Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Oddał jeszcze jeden kolega, którego nicku nie pamiętam, bo on u nas nie pisze...ale przejrzeć na spokojnie...nawet jeśli się pomyliłem o ten jeden to i tak nie ma wpływu na wygraną 

nie ma wplywu ...ale oszukales i podales bledny wynik ...wiec wybory nie wazne ...wina twoja 🤣...zawiodles mnie 🤣🤣🤣🤣..po za tym te konta  to byly co najmnie 3 multi widma  lorowioka🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Zwycięzcy gratuluję🤝...

Jakieś kwiaty, alkohol, i ciastka przewidziane?....co by świętować...

zależy co masz w barku i w szafce w kuchni

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie ma wplywu ...ale oszukales i podales bledny wynik ...wiec wybory nie wazne ...wina twoja 🤣...zawiodles mnie 🤣🤣🤣🤣..po za tym te konta  to byly co najmnie 3 multi widma  lorowioka🤪

To tylko AFPol🤷🤭...

Też zauważyłem...

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Nie prawda. Ja nie przepierdoliłam tego roku. Był trudny i ciężki, ale sporo osiągnęłam, sporo przeszłam, wiele sytuacji było trzeba przetrwać i sobie z nimi poradzić, co łatwe nie było. Ale dałam radę. I mam nadzieje, że kolejny rok będzie łatwiejszy... 

Cycki do przodu i jedziemy dalej z podniesiona głowa. Co nas nie zabije to nas wzmocni. Oby zdrowie bylo

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Na multi nie ma wpływu Qwazi, a pafnuca mówi że nie był liczony.

Opublikowano
Teraz, Wełpa napisał(a):

@12Pafnucy pozwól że przetłumacze Brutus z łaciny oznacza "głupi" 😁

Uuuuu.

...coś mi dziś nie idzie....

Dobrze że już się kończy ten dzień...echch...

... idę se... popłakać w kącie...😢

Jutro będzie lepiej....

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za fajną zabawę 💪...

Jestem winien wyjaśnienie skąd mi się wziął pomysł tych wyborów...brakowało parę stron do 4000 i chciałem to dokręcić. Tymczasem okazało się ,że przez tydzień, od 23 grudnia do teraz, przybyło w temacie 179 stron. Nie wiem, czy to rekord, ale jesteście mega ludzie👍. Czapka z głowy 😊

• Haha 4
Opublikowano
Teraz, Karol6130 napisał(a):

Radek to prawdziwy fajter

Fighter fighterem ale tu chyba jakieś serduszko złamałeś 🤭

Se jutro naleśniki będziesz smażył 😁

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Wełpa napisał(a):

@12Pafnucy pozwól że przetłumacze Brutus z łaciny oznacza "głupi" 😁

No faktycznie    xD "Słowo Brutus samo w sobie jest łacińskie, choć jest to przydomek oznaczający "ciężki", "tępy" lub "głupi","       

Co jak co, ale @Kallina86 nie można zarzucić że to głupia kobita.   xD

• Haha 4
Opublikowano
30 minut temu, slawek74 napisał(a):

Kwasi pełni już funkcjię publiczną i nie powinien zasiadać w komisji koniec 🙋‍♂️🤪 wybory nowe zostaną ogłoszone po nowym roku 🤭

Kto pierwszy ten lepszy.

Opublikowano

A ja chciałem podziękować koledze @Qwazi że jako gospodarz tego tematu w tym roku dzielnie się tu udzielał i teraz na końcówce roku wprowadził fajna "zabawę " która zmotywowała wielu uczestników. 🤝👍💪✋️ @radekz200 gratuluje🤝👍💪✋️ i czekamy na nowy temat Mariusz wysoko zawiesił poprzeczkę

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wełpa napisał(a):

Fighter fighterem ale tu chyba jakieś serduszko złamałeś 🤭

Se jutro naleśniki będziesz smażył 😁

Napisała ostatnio że nie trzyma zbyt długo urazy. 

Więc szansę zawsze na to że wybaczy jest prawie 100% 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Uuuuu.

...coś mi dziś nie idzie....

Dobrze że już się kończy ten dzień...echch...

... idę se... popłakać w kącie...😢

Jutro będzie lepiej....

Nie płacz, dobrze będzie to tylko zabawa 🙋

A tak a propos, ci dzisiejsi tajniacy dali ci jakiś mandat? 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

No faktycznie    xD "Słowo Brutus samo w sobie jest łacińskie, choć jest to przydomek oznaczający "ciężki", "tępy" lub "głupi","       

Co jak co, ale @Kallina86 nie można zarzucić że to głupia kobita.   xD

zdrajca i tyle ....🤣🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v