Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, Strongman napisał:

Widać przez okna jak panienki w bieliznie sobie chodzą 

To takie zaloty, czy taniec godowy blokersów. Teraz namierz mieszkanie i zapukaj. Otworzy :D 

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

W biedrze po 5 zł kupiłem.

17073377369453882353271815676729.jpg

Moje z piekarni jeden 3 zł, najlepszy pączek w okolicy

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To jeden pantofel tak tylko...

Czesem i pod pantofel trzeba wejść by udobruchać

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

To takie zaloty, czy taniec godowy blokersów. Teraz namierz mieszkanie i zapukaj. Otworzy :D 

Mnie to nie kręci wole pole krowy,ale lokator juz co mieszka umnie mi uświadomił, bo ja tam tylko w dzień byl

Opublikowano

Ale na jutrzejsze paczki ogarnąłem dziś taniej mąki, taniego oleju, taniej marmolady, gratisowego lukru, cukru pudru i cukru waniliowego. Zbierają dla chłopaczka na rehabilitację i piekły kobiety paczki. 750 sztuk upiekły. Ludziom którzy kupią niech na zdrowie idzie. 

FB_IMG_1707338020270.jpg

Screenshot_20240207_213305_Facebook.jpg

Screenshot_20240207_213314_Facebook.jpg

• Like 8
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Mnie to nie kręci wole pole krowy,ale lokator juz co mieszka umnie mi uświadomił, bo ja tam tylko w dzień byl

Oj tam, każdego kręcą panie w bieliźnie albo i bez :D  Ciekawsze niż te krowy ;) 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, MonteChristo napisał:

Moje z piekarni jeden 3 zł, najlepszy pączek w okolicy

A po ile zboże i monka zeby po 3 zl za paczka liczyć, wszędzie ceny podniesli a jak zboże staniało to juz nie opuszczą piekarnie 

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ale na jutrzejsze paczki ogarnąłem dziś taniej mąki, taniego oleju, taniej marmolady, gratisowego lukru, cukru pudru i cukru waniliowego. Zbierają dla chłopaczka na rehabilitację i piekły kobiety paczki. 750 sztuk upiekły. Ludziom którzy kupią niech na zdrowie idzie. 

FB_IMG_1707338020270.jpg

Screenshot_20240207_213305_Facebook.jpg

Screenshot_20240207_213314_Facebook.jpg

Ukraińska mąka, ukraiński cukier co go Kołodziejczak wąchał 

Opublikowano
27 minut temu, PAN88 napisał:

Jak 2 lata temu  jeszcze  trzymałem  gęsi  to bijąc za każdym  razem  zostawiałem cioci. Ona stosowała to jako maść na reumatyzm  czy na palce skręcone.  Jak mój chrześniak  w tym roku  chorował na grypę to siostry teściowa  też tłumaczyła że dobrze byłoby małego  nasmarować

U mnie cały czas w pogotowiu stoi słoik gęsiego smalcu

Opublikowano
25 minut temu, HF86 napisał:

Jedno, drugiego nie wyklucza. 

Strajki też potrzebują przywódców i ogarniaczy, a nie tylko krzykaczy 

No powiedz mi co dadzą te strajki w calej Polsce? 

Jak strajkować to przy granicy z Ukraina i nie puszczać towaru do Polski.

Opublikowano
3 minuty temu, artek27 napisał:

No powiedz mi co dadzą te strajki w calej Polsce? 

Jak strajkować to przy granicy z Ukraina i nie puszczać towaru do Polski.

Jak tych chłopów chcesz zmotywować do wyjazdu na granice jak jeszcze dwa miesiące temu do gminy traktorem nie chcieli jechać. Stopniowo.

Przed chwilą, artek27 napisał:

A byłeś na strajku? 

Nie na ostatnim bo mojej ojca musiałem ratować. Bym się pozbył go. 

Na kiedysiejszych przeciwko piątce byłem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v