Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

znowu jakis mlody zmarl na plebanii w sosnowcu..

30 lat z baba i to jedna- nawet nie wiem czy bym sie umial do innej zabrac 🤣. przyzwyczajenie to druga natura czlowieka..

a bez baby ??  nawet nie umiem sobie tego wyobrazic.. chyba bym szukal zaraz innej.

Edytowane przez jacus
Opublikowano
56 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

A ona Ciebie nie zawiodła? Też miałeś swoje oczekiwania. Miękki facet jesteś, myślisz że nic lepszego od niej już Ciebie nie spotka 

No tak , dlatego najlepiej pogadać i wyjaśnić wszystko , skoro obie strony zawiodły 

Opublikowano (edytowane)

Oo, z tej strony masz trochę racji, ciekawe czy coś z tego jeszcze będzie 

55 minut temu, konteno napisał:

@tytanowyJanusz skąd ta pewność ? a gospodynie to co ? wiesz co tam za murami plebanii może się dziać ? może jakiś trójkąt z wikarym🤔

Mam pewność i nie pewność 😄. W mojej parafii był kiedyś ksiądz któremu bardzo się spodobała samotna mama na szkolnej wywiadówce, a w powiecie obok ksiądz złapany nago na ostrym narkotykowym balecie🤭, także wiem że pod sutanną odwalają się niezłe jaja😄, ale też wiem że każdy ksiądz szanujący siebie i szanujący słowo Boże głoszone przez siebie nigdy nie zbezcześci sutanny.

Edytowane przez tytanowyJanusz
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

....kto wybrzydza ten....🤭

niech lepsi skorzystają 

38 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

zawiodłem ją i to dobrze wiem 

ja swoją niedoszłą ex też zawiodłem , nie dość że dałem złudne nadzieje na jakąś bliższą relację to jeszcze niezręcznie bez słowa się wycofywałem z tego ,znamy sie tylko z roboty a po pracy nie mieliśmy ze sobą jakiegokolwiek kontaktu, chciałem na imprezie firmowej porozmawiać i wszystko wyjaśnić ale niezręcznie zacząłem rozmowę i poszła z innymi kolegami, tym bardziej ze już dużo wcześniej mieliśmy mądre rozmowy z naszymi znajomymi z pracy w stołówce podczas przerwy , jedna znajoma zasugerowała że mam się nią zaopiekować a inny kolega odparł że jak ona zaopiekuje się mną to i ja nią sie zaopiekuję , dało to mi wiele do myślenia i dałem sobie spokój bo co miałbym do zaoferowania młodej ,ślicznej i żywiołowej miastowej dziewczynie , na biedę na wieś nikt nie przyjdzie a do miasta nikt mnie nie wyciągnie bo nic tam nie mam a te gówno co zarobiłbym to przejadłbym na te rosnące koszty życia , a jakiekolwiek ponadprzeciętne zobowiązania finansowe wynikające z wymaganych inwestycji czy kredyty z tym związane nie są mi do niczego potrzebne

51 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

dlatego najlepiej pogadać i wyjaśnić wszystko , skoro obie strony zawiodły 

w moim przypadku tylko jedna ale okazji do rozmów jak na lekarstwo 

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Ty najpierw zapytaj czy by zechciała mieszkać na wsi,

po co jej to ? w mieście nic nie musi , zarobi , opłaci pokój , zadba o swój wygląd ,zdrowie itp.  pójdzie se po klubach w weekendy  , co odłoży to na urlopie gdzieś sie kajtnie po kraju pociągiem bo i auto w mieście zbędne jak się jeździ autobusem do pracy , z resztą zarabia więcej ode mnie a z 2 najniższych krajowych też nic nie nawojuje jak patrze po znajomych , jedno w związku musi być dziane by mieć zdolnośc kredytową ,pozwolić sobie na dzieci czy mieć z czego odkładać na jakieś przyziemne potrzeby i inwestycje 

jak nie ma na głowie obowiązków ktore negatywnie wpłynęłyby na jej zdrowie ,wygląd itp to nawet lepiej 

znam paru gości z roboty na dużo lepszych stanowiskach to pomimo dużo lepszego zadbania o siebie ,obycia i zarobków 2x lepszych ode mnie i związanych z tym możliwości zapewnienia odpowiednich warunków do życia rodzinie to się rozeszli ze swoimi partnerkami , więc po hvj mnie to? dobrze mysle co nie @Chłoporobotnik  

Edytowane przez konteno
  • Like 2
Opublikowano
15 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

A to aż trzy kobiety są? Ja dwie widział. Obejrzę trzeźwym okiem ,znaczy założę okulary aby lepiej widzieć 

Najmłodsza Wiktoria Żmuda -Trzebiatowska, ma kanał na Youtube.

Trzydziestoparoletnia sadowniczka.

57 letnia wdowa.

6 godzin temu, wojtal24 napisał:

mogłeś sam wziąść udzial to by do Ciebie pisali

Za mało hektarów mam.

6 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Możesz dokończyć wypowiedź🤔

6 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Pisz ,nie musi Tobie odpowiadać jej uroda ,po prostu zareklamować się idź, może nawiążesz kontakt z jakąś dziewczyna co przyjedzie do innego uczestnika    

Jakoś nie mam parcia na szkło. 

6 godzin temu, wojtal24 napisał:

napisz do tej starszej jak się z nią nie uda to córkę ma fajna

Córeczka  ładniutka🥰

Opublikowano
12 minut temu, bergman31 napisał:

Możesz dokończyć wypowiedź🤔

zazwyczaj i tak bzyka się te które pasują a nie te które by się chciało 

50 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Samotność jest niebezpieczna

Samotność uzależnia

Gdy zobaczysz jak bardzo jest spokojnie 

Nie chcesz mieć do czynienia z ludźmi 

da się przyzwyczaić 

Opublikowano

@konteno Związek nie polega tylko na bzykaniu. Jak dwoje ludzi ma zupełnie inne zainteresowania, to jak razem spędzać wolny czas?

4 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

Ksiądz jakoś żyje bez baby 😉😄

W mojej parafii, to już drugi proboszcz z rzędu, co miał kobietę i dzieci. 

Opublikowano
17 minut temu, bergman31 napisał:

Najmłodsza Wiktoria Żmuda -Trzebiatowska, ma kanał na Youtube.

musi zainspirowana swoim aparatem i Andrzejem z Plutycz że o nienagannym uzębieniu mówiła

tamta co się podkochiwałem tez miała kiedyś aparat na zębach , za ładna , za delikatna na wieś i tyle 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Samotność jest niebezpieczna

Samotność uzależnia

Gdy zobaczysz jak bardzo jest spokojnie 

Nie chcesz mieć do czynienia z ludźmi 

Coś w tym jest. Obecnie, to najchętniej zaszyłbym się gdzieś na zadupiu, z dala od ludzi. 

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

musi zainspirowana swoim aparatem i Andrzejem z Plutycz że o nienagannym uzębieniu mówiła

tamta co się podkochiwałem tez miała kiedyś aparat na zębach , za ładna , za delikatna na wieś i tyle 

Za delikatna 🤔 przecież Ty nie masz gospodarstwa, a domek na wsi to każda chce mieć 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

przecież Ty nie masz gospodarstwa,

to że nie mam hodowli i nie uprawiam ziemi  to nie znaczy że nie chciałbym wyremontować za kasę z etatu swoich starych rozwalających się budynków gospodarczych po dziadkach  

i dlatego dałem se spokój bo żadnej kobiecie nie jest to do niczego potrzebne i współsponsorować mi tego nie będzie ze swoich zarobków, moje cele marzenia , problemy i zmartwienia to tylko i wyłącznie mój problem a że zarobki mi na to nie pozwalają to chyba nie znaczy że mam z tego co chcę wogóle zrezygnować 

bo jak na takie mniejsze rzeczy jak remonty nie stać to na domek na wsi tym bardziej nie mam

@bergman31 tej wiktorii to rodzice te25ha odpisali żeby miała swoją ziemię na start pod dotacje , ogólnie to wygląda w sumie na kilkukrotnie większy kołchoz 

Edytowane przez konteno
  • Like 1
Opublikowano
konteno napisał:

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

niech lepsi skorzystają 

38 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

zawiodłem ją i to dobrze wiem 

ja swoją niedoszłą ex też zawiodłem , nie dość że dałem złudne nadzieje na jakąś bliższą relację to jeszcze niezręcznie bez słowa się wycofywałem z tego ,znamy sie tylko z roboty a po pracy nie mieliśmy ze sobą jakiegokolwiek kontaktu, chciałem na imprezie firmowej porozmawiać i wszystko wyjaśnić ale niezręcznie zacząłem rozmowę i poszła z innymi kolegami, tym bardziej ze już dużo wcześniej mieliśmy mądre rozmowy z naszymi znajomymi z pracy w stołówce podczas przerwy , jedna znajoma zasugerowała że mam się nią zaopiekować a inny kolega odparł że jak ona zaopiekuje się mną to i ja nią sie zaopiekuję , dało to mi wiele do myślenia i dałem sobie spokój bo co miałbym do zaoferowania młodej ,ślicznej i żywiołowej miastowej dziewczynie , na biedę na wieś nikt nie przyjdzie a do miasta nikt mnie nie wyciągnie bo nic tam nie mam a te gówno co zarobiłbym to przejadłbym na te rosnące koszty życia , a jakiekolwiek ponadprzeciętne zobowiązania finansowe wynikające z wymaganych inwestycji czy kredyty z tym związane nie są mi do niczego potrzebne

51 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

dlatego najlepiej pogadać i wyjaśnić wszystko , skoro obie strony zawiodły 

w moim przypadku tylko jedna ale okazji do rozmów jak na lekarstwo 

TY zawsze podchodzisz materialnie do tych tematów damska męskich. A wystarczy żebyś dal siebie i tylko siebie. I tak z tego co piszesz za wiele na wsi Cię nie trzyma. Zawsze można wynająć wspólnie mieszkanie (kawalerkę) i spróbować zamieszkac wspólnie. Myślisz że każdy co ma kobietę dziewczynę itp to od razu ma wille z basenem. tylko trzeba wybrać mądra kobietę żeby wspólnie coś osiągnąć. zawsze możesz zamieszkać z nią w mieście a po pracy czy weekendami zajrzeć na wieś do mamy i ogarnąć coś na gospodarstwie czy drewna mamie naszykować czy coś poogarniac w koło domu. myślę że dla takiej miastowej dziewczyny to też będzie jakaś odskocznia wyskoczyć na wieś i coś wspólnie porobić. Wystarczy tylko porozmawiać z kobieta jak trafisz na odpowiednią to sama będzie ciagla Cię na wieś.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, konteno napisał:

Tamta co się podkochiwałem tez miała kiedyś aparat na zębach , za ładna , za delikatna na wieś i tyle 

A teraz udajmy że taką Wiktorię widzisz pierwszy raz i nic o niej nie wiesz... Co byś o niej powiedział??? Że jest za delikatna? Za wątła na wieś?

Edytowane przez tytanowyJanusz
Opublikowano
4 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Co byś o niej powiedział??? Że jest da delikatna? Za wątła na wieś?

że stare sie dorobili a dziewczyna dziś ma dużo lżej i lepiej niż niejeden z ogródkiem 

Opublikowano
konteno napisał:

10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

przecież Ty nie masz gospodarstwa,

to że nie mam hodowli i nie uprawiam ziemi  to nie znaczy że nie chciałbym wyremontować za kasę z etatu swoich starych rozwalających się budynków gospodarczych po dziadkach  

i dlatego dałem se spokój bo żadnej kobiecie nie jest to do niczego potrzebne i współsponsorować mi tego nie będzie ze swoich zarobków, moje cele marzenia , problemy i zmartwienia to tylko i wyłącznie mój problem a że zarobki mi na to nie pozwalają to chyba nie znaczy że mam z tego co chcę wogóle zrezygnować 

bo jak na takie mniejsze rzeczy jak remonty nie stać to na domek na wsi tym bardziej nie mam

@bergman31 tej wiktorii to rodzice te25ha odpisali żeby miała swoją ziemię na start pod dotacje , ogólnie to wygląda w sumie na kilkukrotnie większy kołchoz 

a po co chcesz remontować te budynki gospodarcze po dziadkach zrób sobie jeden garaz na zetora jeden na auto i warsztat bo jestestes dobry w ta elektromechanikę resztę wolno wyremontować sobie dom i po co inwestować w gospodarstwo jak i tak nie będziesz miał żadnej hodowli czy upraw. dla sentymentu chcesz wyrzucać kasę w bloto

• Like 1