Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

podobno nadejdzie wtedy dzień gdzie mleko się rozstąpi i @krzychu121pochwali mlekpolu 

Jak jest za co to chwalę. Cały czas chwalę za to że wyniki są co odbiór . Nigdzie chyba tak nie ma. 
No ale na tym w tym roku chwalenie się kończy. Cena średnia i to tyle 

17 minut temu, mr1997 napisał(a):

55 jednorazowo

Wątpię

• Like 2
Opublikowano

Słafek ja patrzę na najlepszych. Mi się samopoczucie nie poprawia jak tobie , że zobaczę cenę w Radomsku poniżej 2 zł i już jestem zadowolony bo mam 2.5. Trzeba cały czas od mleczarni i zarządu wymagać coraz lepszych cen a nie być zadowolonym że ktoś płaci słabiej 

1 minutę temu, Supersebusiek napisał(a):

Kurde i te 55 groszy jednorazowo to jak ktoś ma 60 tyś mleka to ponad 30 tysięcy kasy , piechotą taka suma nie chodzi .

Zgadza się. Jeden będzie zadowolony bo ilość mleka mu wzrośnie a inny będzie klął bo spadnie względem listopada. Dali by 30 gr za listopad podwyżki i za grudzień utrzymali i myślę że dostawcy by byli bardziej zadowoleni z ceny 

• Like 3
Opublikowano
17 minut temu, nikolas29 napisał(a):

A Radomsko po podwyżce 1,8.parametry 4,8 na 3,7

Może jeszcze coś dorzucą , bo strasznie do tyłu z ceną zostali , Koło było przed nami średnio 10 gr a teraz już są co najmniej 40 🤷

5 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie ma na kogo innego zmienić? Jaka ilość?

Do mlekowity może próbować 

Opublikowano
1 minutę temu, krzychu121 napisał(a):

Słafek ja patrzę na najlepszych. Mi się samopoczucie nie poprawia jak tobie , że zobaczę cenę w Radomsku poniżej 2 zł i już jestem zadowolony bo mam 2.5. Trzeba cały czas od mleczarni i zarządu wymagać coraz lepszych cen a nie być zadowolonym że ktoś płaci słabiej 

Oj oj boli cię jak nikogo cena piątnicy... ja to wcale się nie cieszę a bym wolał komuś rękę podać i pomóc wyĵś z dołka jakim jest radomsko a to ty się chyba cieszysz...

Opublikowano
9 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Zgadza się. Jeden będzie zadowolony bo ilość mleka mu wzrośnie a inny będzie klął bo spadnie względem listopada. Dali by 30 gr za listopad podwyżki i za grudzień utrzymali i myślę że dostawcy by byli bardziej zadowoleni z ceny 

Myślę , że po nowym roku i tak zjadą na te 2,2 -2,3 .

Opublikowano
3 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

Ty się cieszysz że tylo piatnica może zapłacić taką cenę a jak ktoś płaci lepiej jak ryki to już źle 

Naprawdę ? Po czym tak uważasz? Mylisz się...

Opublikowano

Ja sìę cieszę jak sasiędnie zakłady podnoszą ceny to wtedy mam nadzieję że i tam gdzie odstawiam podniosą...

3 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

To jest pewne . Ja nawet 2 zł bym obstawiał 

Czarnowidz...

Opublikowano

Z czego 54 na udziały 🤣🤣🤣

56 minut temu, pawel2408 napisał(a):

potwierdzam 55groszy jednorazowo za grudzień

Ale to jest premia za mleko z listopada przy wypłacie grudniowej czy premia za grudzień przy wypłacie w styczniu?

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Może jeszcze coś dorzucą , bo strasznie do tyłu z ceną zostali , Koło było przed nami średnio 10 gr a teraz już są co najmniej 40 🤷

Do mlekowity może próbować 

Z nimi to jest tak że na grudzień dadzą premie z 10 gr a później w styczniu nie będzie..oni tylko są dlatego że brudno biorą 

Opublikowano
Godzinę temu, Rrolniik napisał(a):

Z czego 54 na udziały 🤣🤣🤣

Ale to jest premia za mleko z listopada przy wypłacie grudniowej czy premia za grudzień przy wypłacie w styczniu?

Za grudzień. Czyli wypłata w styczniu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v