Skocz do zawartości

landini 8550 olej

dreik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam ciągnik Lndini 8550(mf 294) chciałem wymienic olej w tylniej zwolnicy nigdzie nie widze korka spustowego ani do wlewania i niewiem czy jest połączona zwolnica ze skrzynią biegów bo jak sprawdzałem na stronie shell to niby jest osobny olej do zwolnicy. Jaki polecacie olej do skrzyni biegów

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Gdyby miał ktoś problemy ze sterownikiem sauer danfoss do Landini vision lub podobnym, proszę pisać. Mam możliwość wgrywania nowych wsadów i modyfikacji oprogramowania.
    • Przez kobieras
      Witam, jakieś opinie o nowym Landini 5-100? Silnik FPT, skrzynia i mosty produkcji Landini. Ciągnik prezentuje się na prawdę fajnie i tak dość tęgo. Cena za w miarę nieźle wyposażony 220 netto. T5S przy nim wygląda jak 60
    • Przez Ochajt
      Cześć od 2 miesięcy jestem posiadaczem landini landpower 125 z2006 r jest taki problem ze nie mam świateł stop z pompek hamulcowych zwisa wtyczka z kablem i nie widzę dalszej czesci przewodu żeby ja wpiąć 
    • Przez gacomen5
      Przestała działać amortyzacja przedniej osi po diagnozie okazało się że hydro akumulatory są puste czy ktoś wie jakie powinny mieć ciśnienia jest ich 3.
    • Przez xzibit0000
      Witam. Mam problem dłuższy czas. Mianowicie falowanie obrotów ciagnika. Czasami podczas gaszenia sam zwiększa obroty i powoli gasnie. Na niskich obrotach słaby. Dopiero gdy turbina zaskoczy to coś tam czuć ale to musi się konkretnie rozgrzać.
      Filtry wymienione. Pompa Delhi. 

• Dodaj nową pozycję...
v