Michal5478

6530Premium problem TSC

Polecane posty

Michal5478    0
Napisano (edytowany)

Hejka 

Mógłby ktoś powiedzieć co oznaczają te błędy?

IMG_20240727_162541.jpg

Edytowano przez Michal5478

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez zandarski
      Panowie jak w temacie. Świeży nabytek. Wszytko sprawne tj działają kierunki, alternator ładuje, ciągnik skręca i hamuje a kontrolki nie świecą .... Ciemność.  Działa zato wszystko poniżej tj obrotomierz prędkościomierz temperatura i paliwo. Bezpieczniki przejrzałem jest ok.
      Po przekręceniu kluczyka powinny się zapalić by potem zgasnąć  tu nic.
      Ciągnik od handlarza więc nie dowiem się nic o przeszłości....
      Pozdrawiam 

• Przez adrrrian
      Tak jak w temacie, nie działa podświetlanie zegarów oraz bocznej półki zmiany biegów w John Deere 6830. Proszę o podpowiedzi gdzie szukać przyczyny 
    • Przez cichy30
      Cześć
      Problem z rewersem John Deere 6620 podczas nawracania po prostu rozłączyło N-ka nie świeci, przekaźniki wydają się być ok, ktoś wie może którędy idzie wiązka żeby przejrzeć czy coś sie nie przetarło lub wypięło? 
    • Przez carlos1
      witam  mam ciagnik JD 7530 E premium ciagnik  nie  laduje ma ktos moze instrukcje napraw bo tam nie ma alternatora  tylko silnik elektryczny i generator 
    • Przez kropek127
      Cześć mam taki problem w jd 7430 premium że zaczynają mi wyskakiwać masowo błędy, po przeklinaniu wszystkich błędów tak jak by panel sterując się resetuował, zgaszeniu maszyny i ponowne uruchomieniu jest wszytko ok czy ktoś miał podobny problem? Nie za bardzo wiem gdzie szukać przyczyny na pewno któraś wiązka lecz nie wiem jak one idą. Ten ciągnik mam stosunku od niedawna i nie mam z marką obeznania. 

• Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj