Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Czy to ważne kto zakłada temat w danym roku? 

Jak i tak żyje on własnym życiem 

A wszystkie spory i tak jedna osoba jak do tej pory rozszczygała.

nie chciałabyś założyć?

Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał(a):

Marcinku, przeczytaj jeszcze raz co napisałem.

Oszust zawsze będzie oszustem i spowiedź w tym mu nie pomoże,

Skoro caryca oszukiwała jako patrycja i dostała dożywotniego bana za multi konta razem z ciapkiem i wcześniejszym michałkiem, to równie dobrze może to robić pod obecnym nickiem.

Żeby to było takie proste 🤷 

Opublikowano
40 minut temu, jacus napisał(a):

a ile banow miales  ?? 

a 3 miesiace urlopu przez impotenta-konfidenta ?😂

ja chyba wczesniej..

az sprawdzilem II 2010 r za nazwanie sprzetu innego gratem.😂

ze starej gwardii sporo odeszlo na formu profesjonalnych rolnikow..

nawet istnieje do dzisiaj ..

Kiedyś to było... 

Napisałem bajzon zamiast bizon i warn X3 🫣 

To chyba nawet ormowiec mi go dał ale to z 4 jego konta temu 🤣

Opublikowano
22 minuty temu, donweter1989 napisał(a):

Hola hola. Wspomniany Pan Mariusz gospodarzy w tym temacie od roku. A to tradycyjny kraj jest a co za tym idzie trzeba powołać komisję śledczą w celu rozliczenia afer owej ekipy. Nawet jeśli by ich nie było widać na pierwszy rzut oka to znajdziemy. Musimy znaleźć. Dajcie nam człowieka a resztę się dorobi. 

Oooo chociaż by tak na sam początek - kolano mi doskwiera od kilku dni. Kto wie czy to nie @Qwazi mnie kopnął, a następnie czmychnął. Co prawda ja nie widziałem, że to on. Ale też nie widziałem,  że to nie on🫣

O matko agrofotowa...

..to musi lepi zmienić całkiem nazwę tematu i powiedzieć ludowi że to nowe...i że stare było złe...🤭

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, donweter1989 napisał(a):

Hola hola. Wspomniany Pan Mariusz gospodarzy w tym temacie od roku. A to tradycyjny kraj jest a co za tym idzie trzeba powołać komisję śledczą w celu rozliczenia afer owej ekipy. Nawet jeśli by ich nie było widać na pierwszy rzut oka to znajdziemy. Musimy znaleźć. Dajcie nam człowieka a resztę się dorobi. 

Oooo chociaż by tak na sam początek - kolano mi doskwiera od kilku dni. Kto wie czy to nie @Qwazi mnie kopnął, a następnie czmychnął. Co prawda ja nie widziałem, że to on. Ale też nie widziałem,  że to nie on🫣

Reakcji już ni mom...

Łojjjjjj... @6465 Tomek nie będziesz tak gdzie czasem jechał przez Węgry 🤔...chyba bym się zabrał 🙏...

Poza tym to Sławek Cię zgłosił...kandydujesz?

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O matko agrofotowa...

..to musi lepi zmienić całkiem nazwę tematu i powiedzieć ludowi że to nowe...i że stare było złe...🤭

Ile to już razy tak bywało w historii tego pięknego kraju... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

@slawekes popierasz Michałka, czy jeszcze żeśta nie zawiązali... koalicji 🤔

Tak, tak. Lajka dał, tzn. że moje poparcie kupił ;)

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

A no, studzienkę właśnie wsadziłem.

Teraz wykuwam w oborze żeby rury wstawić. 

To fajnie

Mnie to zawsze pomaga jeśli coś mi nie wychodzi jak coś robię to ile zaoszczędzę dzięki temu że sama to robię. Od razu humor mi się poprawia.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, donweter1989 napisał(a):

Ile to już razy tak bywało w historii tego pięknego kraju... 

O masz...żem nie zauważył ..

Żem myślał że to...nowość ..🤭

3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

dzięki temu że sama to robię

..oj ale jak by to tak we dwoje...🤭

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Nie pamiętam, 14.5 roku mam konto, a to na początku jakoś było 

Ile? 😯 Matko Bosko to już można książkę historyczną napisać. 

Opublikowano
26 minut temu, slawek74 napisał(a):

Tomasz ja proponuję Ciebie 🙋‍♂️ ja to zarobiony jestem 🤷‍♂️ dopiero goście odjechali 🙆‍♂️

O nie nie. Ja od takich rzeczy jak najdalej. 

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał(a):

Reakcji już ni mom...

Łojjjjjj... @6465 Tomek nie będziesz tak gdzie czasem jechał przez Węgry 🤔...chyba bym się zabrał 🙏...

Poza tym to Sławek Cię zgłosił...kandydujesz?

Dwa razy nie!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v