Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To zdjęcie to tu jeszcze nie było bo to zrzut z filmiku na YT ....znanego asa z af 🤣🤣🤣🤣🤣

Pafnucy niech moderator publicznie wyjaśni tą sprawę bo przecież widział kto zakłada te konta ....proszę wezwij niech to zrobi .

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Co ja obsranych krów nie widziałem. Każdy kto je ma, wie, że  są  sztuki co celowo nasra pod siebie i się w to kładzie

Zadałem ci pytanie w polityce i czekam. Co wy tak kurła macie...Napiszecie coś w przypływie szczerości a potem kasujecie

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

No wiesz mnie nie można nie kochać,   :P oczywiście mąż na pierwszym miejscu, no bo jak inaczej  :P nie no Fajna Jesteś i mąż to powinien docenić, mam nadzieję, a wręcz jestem pewien że to czyta, i bardzo dobrze, Pozdrawiam Szanownego Małżonka, trochę humoru nikomu nie zaszkodzi. Pozdrawiam Państwa.   :)

Mógłbyś już przestać z tymi sztucznymi komplementami do każdej nowej niewiasty na forum, bo to już nudne jest i w twoim wieku bardziej z zachowaniami nieobyczajnymi towarzyszącym pierwszym symptonom alzhaimera się kojarzy🤕

Opublikowano
37 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Mógłbyś już przestać z tymi sztucznymi komplementami do każdej nowej niewiasty na forum

Co żal d*pę ściska?  xD  ucz się od starszych chłopczyku.  :P

• Haha 2
Opublikowano
40 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Mógłbyś już przestać z tymi sztucznymi komplementami do każdej nowej niewiasty

To świadczy o dobrym wychowaniu i szacunku do kobiet...

Szonuś po prostu szarmancki jest . 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Pafnucy ale można linki wstawać na forum czy wywala za to 🤔

Z YT nożna linkować ..powiedz przyjacielu 😜

Bo zachęca gośc żeby udostępniać to chyba można nie ?....

Opublikowano

Czego tu się uczyć. Wystarczy, że was która oleje i zaczyna się wbijanie noża w plecy albo wyzywanie- jak kaliny od brzydul

Ja nic nie pokazuje na publicznym, żeby potem nie zeznawać, a ten się sam pogrąża🤦

IMG_20240204_103739.jpg

Opublikowano (edytowane)

A gdzie ja kogo prowokuje 🤔...

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Za to nie powinni.

Jedynie za prowokowanie do kłótni.

Kiedyś ciągle za to miałem.

To wyzywać można tak jak mała stopa wyzywa ?....To co napisałeś do modka żeby wyjaśnił publicznie kto zakłada twoje multikonta 🤣🤣🤣🤣Ja obstawiam że jedne to lorowiok założył bo go prosiłeś o to .....😜

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

To świadczy o dobrym wychowaniu i szacunku do kobiet...

Szonuś po prostu szarmancki jest . 

O to to to Pafnusiu, ale wiesz, ta dzisiejsza młodzież jaka jest, wszystko łączą zaraz z d*pą, nic poza tym się nie liczy, zero szacunku dla kobiet. :)

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

A gdzie ja kogo prowokuje 🤔...

To wyzywać można tak jak mała stopa wyzywa ?....

Nie można i nie powinno się...

Ale nie do mnie to. Ja nie mod.

I nie straszyłem, tylko z dobrego serca ostrzegałem..

Po co masz znikać? Może jakieś ładne maszyny pokażesz z czasem...

2 minuty temu, Desperado napisał:

O to to to Pafnusiu, ale wiesz, ta dzisiejsza młodzież jaka jest, wszystko łączą zaraz z d*pą, nic poza tym się nie liczy, zero szacunku dla kobiet. :)

Przeważnie ta podstarzała młodzież.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Znam ten was szacunek od podszewki i wiem do czego jesteście zdolni. Wystarczy, że babą zaleci i lgniecie jak mucha do miodu. Wiem coś o tym bo byłem tu kobiętą😁 Nawet zdjęcia nie trzeba było.. Wystarczył dobry bajer i nie nadążałem odpisywać na priw. Szkoda, że modek zepsuł zabawę bo niewiadomo do czego by doszło🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Oskarżasz mnie że ja ci konta zakładam a sam to robisz ... Masz coś z głową 🤔

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie można i nie powinno się...

Ale nie do mnie to. Ja nie mod.

I nie straszyłem, tylko z dobrego serca ostrzegałem..

Po co masz znikać? Może jakieś ładne maszyny pokażesz z czasem...

Ładnie to tak kolegom kit wciskasz i oni to łykają ....masz ty jak honor człowieku 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Czego tu się uczyć. Wystarczy, że was która oleje i zaczyna się wbijanie noża w plecy.

Człowieku o czym ty bredzisz, po co wyciągasz jakieś stare rzeczy z pod szafy, czemu jesteś ciągle upierdliwy i szukasz ze wszystkimi zaczepek?

Nie dziwię się że cię małżonka zostawiła, bo kto z takim jest w stanie wytrzymać.

Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Wystarczy, że babą zaleci i lgniecie jak mucha do miodu.

A co w tym złego? 

W odróżnieniu od ciebie, wiem że to tylko rozmowy z których nic dalej nie wyniknie. Ciebie natychmiast chora wyobraźnia ponosi jak któraś z tobą zagada.

Lubię rozmawiać z płcią przeciwną, to se pisze.

Opublikowano

Niech se wyciąga ...zresztą to to ja wstawiłem ....podszywał się pod,, bukata ,, i pisał do tess że ją kocha 🤣🤣🤣🤣

2 minuty temu, Desperado napisał:

Człowieku o czym ty bredzisz, po co wyciągasz jakieś stare rzeczy z pod szafy, czemu jesteś ciągle upierdliwy i szukasz ze wszystkimi zaczepek?

Nie dziwię się że cię małżonka zostawiła, bo kto z takim jest w stanie wytrzymać.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

A jaka to różnica, czy stare , czy nowe. Dziś jesteście tacy sami jak wczoraj, tylko o jeden dzień starsi

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Znam ten was szacunek od podszewki i wiem do czego jesteście zdolni. Wystarczy, że babą zaleci i lgniecie jak mucha do miodu. Wiem coś o tym bo byłem tu kobiętą😁 Nawet zdjęcia nie trzeba było.. Wystarczył dobry bajer i nie nadążałem odpisywać na priw. Szkoda, że modek zepsuł zabawę bo niewiadomo do czego by doszło🤣

Do mnie pisałeś jako kobieta? po co kłamiesz? za stary wróbel jestem żebyś ty chłopaczku mnie nabrał na takie coś.

• Haha 1