Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nie muszę siedzieć w grach idę restauracji podadzą, sorzatną i wychodzę jak wielką pani. 

Kto pracuje sobie ten sobie nie żałuję 

Pracując w Liroju stać cię na bary mleczne czy to nawet za wysokie progi ?? xD 

• Haha 1
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

11 minut temu, Michał18 napisał(a):

No i jestem u koleżanki .

W co się bawicie?

pewnie w butelkę 😀😀😀

Bezduszna napisał:

19 minut temu, wojtal24 napisał(a):

niedziela handlowa 

Dzięki za przypomnienie. 

Nie musiałeś mam ja w grafiki. 

nie było to do Ciebie tylko do innego usera a ty jak zwykle wez pigułke bo leków rano zapomniałaś i się już zaczyna

Bezduszna napisał:

8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nie Pan tylko PANI 

Zapamiętaj to raz na zawsze 

Pani Warszawianka się już budzi

Bezduszna napisał:

12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nie muszę siedzieć w grach idę do  restauracji podadzą, spąrzatną i wychodzę jak wielką pani. 

o proszę 👏👏👏 Kasia zjedz snikersa bo gwiazdorzysz i nie jesteś soba

Mateusz1q napisał:

3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nie muszę siedzieć w grach idę restauracji podadzą, sorzatną i wychodzę jak wielką pani. 

było co od rana pite?

leków nie wzięła

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nigdy nie byłam ani nie będę w barze mlecznym za niskie progi jak dla mnie tam sam bleps się spotyka 🫢🤣

10 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

było co od rana pite?

Widać ktoś nie w sosie wtał rano.

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nigdy nie byłam ani nie będę w barze mlecznym

Czyli miesiany-miesiany z kulą mocy w łapę i nie trzeba sprzątać, bo "opakowanie" idzie do miejskiego kosza xD 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Michał18 napisał(a):

Dajcie spokój po zaraz poskarży się Mariuszowi 🤣😂

Pilnuj koleżanki . Chyba że godzina się już skończyła 😁

• Haha 8
Opublikowano
Bezduszna napisał:

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nigdy nie byłam ani nie będę w barze mlecznym za niskie progi jak dla mnie tam sam bleps się spotyka 🫢🤣

10 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

było co od rana pite?

ludzia z miasta widać że od dobrobytu się w głowach poprzewracało jeszcze głód w oczy zajrzy i będą przepraszać rolnika Pioter ma rację że historia koło zatacza

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli miesiany-miesiany z kulą mocy w łapę i nie trzeba sprzątać, bo "opakowanie" idzie do miejskiego kosza xD 

Widać kto najdłużej tam przybywa. Wszystko wie co po kolei się robi. A przed poroma dniami mówiłeś że to najgorsze jedzenie które tylko istnieje i wszystko tylko w domu. 

• Haha 1
Opublikowano
PAN88 napisał:

1 minutę temu, Michał18 napisał(a):

Dajcie spokój po zaraz poskarży się Mariuszowi 🤣😂

Pilnuj koleżanki . Chyba że godzina się już skończyła 😁

może się myje "koleżanka" albo jest już ten papieros tuż po

• Haha 2
Opublikowano
19 minut temu, wojtal24 napisał(a):

o proszę 👏👏👏 Kasia zjedz snikersa bo gwiazdorzysz i nie jesteś soba

Tyle ile mam cukru w organizmie mi wystarczy. 

Poza tym nie lubię zbytnio słodyczy. 

• Confused 1
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

A przed poroma dniami mówiłeś że to najgorsze jedzenie które tylko istnieje i wszystko tylko w domu. 

To, że w większości jem w domu nie znaczy, że czasem nie mam ochoty na chamskiego kebsa który zapiecze nie jeden raz ...

Opublikowano

Ciemno.zimno.mgla ,

2 godziny temu, jahooo napisał(a):

za komuny jak urzędnik cię nie obsłużył, zawsze był stopień wyżej do odwołania, czyli pierwszy sekretarz partii, dziś o się możesz 

Chyba u was.. komuna z pokolenia na pokolenie.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Coś sugerujesz?🤔

Czytając jak te firmy działały to nic dziwnego że zbankrutowały a takich cwaniaczków braku z pocałowaniem ręki a i to nie pomogło.

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Kaftan już się zbliża..

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wyszły z tego dwa po około 9ha co nadal było bliskie średniej wielkości gospodarstwu na wsi ;) I nadal 2x więcej niż średnia wielkość gospodarstwa w Polsce A ;) Mitycznej krainie gdzie ludzie mają 2ha na własność i 3 w wieczne użytkowanie czy coś takiego ...

Znowu pod sklepem byłeś??

No i w rozwodach my zacofani.

Musowi temu że nie ma durni co przed ślubem nie wiedzą z kim się żenią 🤣

7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

No wiadomo, bezduszna inteligencja to amerykańskie.chinskie, wietnamskie.filipinskie,indyjskie czy koreańskie przybytki preferuje..zależy skąd pochodzi.

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Odłożyłem,na przeczekanie mam , ale dalej też nie zapowiada się różowo 

A kto wie co będzie dalej ?? Nikt tego nie wie, też w tym roku myślałem że sezon na bób po rekordowych cenach w 2024 będzie h*jowy, a wcale tak źle nie było, a na pewno lepiej niż średnia z ostatnich 5 lat ... Więc co będzie za rok tego nikt nie wie w tej branży ...

Opublikowano
19 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To, że w większości jem w domu nie znaczy, że czasem nie mam ochoty na chamskiego kebsa który zapiecze nie jeden raz ...

To że ja umiem gotować i nie wiem kiedy tego się nauczyłam to nie znaczy że mam całymi dniami siedzieć w grach tylko dlatego że jestem kobietą.

Nieraz kucharka , gosposia, pokojówka też potrzebuje wychodne. 

Jak byś nie wiedział dzień święty świecić należy. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

To że ja umiem gotować i nie wiem kiedy tego się nauczyłam to nie znaczy że mam całymi dniami siedzieć w grach tylko dlatego że jestem kobietą.

Nieraz kucharka , gosposia, pokojówka też potrzebuje wychodne. 

Jak byś nie wiedział dzień święty świecić należy. 

mhm czyli w przyszłości nie miałabyś nic przeciwko żeby mieć w domu gosposie?

• Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie za młody na ciecia jesteś?

Będziesz jak Galicyjski bęben parkingu pilnował?

Do wojska idź lepiej.

Panie Krzysztofie , żadna praca nie hańbi, ale taki wartownik to dużo lepszy od zwykłego cięcia . Ale może lepiej pchać się na operatora ciągnika do PZD 🤔

Opublikowano
39 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Tyle ile mam cukru w organizmie mi wystarczy. 

Poza tym nie lubię zbytnio słodyczy. 

Czasem trzeba zjeść coś słodkiego.

Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nie muszę siedzieć w grach idę do  restauracji podadzą, spąrzatną i wychodzę jak wielką pani. 

Wszystko jest dla ludzi. Od czasu do czasu też lubię na mieście coś zjeść.☺️

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

12 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie za młody na ciecia jesteś?

Będziesz jak Galicyjski bęben parkingu pilnował?

Do wojska idź lepiej.

Panie Krzysztofie , żadna praca nie hańbi, ale taki wartownik to dużo lepszy od zwykłego cięcia . Ale może lepiej pchać się na operatora ciągnika do PZD 🤔

a nie chcesz pracować w stolarce tam kasa spora a z tego co kiedyś wrzucałeś zdjęcia to masz głowę do takich tematów

Opublikowano
39 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale może lepiej pchać się na operatora ciągnika do PZD 🤔

Masz tam znajomości ?? Bez tego raczej się nie dostaniesz ... Do ręcznego wycinania krzaków to chętnych szukają, ale na ciągniki to po znajomości ...

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

mhm czyli w przyszłości nie miałabyś nic przeciwko żeby mieć w domu gosposie?

Nigdy o tym nie myślałam i nie myślę.

Wystarczy abym od czasu do czasu miała czas dla siebie lub odpoczęła od codziennych obowiązków wychodząc gdzieś do restauracji aby to mi podano do stołu a nie abym ja to zrobiła. 

.

Edytowane przez Bezduszna