baks00 napisał:

14 minut temu, konteno napisał(a):

Masz wymagania ...

Tutaj nie masz komu się żalić,

on nie taki młody chyba

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

on pochwalił się dla jaj....wstawił to  celowo żeby lorowiok miał do czego kapucyna ganiać ...

Oj chyba nie do końca jak wyszło że naściemniał to się zawinął, prawda jest trochę inna niż tu się kreował 

Opublikowano (edytowane)

miał dość baraniego poganiacza bo ciągle mu wypominał jakieś ubzdurane zdrady ...

5 minut temu, Łolek napisał(a):

Oj chyba nie do końca jak wyszło że naściemniał to się zawinął, prawda jest trochę inna niż tu się kreował 

no mi się wydaje że on już podjął decyzję że usunie konto wcześniej ...nie wiem co za bardzo kreował ale barani poganiacz ciągle mial jakieś zwidy 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

I potem nie potrafił wybrnąć, myślał że każdy będzie się ślinił itd.A tu chłopaczki nie takie ,,lalki" miały na pierzynie 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

... bo czasami...dobrze jest mieć marzenia...🤭

😅

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie myśl że on nie miał i mu tego brakowało 

Powiewa mi koło omyka co On miał,jak i jego cała osobistość 

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Powiewa mi koło omyka co On miał,jak i jego cała osobistość

Uraz masz, bo on na Twych pobratymców...polować śmiał🤭

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Uraz masz, bo on na Twych pobratymców...polować śmiał🤭

Mówiłem ,nas jest więcej jak jego kapusty🤗

6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to po co robisz wspominki o nim ....

By pokazać ,że czasem nie warto banialuki prawić 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

miał dość baraniego poganiacza bo ciągle mu wypominał jakieś ubzdurane zdrady ...

no mi się wydaje że on już podjął decyzję że usunie konto wcześniej ...nie wiem co za bardzo kreował ale barani poganiacz ciągle mial jakieś zwidy 

Było minęło nie ma co kminić prawdą jest że ściema prędzej czy później się wydaje 

Opublikowano (edytowane)

..no i koniec świętowania...prawie..

Kurna...mam na prasowanie siana...tylko...na wpół do jedenastej...czy jedenasta trzydzieści...?

...a wuj....pojadę na jedenastą...🤭😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 godzin temu, Uziu92 napisał(a):

Zjedzona włoska pizza, wypity aperol, dzień zaliczony 😀 ale rolnictwo tutaj takie ooo... Do potężnego kombinatu siedleckiego gorzej wypada 😂

Bieardzkiego nie mają to co się dziwisz

Pewnie fiat, lamborghini, df i new holland króluje na polu 

Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

....skąd wiesz?

...ja tak tylko z....ciekawości...🤷

A tak słyszałem od kolegi w germanii 

8 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Pewnie fiat, lamborghini, df i new holland króluje na polu 

No i laverda

16° Co

Dzień zaczniemy ciut później bo młodego trzeba do przedszkola zawieźć 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v