Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Człowieku wzywaj moderatora niech to wyjaśni ..byłem wtedy z Szonem w temacie i sam oznaczyłem te twoje konto ...robiłeś głupie miny do postów ...Jesteś człowiekiem bez honoru bo zapierasz się tego co sam robisz i zwalasz to potem na innych ...kogo nabrałeś na to swoich przydypasow 🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Do mnie pisałeś jako kobieta? po co kłamiesz? za stary wróbel jestem żebyś ty chłopaczku mnie nabrał na takie coś.

Do nikogo nie pisałem. Do mnie pisali także żonaci, których bym nigdy  o to nie podejrzewał. Na publicznym także dużo można poczytać. Pigmei też bajerował ale na priw już nie napisał😬

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

głupie miny do postów ...Jesteś człowiekiem bez honoru bo zapierasz się tego co sam robisz i zwalasz to

Nie. To nie moja robota.

Niech będzie że uwierzyłem że i nie twoja.

Z modem gadałem 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Człowieku wzywaj moderatora niech to wyjaśni ..byłem wtedy z Szonem w temacie i sam oznaczyłem te twoje konto ...robiłeś głupie miny do postów ...

Tu potwierdzam, pisaliśmy wtedy o tym, Pafnuś to nie Bogdan założył to konto.

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Znam ten was szacunek od podszewki i wiem do czego jesteście zdolni. Wystarczy, że babą zaleci i lgniecie jak mucha do miodu. Wiem coś o tym bo byłem tu kobiętą😁 Nawet zdjęcia nie trzeba było.. Wystarczył dobry bajer i nie nadążałem odpisywać na priw. Szkoda, że modek zepsuł zabawę bo niewiadomo do czego by doszło🤣

Kurna ...a potem pisałeś na forum że to ja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Było nie zakładać, a teraz nie obrażać.

Fetor się nie wypieraj bo nawet przed jacentym po trzykroć się zaparłeś jak św Pioter nim kur zapiał😂 Jak szef mówi, że jest multi to morda w kubeł i siedzę jsk truś pod miotłą

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Kurna ...a potem pisałeś na forum że to ja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

To nie to i nie wtedy, ale pierwszy zacząłeś węszyć😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał:

Dobra oki.

Jest chyba 3, albo 4 duble moich starych kont.

Słowo że to nie moja robota.

A i nie mam żadnego multi.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

Widzisz jaki typ wmówił kolegom że to nie on i mnie w to wrabia ...no co za człowiek bez honoru ..😲

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Dobra oki.

Twoje słowo jest nic nie warte człowieku ....raz szef wyjaśnił już to ...drugi raz modek tyz pisał kto założył 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Do nikogo nie pisałem. Do mnie pisali także żonaci, których bym nigdy  o to nie podejrzewał. Na publicznym także dużo można poczytać. Pigmei też bajerował ale na priw już nie napisał😬

To po uj mnie cytujesz jak to nie byłem ja, a po drugie no i co z tego że pisali, jakaś zbrodnia pisać z kobietami, że ty masz z tym problem, nie wiadomo czego się spodziewasz zaraz  to nie znaczy że wszyscy mają tak samo, ty się stanowczo musisz leczyć z tego.

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Widzisz jaki typ wmówił kolegom że to nie on i mnie w to wrabia ...no co za człowiek bez honoru ..😲

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał

Proszę, przestań obrażać.

Nie moja robota. 

Więcej nie dyskutuje .

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

To po uj mnie cytujesz jak to nie byłem ja, a po drugie no i co z tego że pisali, jakaś zbrodnia pisać z kobietami, że ty masz z tym problem, nie wiadomo czego się spodziewasz zaraz  to nie znaczy że wszyscy mają tak samo, ty się stanowczo musisz leczyć z tego.

Ale ja nie jestem kobietą🤣

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Dobra oki.

A i nie mam żadnego multi.

Ok, dajesz słowo dlaczego mam nie wierzyć, ja tylko mówię że to nie Bogdan Ci podrabia.

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Ok, dajesz słowo dlaczego mam nie wierzyć, ja tylko mówię że to nie Bogdan Ci podrabia.

A niby skąd ty możesz wiedzieć czy nie on i że akurat ktoś podrabia?

No to normalny nie jesteś jak zakładasz konto na kobietę.

To tylko świadczy  o tym jak jesteście niewyżyci😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

A niby skąd ty możesz wiedzieć

Że ty nikomu nie wierzysz, tylko wymyślasz swoje teorie, to nie znaczy że ja taki sam.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Widziałem jak wywoływałeś yacentego i co było dalej Mnie tam wasze multikonta nie przeszkadzają, żeby nie było. Przynajmniej jest z kom popisać😂

No ale to ponoć ty każdej piszesz że ją kochasz?   xD

Ja się nie wstydzę uczuć i nie wyzywam potem od brzydul. Jak dostaje kosza, to nadal mówię, że Tereska to dziewczyna 10/10 i jak spadać to z wysokiego konia grunt że na cztery łapy😗

Opublikowano
11 minut temu, Kowalsky30 napisał:

A niby skąd ty możesz wiedzieć czy nie on i że akurat ktoś podrabia?

To tylko świadczy  o tym jak jesteście niewyżyci😂

Gołębiu jeśli ktokolwiek coś podrabia i się podszywa to jesteś to ty ...🤔

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ja bym za nikogo nie ręczył. A wy tak macie, że jak kolega to  na pewno ma rację i basta😑

Dlatego nie miałeś, nie masz, i miał nie będziesz kolegów.  :P

Opublikowano

Niby w jakim celu bym miał Pafnucego podrabiać. Sam też byłem podrabiany i nie wiem przez kogo nawrt mnie to nie interesuje. Grunt żeby modek nie łyknął, że to moje bo różnie bywa. A komu tu najbardziej zależy aby mnie nie było? Więc może to ty

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ja się nie wstydzę uczuć i nie wyzywam potem od brzydul. Jak dostaje kosza, to nadal mówię, że Tereska to dziewczyna 10/10 i jak spadać to z wysokiego konia grunt że na cztery łapy😗

Zrozumiesz w końcu że nie wszyscy szukają uczuć, tylko piszą jak z koleżanką, czy to za trudne żebyś zrozumiał?