Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał(a):

Musicie mieć dużo pieniędzy że takie klucze macie

Mnie na takie nie stać

GOPS nie chce dać 😜 

Siema szaro buro i ponuro.

Kawę skończyć pić i szykować się na Marsz Niepodległości 

• Haha 1
Opublikowano

Witajcie. Poświętowałby,ale jutro na rano do pracy trzeba jechać. Trzeba się przejechać do znajomego i podłożyć trochę do pieca,bo znowu na wsi ucichło. Kto mi pożyczy na cataye?bo podobno mam kupować 😂 a ja nic o tym nie wiem 

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał(a):

Witajcie. Poświętowałby,ale jutro na rano do pracy trzeba jechać. Trzeba się przejechać do znajomego i podłożyć trochę do pieca,bo znowu na wsi ucichło. Kto mi pożyczy na cataye?bo podobno mam kupować 😂 a ja nic o tym nie wiem 

Nie będziesz żałować 🤭

Mus coś na obiad wymyślić 🤔 Trochę drzemkę strzelić i odpocząć 😔

Opublikowano
38 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

wypierdek z damska raczka udaje detektywa 

zrobienie z ciebie durnia to dla mnie bulka z masłem synek ...pod powiem ci ze Filipów czy Przerośl graniczy jeszcze z innymi gminami  i może warto przekopać inne gminy 🤣🤣🤣🤣 jak juz mnie namierzysz to skocz se wtedy z radosci na swojego malego ptaszka ...bo tyko tyle mozesz 😲

Wstaw jeszcze więcej zdjęć że studniówki🤣

Opublikowano
9 minut temu, PAN88 napisał(a):

GOPS nie chce dać 😜 

Siema szaro buro i ponuro.

Kawę skończyć pić i szykować się na Marsz Niepodległości 

Do Warszawy?

Czy gdzieś u ciebie jest mały Marsz Niepodległościowy? 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wiesio80 napisał(a):

Forszmak 🤔

Był niedawno

Ziemniaki opiekane+ surówka z czerwonej kapusty no i jakieś mięso chyba trzeba wyjąć 🤔-taka mam zachciewajke 

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Do Warszawy?

Czy gdzieś u ciebie jest mały Marsz Niepodległościowy? 

Z 15 lat już jak do Warszawy na Marsz Niepodległości jeżdżę. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał(a):

toż chodzą, weź ten mały za 249 i baterie do niego 4ah i wszystko odkręcisz, ten duży nie potrzebny 

IMG_7239.jpeg

To już wolał bym tego.

https://sklep.celma.com.pl/p/klucz-udarowy-celma-professional-wdk-li-18obs-bez-akumulatora-ladowarki

A najlepiej.

https://sklep.celma.com.pl/p/zestaw-obs-celma-professional-zakretarka-+-klucz-udarowy-+-2x-aku-2ah-+-ladowarka-

@Rolnik1973 widziałeś ?

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Ajeto napisał(a):

Załóż że konto małolata. Teraz jest świeży narybek może łyknie haczyk😂

tobie to nic nie da, każda cię osika, kobity na odległość wyczują obszczymura wiejskiego.   :P

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Kaśka, uspokój się. Ja Cię bardzo proszę. Tak nie przystoi kobiecie 

Nie odpisuj wszystkim na zaczepki. Jak czegoś nie wiesz to pytaj w sposób krótki i prosty. Dostaniesz odpowiedzi. Jak będziesz się rzucać, to będziesz traktowana jak wariatka. A Desperado i Bogdan traktują Cię i tak pobłażliwie. Potrafią ostrzej. 

Weź to pod uwagę 

Wiem że nie przystoi rzadko kiedy używam łacinę. 

Mnie już nie interesuje zdanie innych o mnie. Niech myślą co chcą. 

Co do Desperado i Bogdana już pokazali co potrafią więc nic na mnie wrażenia nie zrobi. 

Pytałam to dostawałam odpowiedzi  już nawet nie mam na to słów. 

Jedynie konkretną odpowiedzią dostawałam od ciebie a nie zamierzam cię zamęczyć pytaniami.

Nie można ciągle zaczepiać jednej i tej samej osoby to nie jest kulturalne. 

Więc jak już mówiłam wielokrotnie Karolowi internet mi zostaje. 

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

pisala o drodze do Bakałarzewa...ze cos tak  "wy macie droge do Bakałarzewa  .""...no to zadna tejemnica ze z Filipowa jest droga do Bakałarzewa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jeszcze jakiejś nazwy użyła tylko zapomniałem kozi poganiaczu Kozulku😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v