Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Różnica w klasach ziemi dlatego podatek wyższy 

Ale tam jest lepsza klasa ziemi i za 5.5ha 422zl na rok a u mnie słabsza klasa i za 2ha mam 291zl.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, artek27 napisał:

Ale tam jest lepsza klasa ziemi i za 5.5ha 422zl na rok a u mnie słabsza klasa i za 2ha mam 291zl.

Czasem jest ze podatku od nieruchomości niema na danej gminie i stawka do ha jest przez to wienksza  tak sobie rekompensują ze za metry kwadratowe budynków nie kasują.

A znowu w innej gminie jest ze za metry kwadratowe biorą podatek ale podatek za pole połowe mniejszy.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, artek27 napisał:

A ok bo się zawiesiłem, działki budowlane może jakieś masz na swojej

Opublikowano
Łolek napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

czyli strasznie nie było 🤔 ja mialem 3 kontrole i źyję...

Przez całe życie 🤔na prawie 50lat to uj nie średnia 

z prow 🤦 a może 2🤔

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Ty to wogóle jesteś kuwa ewenement 🤭, gagatku jeden 

Ja ewenement🤔...no w sumie może i trochę 🤔...

16 minut temu, Łolek napisał:

On coś ostatnio nie wyraźny jakiś, musiała to być komornica nie komornik u niego i pewno spłatę robił 

Myślisz, że mu oczy zaszły 🤔😉...

• Like 1
Opublikowano
6465 napisał:

To będzie jutro ten najazd na Warszawę, czy już nie? Bo nie wiem o której do roboty wyjeżdżać.

na strajk wyjeżdżają o 7 bo zbiórka chyba o 11 pod pałacem kultury

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

A ok bo się zawiesiłem, działki budowlane może jakieś masz na swojej

Nie mam. 

A mogą mi w gminie powiedzieć ile jest tam podatku? Bo moze on mnie w hu..a robi ze tyle jest podatku a tak naprawde wiecej?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jak mnie Ci ludzie denerwować zaczynają to jest nie do pojęcia 

Jak tyle przeżyłeś i dopiero zaczynają, to jeszcze nie jest tak źle :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v