Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał:

Nic nie miał bo go wtedy nie było, kopie na forum w starych tematach i dopisuje swoje teorie romantyczne :D   nie słuchaj tego bajeranta, pisał że ma żonę i dziecko, a teraz raptem z babką  się został i czegoś szuka czego nie zgubił.    xD

Gdyby to nie była prawda nikogo by moje pisanie nie bolało i nikt by kont nie kasował. Wy co możecie zrobić żebym spasował? Nic🤷😂😭

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

I kto to mówi o zmianie kont  xD człowieku ja obstawiam że miałeś ze 30-40 kont. :P pasuj i nie pasuj, mnie i pewnie innych też, to tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg.   xD

Ja nie kasuję kont, aby sprawdzić jak zareagujecie i kto mnie lubi, a na drugi dzień powrócić😂

Ty też, że swoimi siedmioma nie jesteś jakiś ubogi krewny🥱

Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Ja nie kasuję kont, aby sprawdzić jak zareagujecie i kto mnie lubi, a na drugi dzień powrócić😂

Ty też, że swoimi siedmioma nie jesteś jakiś ubogi krewny🥱

Lepiej wiesz ode mnie ile miałem kont, może wylicz nicki, a jak nie będzie siedem, albo wtrynisz mi czyjeś, to jesteś cienki bolec.   :P

Opublikowano

zetorki moge zadzwonic ?? ja tyz numer mam 🤣

jakis dziwny jestem -jedno konto od 07 r.

orawiok bierz sie do roboty-owce doj..bo pani donata rozwija produkcje- sery do delikatesow zaczela przywozic.

Opublikowano
3 godziny temu, Desperado napisał:

Lepiej wiesz ode mnie ile miałem kont, może wylicz nicki, a jak nie będzie siedem, albo wtrynisz mi czyjeś, to jesteś cienki bolec.   :P

Korsarz1 MAT912 Sean Sean1 Da Silva Desperado i jeszcze jedno z którego podobno „rozdziewiczałeś" cnotliwe stare panny metodą na małolata. Ja nie wiem, czy to prawda, ale skoro maderator tak stwierdził, a i te panny też się skarżyły, że jakiś żigolak grasuje to nie mam podstaw aby im nie wierzyć🤷

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Korsarz1 MAT912 Sean Sean1 Da Silva Desperado i jeszcze jedno z którego podobno „rozdziewiczałeś" cnotliwe stare panny metodą na małolata. Ja nie wiem, czy to prawda, ale skoro maderator tak stwierdził, a i te panny też się skarżyły, że jakiś żigolak grasuje to nie mam podstaw aby im nie wierzyć🤷

No nie dziwię się że Cię kobita kopnęła w zadek.  :P Ty musisz się jak najszybciej zacząć leczyć na punkcie erossomaństwa.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
3 godziny temu, Desperado napisał:

Serio miałeś tyle mumtikont co wymienił? Moderacja to wszystko widzi 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Mateusz1q napisał:

Serio miałeś tyle mumtikont co wymienił? Moderacja to wszystko widzi 

Jak usuniesz jedno konto, a masz  takie prawo, następnie założysz nowe, też masz takie prawo, to o jakich multikontach mówisz, bo nie wiem? xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Żadna nie dostąpiła zaszczytu molestowania z mojej strony i nie dostąpi. Gdyby coś było już dawno by wypłynęło😂

A po co której taki pomyleniec ...co ma wypłynąć że kopa dostałeś ,toć to oczywiste .

Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Żadna nie dostąpiła zaszczytu molestowania z mojej strony i nie dostąpi. Gdyby coś było już dawno by wypłynęło😂

Na pewno? żadna nie chce wyciągać jak je molestowałeś psychicznie.  xD

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Desperado napisał:

Jak usuniesz jedno konto, a masz  takie prawo, następnie założysz nowe, też masz takie prawo

....i dostaniesz czyerdziestodniowe moderowanie...to bezprawie...😆