Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał:

zawiodłeś radzia 🤦🙆‍♂️

To jego przedstawiciel zawiódł mnie🤷

4 minuty temu, Mateusz1q napisał:

Polmlek dla mnie ta firma nie istnieje 

Dla mnie też...30 gr mu zabrakło do Koła...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, Sean_Layton napisał:

I widzisz nawet nie chciałeś merytorycznej dyskusji tylko odrazu atakujesz słownie i kto tu sieje nienawiść ? I jak z tobą dyskutować człowieku skoro nie potrafisz racjonalnie podejść do sprawy.

Chorzele -5 gr. Luty.       A  co do polityki to PiS chociaż zrobił igrzyska ale i gospodarką potrząsnął w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Budżet z 250 do 700 mld prawie zrobił, zadłużenie realne spadło. A koalicja 15 października na razie to deficyt rekordowy zaplanowała dla komunistów na emerytury bo jak oni biedni wyżyją za 5000 zł.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Marcinrolnik2022 napisał:

Chorzele -5 gr. Luty.       A  co do polityki to PiS chociaż zrobił igrzyska ale i gospodarką potrząsnął w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Budżet z 250 do 700 mld prawie zrobił, zadłużenie realne spadło. A koalicja 15 października na razie to deficyt rekordowy zaplanowała dla komunistów na emerytury bo jak oni biedni wyżyją za 5000 zł.

To ile teraz wyjdzie i przy jakich składowych? 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, robert1226 napisał:

Jak już cie leczą niech i głowę sprawdzą c,y coś tam jest w ogóle. 

Że jest agentem to najlepiej kaczor o tym wie bo nikt po za tym.

Widać gościu, że jesteś typowym wyborcą Platformy, czyli zwykły cham i burak. Żeby tak się odnosić do chorej osoby... 

Edytowane przez adventure
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Marcinrolnik2022 napisał:

Jak to zadłużenie spadło? Zwariowales?? Ko zrobiła rekordowy deficyt bo dorzuciła jeszcze trochę własnych obietnic wyborczych, ale już ten pisowska deficyt też miałby rekordowy. 

Obydwie partie do kosza z takim nastawieniem. 

Edytowane przez Nintendo
Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

Przystopuj trochę. To że nie nawidzisz PiSu a za PO dałbyś się pokroić to nie znaczy że można takie rzeczy pisać. Chcesz podjąć dyskusje to napisz coś z sensem. Bo pisaniem głupich komentarzy robisz z siebie pośmiewisko. Chłopak ci napisał co myśli, podał jakieś argumenty a ty każesz mu leczyć głowę. Ja bym był bardziej przekonany że ty musisz się udać do specjalisty. Wszędzie gdzie pojawi się nie pochlebny komentarz na obecną władze to za chwilę jesteś i wyzywasz użytkowników. Nie pisząc nic z sensem. Masz coś mądrego do napisania to chętnie przeczytamy bo jak narazie to tylko obrażanie osób które ośmieliły się napisać coś ma Donka. 

Ty to wiem że naj mądrzejszy w każdej dziedzinie , ale dyskutować nie ma z kim na takie tematy bo w około tylko miłość fo pisu który was wykorzystał bez mydła,  a za nikogo nie dam se paznokcia obciąć nie mowa o krojeniu, co do młodego to ma chłopak racji troch w tym co pisze , ale ja mu zwróciłem uwagę na jego głupie obrazki co wstawiał nieważne kto by na nich był to się takich głupot nie powiela .

12 minut temu, adventure napisał:

Widać gościu, że jesteś typowym wyborcą Platformy, czyli zwykły cham i burak. Żeby tak się odnosić do chorej osoby... 

Osoba która można powiedzieć  że z pod kosy uciekła powinna mieć trochę szacunku i pokory do innych kto by to nie był  zrozumiał pan cymbal.

Opublikowano
8 minut temu, robert1226 napisał:

Ty to wiem że naj mądrzejszy w każdej dziedzinie , ale dyskutować nie ma z kim na takie tematy bo w około tylko miłość fo pisu który was wykorzystał bez mydła,  a za nikogo nie dam se paznokcia obciąć nie mowa o krojeniu, co do młodego to ma chłopak racji troch w tym co pisze , ale ja mu zwróciłem uwagę na jego głupie obrazki co wstawiał nieważne kto by na nich był to się takich głupot nie powiela .

Osoba która można powiedzieć  że z pod kosy uciekła powinna mieć trochę szacunku i pokory do innych kto by to nie był  zrozumiał pan cymbal.

O jakim ty człowieku szacunku piszesz, wiesz co to znaczy w ogóle?

Opublikowano
15 minut temu, robert1226 napisał:

Jak ty nie potrafisz dyskutować. Zero konkretów tylko wszyscy co źle napiszą na PO to zaslepieni w PiS. I tak w koło Macieju. Parę postów wcześniej napisałem że giełdy w górę i ceny powinny iść do góry to napisałeś że PiS nam zafundował wysokie ceny energii i podwyżek nie będzie bo kasa idzie na właśnie ten cel. Odpsialem ci że ceny gazu jak i energii są dużo niższe niż cena po jakiej teraz kupujemy i wystarczy jedna decyzja rządu żeby wszystko poszło w dół to zamilkles. Zresztą nie tylko w tej sytuacji. Ślepy by zobaczył że jesteś tak zaślepiony nienawiścią do partii PiS. 

• Like 1
Opublikowano

Tak do ostatniej kwesti się zgodzę bo jak widzę pisiora to mi się scyzoryk sam w kieszeni otwiera 

By to było takie proste jak ty piszesz za długo by to opisywać a i tak połowę z tego przekręcisz i po swojemu będziesz interpretował. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, robert1226 napisał:

Tobie się scyzoryk otwiera jak Tuska w tvn nie widzisz. To się nazywa choroba psychiczna.

Edytowane przez Nintendo
  • Like 1
Opublikowano
15 minut temu, robert1226 napisał:

Tak do ostatniej kwesti się zgodzę bo jak widzę pisiora to mi się scyzoryk sam w kieszeni otwiera 

By to było takie proste jak ty piszesz za długo by to opisywać a i tak połowę z tego przekręcisz i po swojemu będziesz interpretował. 

Jak platforma, wiem ale nie powiem. Program mamy ale nie pokazamy. Przecież Donald mówił że jak zostanie premierem to kpo będzie na drugi dzień. Paliwo będzie po 5.19 . wystarczy tylko jedna decyzja. 100 konkretów na 100 dni. A ty piszesz że potrzeba nie wiadomo co robić. 

• Like 2
Opublikowano

JAK czytam komentarze to widać jak nas rozgrywa władza i nie ważne  czy obecna czy była .Jest taka sentencia rzymska "dziel i żądz " i to tu widać doskonale .Jak władza ma rządzić dobrze dla ludzi jak niektórzy  kochają  miłością  bezwzględną swoich liderów . I taki niby przywódca  to widzi . Można te relacje określić jako syndrom,  ofiara a kat.

• Thanks 6
Opublikowano

Mleko 3,2% w sieci handlowej 1,59 zł kolejny tydzień obniżki. Masło 15 zł kg. Nawet wódkę sprzedają pół litra poniżej 10 zł, gdzie akcyza na pół litra jest 15 zł. A Wy kłócicie się który rząd jest lepszy. 

Ja pytam kiedy 2 nasze największe sieci w kraju skończą wojnę cenową bo długoterminowo ucierpią wszyscy dostawcy. 

Prezes z Nowego Dworu też pożegnał się z funkcją?

Czy aby Prezes Koła i Nowego Dworu nie byli oglądać wycieczkowo mleczarni Polmleku w Maroku 😁 Resztę sobie dopowiedzcie.

• Like 3
Opublikowano

Właśnie  nigdy nie będzie  dobrze dla zwykłych ludzi, dopóki  nie zajażymy . Że każda władza która była i jest to ci sami bandyci i sługusy wielkich korporacji. Dopóki będą wśród  nas występować  fanatycy i ekstremiści polityczni . Taki niby czuje że jest źle ale nieda nic powiedzieć  na swojego  pana , zabił by dla niego . Na argument na nie korzyść  swojego dyktatora 'odpowiedź jesteś  glupi . I takich znajdziesz  od prawa do lewa  . Wielu taki spotkałem w realu podam przykład . Mam znajome małżeństwo fanatyków Tuska, gdy mówiłem  co zrobił pis źle  to im pasiło gdy tylko podałem argument  na nie korzyść Tuska i to nie był argument siły ,tylko siła argymentu to jesteś głupi . I tak samo jest z fanatykami  z innych  opcji politycznych a szczególnie że strony lewaków 

Opublikowano

Masło z Ukrainy po 10 zł. Tylko nie do poznania bo polskie opakowanie marki własnej. Ser gouda w Lidlu po 8 zł za kg. Mleko w czerwcu będzie nawet w Piątnicy po 1 zł po całkowitym otwarciu granicy. Brawo panie premierze.

Miastowe zadowolone i lewaki. Kolejna kadencja w ,,kieszeni,,

Opublikowano
22 minuty temu, Marcinrolnik2022 napisał:

Masło z Ukrainy po 10 zł. Tylko nie do poznania bo polskie opakowanie marki własnej. Ser gouda w Lidlu po 8 zł za kg. Mleko w czerwcu będzie nawet w Piątnicy po 1 zł po całkowitym otwarciu granicy. Brawo panie premierze.

Miastowe zadowolone i lewaki. Kolejna kadencja w ,,kieszeni,,

Kto dzisiaj kupi masło po 10zl jak wszędzie promocje po 3-4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v