Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w tym ze padł komputer i nikt  na razie nie dał rady go naprawić i chyba nikt go nie naprawi Pomyślałem że zrobię sterowanie ręczne ,podawanie siatki mam przemyślane Potrzebuje więc zdjęć i porady jak zrobić taki wskaźnik jak na foto  oraz jak wykonać wskaźnik wielkości beli Za wszelkie porady będę wielce wdzięczny zobowiązany Pomóżcie dziadkowi ☺️

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez piotr820
      Witam
      Nie znalazłem takiego tematu więc zakładam nowy.
      Tak jak w tytule, interesuję mnie opinia na temat pras zmiennokomorowych Vicon. Jakie awarie w nich mieliście??? ile bel itp...
      Z tego co wyczytałem to ta firma, to jest połączanie Kvernelanda z Viconem.
      Na co zwrócić uwagę przy zakupie??? Jak stwierdzić przebieg po stanie pasów (czy są jakieś ząbki/schodki które się ścierają po jakimś tam przebiegu tak jaki w JD)???
      Czy wszystkie Vicony mają wiązanie na 2 sznurki??
      A te Vicony to to samo co Greenland??? Jakie jeszcze są prasy tej samej budowy??? Bo np. dziś oglądałem Riviere, Greenlanda i DF i to jest jedno i to samo...

Co myślicie o tejhttp://allegro.pl/prasa-zwijajaca-rolujaca-vicon-rv-157-grenland-i3894313237.html ??? Cena bardzo przystępna, choć w ten przebieg to nie wierzę...
      A gdzie sprawdzić rok produkcji, bo na tabliczce znamionowej nie znalazłem?? No na felgach jest, ale felgi można zmienić...
      Sorki za tyle pytań.
      Pozdrawiam: piotr820
    • Przez sęczkowski1221
      Witam w mojej prasie Vicon 2190 nie jest podawana siatka komputer zaczyna proces ale ramię  podające siatkę nie rusza się jedynie wyświetla się błąd act_pwr 13,3 v szukałem problemu w internecie jednak nic nie znalazłem. 
      Prosił bym serdecznie o pomoc w znalezieniu usterki. 
    • Przez Tadeusz69
      Dzień dobry, Mam problem z prasą deutz fahr 4.60. Ustawienia 2.5 owijania, a w trakcie wyskakuje brak siatki i owija po 10 razy. Również słabo ucina siatkę. Czy miał ktoś podobny problem? 
    • Przez debrzyna
      Mam prośbę Potrzebuje parametry siłownika klapy siatki w szczególności ile niutonów Musze zmienić a ze starego nic nie moge odczytać 
    • Przez Rafalk1990
      Witam jak wymienić łożysko w tym wałku? Prasa pasowa rv156L

• Dodaj nową pozycję...
v