Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym jest spowodowane ciągle obracanie sie wałka wom pomimo wciskania pedału sprzęgła? Jak ciagnik sie rozgrzeje to jest lepiej i wałek sie wyłącza po naciskaniu pedału sprzegła lecz gdy jest zimny to wałek ciągle sie kręci wyłaczyć dzwigienka idzie nie ma jakos oporu dużego lecz sie nei zatrzymuje nie wiem jak to wygląda przy podłaćzonym wałku do jakiejs maszyny czy tez sie obracać bedzie czy tylko na pusto tak jest . Jakieś propozycje?

Opublikowano

co w czym przeszkadza co to za głupie gadanie w ogóle.... jeśli sie nie chce wyłaczyć to cos uległo awarii coooo??!!! pomyślałeś przez chwilę może on sie nie kręci samoczynnie tylko faktycznie cos sie zepsuło a ty głupie pisanie tutaj masz co w czym przeszkadza no kur.... co za ludzie... nie potrafisz pomóc to nie pisz...

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Mateusz100 napisał:

co w czym przeszkadza co to za głupie gadanie w ogóle.... jeśli sie nie chce wyłaczyć to cos uległo awarii coooo??!!! pomyślałeś przez chwilę może on sie nie kręci samoczynnie tylko faktycznie cos sie zepsuło a ty głupie pisanie tutaj masz co w czym przeszkadza no kur.... co za ludzie... nie potrafisz pomóc to nie pisz...

A jakich ty oczekiwałeś odpowiedzi i pytań,  jak założyłeś głupi temat a nawet nie wiesz co konkretnie chcesz osiągnąć bo nie wiesz czy on się kręci pod obciazeniemczy tylko na pusto na początek to zweryfikuj i nie przekonaj. 

Opublikowano

wakacje sie zblizaja-oceny wystawione wiec mozna zakladac glupie tematy..tu nikt 1 nie wystawi ,jedynie mozna wysmiac .

w sumie to krecenie jest korzystne- latwiej walek podpiac.

• Confused 1
Opublikowano

Niestety teraz podczas wakacji trzeba się przyzwyczaić do różnych tematów i komentarzy dzieciarni😎

Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz100 napisał:

A tobie czasami sufit na łeb się nie spadł? 

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

dajcie spokój temu @Mateuszowi co chwilę wyskakuje z tematem o awariach i naprawch 360 próbuję coś tam ogarnąć samemu pewnie i tyle

ale to nie jest ogarnianie, tylko wymyślanie głupich pytań na siłe.

"nie wiem jak to wygląda przy podłaćzonym wałku do jakiejs maszyny"

Przecież nawet nigdy nie użył WOMu...

Opublikowano
9 minut temu, Marionos napisał:

dobra skończ już wszyscy skończcie to pisanie pod moim postem i tak nikt nie pomozę zrobiłem przerwę na tym forum długą nic nie pisałem dopiero \wczoraj ale nadal widzę ze ci sami wciąż piszą chamskie komentarze dogryzaja śmieja sie itd. w d*p.. z takim forum szkoda ze nie można zablokowac na dobre takich osób...

• Haha 1
Opublikowano
robert1226 napisał:

Jak ty.

👍👍👍

Mateusz100 napisał:

9 minut temu, Marionos napisał:

dobra skończ już wszyscy skończcie to pisanie pod moim postem i tak nikt nie pomozę zrobiłem przerwę na tym forum długą nic nie pisałem dopiero \wczoraj ale nadal widzę ze ci sami wciąż piszą chamskie komentarze dogryzaja śmieja sie itd. w d*p.. z takim forum szkoda ze nie można zablokowac na dobre takich osób...

zakładasz poraz kolejny dziecinny temat i masz pretensje do wszystkich w koło i chcesz blokować forum na głupie pytania masz głupie odpowiedzi

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Mateuszek ja nie wiem o co ty się czepiasz, napisali ci żebyś złapał go reka, napisali ci ze ten typ tak ma kazali ci ściągac pokrywę tu masz wszystkie odpowiedzi a tu nadal się czepiasz zamias coś robić siedząc z tel w reku samo się nie zrobi

• Thanks 1