bauer51 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Potrafi ktoś wyjaśnić do czego to służy co znajduję sie pod numerami od 1-5 ?
rocco0987 Opublikowano 7 Listopada 2024 Opublikowano 7 Listopada 2024 1 i 2 normalne złącza do hydrauliki, takie jak te po drugiej stronie 3 i 4 chyba do LS nigdy tego nie używałem i szczerze nawet nie wiem na jakiej zasadzie działa ten system. (jeden chyba zasila w olej a drugi steruje) 5 wolny spływ, jeśli bedziesz potrzebował podłączyć powrót z jakiejś maszyny pod to gniazdo to radze wymienić złącze przy ciągniku na to normalne tylko o dużej średnicy, bo dokupić wtyczke tego typu co jest przy ciągniku to spore pieniądze.
bauer51 Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Opublikowano 7 Listopada 2024 Godzinę temu, rocco0987 napisał(a): 1 i 2 normalne złącza do hydrauliki, takie jak te po drugiej stronie 3 i 4 chyba do LS nigdy tego nie używałem i szczerze nawet nie wiem na jakiej zasadzie działa ten system. (jeden chyba zasila w olej a drugi steruje) 5 wolny spływ, jeśli bedziesz potrzebował podłączyć powrót z jakiejś maszyny pod to gniazdo to radze wymienić złącze przy ciągniku na to normalne tylko o dużej średnicy, bo dokupić wtyczke tego typu co jest przy ciągniku to spore pieniądze. Dziękuję za odpowiedź 😁
Rekomendowane odpowiedzi
Budowa przyczepy tandem
Nowa hydraulika mtz50/70