6530Premium problem TSC
Przez
Michal5478, w John Deere 6x30-8x30
-
Podobna zawartość
-
Przez zandarski
Panowie jak w temacie. Świeży nabytek. Wszytko sprawne tj działają kierunki, alternator ładuje, ciągnik skręca i hamuje a kontrolki nie świecą .... Ciemność. Działa zato wszystko poniżej tj obrotomierz prędkościomierz temperatura i paliwo. Bezpieczniki przejrzałem jest ok.
Po przekręceniu kluczyka powinny się zapalić by potem zgasnąć tu nic.
Ciągnik od handlarza więc nie dowiem się nic o przeszłości....
Pozdrawiam
-
Przez adrrrian
Tak jak w temacie, nie działa podświetlanie zegarów oraz bocznej półki zmiany biegów w John Deere 6830. Proszę o podpowiedzi gdzie szukać przyczyny
-
Przez cichy30
Cześć
Problem z rewersem John Deere 6620 podczas nawracania po prostu rozłączyło N-ka nie świeci, przekaźniki wydają się być ok, ktoś wie może którędy idzie wiązka żeby przejrzeć czy coś sie nie przetarło lub wypięło?
-
Przez kropek127
Cześć mam taki problem w jd 7430 premium że zaczynają mi wyskakiwać masowo błędy, po przeklinaniu wszystkich błędów tak jak by panel sterując się resetuował, zgaszeniu maszyny i ponowne uruchomieniu jest wszytko ok czy ktoś miał podobny problem? Nie za bardzo wiem gdzie szukać przyczyny na pewno któraś wiązka lecz nie wiem jak one idą. Ten ciągnik mam stosunku od niedawna i nie mam z marką obeznania.
-