Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deutz fahr m620 profline jak go użytkować, jak prawidłowo  zmieniać biegi w dźwigni bądź w joysticku i jak  hamować. Kiedy używać nożnego sprzęgła. Jest ktoś w stanie mi to wytłumaczyć? 

• Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielooo25
      Witam jakie macie opinie o ciągniku same laser 100 chciałbym wiedzieć coś o nim ponieważ znajomy sprowadził ten ciągnik z Włoch rok 1991 prosty mechaniczny ciągnik, dodam że pracowałby na 15 ha i byłby to główny ciągnik z kosiarką i do zwożenia bel czyli też z turem a w polu głownie to talerzówką lub gruberem. Więc jesli ktoś taki ciągnik użytkuje to prosiłbym o opinię bo nie wiem czy warto taki nabytek brać czy jednak odpuścić 
    • Gość
      Przez Gość
      Witam mam jedno pytanie do czego służą przyciski na joysticku 1,2,3
    • Przez marq1122
      Witam
      Kupię ciągnik same dorado/lambo r2 ewentualnie roller/lampo, agroplus, 4x4, kabina z klimą, skrzynia 5 biegowa, moc 50-70 km. Jak by ktoś coś miał lub planował sprzedać proszę info. Zakup wciągu roku. 
    • Przez velFoka
      Panowie taki problem. w Agrotroni opada mi kierownica ale nie na siłowniku w dół a po prostu skraca się. Dociskam tym pokrętłem ale i tak nic nie daje. Czy jest jakiś sposób żeby to zablokować czy trzeba wszystko rozbierać?
    • Przez fidur
      Witam serdecznie
      Same Antares 130 I, ciągnik stoi juz ponad 2 miesiące na warsztacie, pseudo mechanik, bo innego nie znalazłem, twierdzi, że następująca część jest do wymiany, 
      proszę o informację, co to za część, bo nie mam pojęcia jak szukać
      z góry dziękuję za pomoc!!!

• Dodaj nową pozycję...
v