Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A co innego jeść? Ja tylko na tym bazuję i tylko tym się żywię o czym napisałem. No dobrze, niech wyjdzie taniej bo ze swoich produktów. Powiedzmy, że będzie 700zł na okrągło.

używić to byś ja używił  ale na ciuchy 50zl na miesiąc to chyba by chodziła w domu w stroju Ewy z raju. na ciuchy policz z 300zl miesięcznie a jeszcze podpasek lub tamponów nie policzyłeś 😀😀😀

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

używić to byś ja używił  ale na ciuchy 50zl na miesiąc to chyba by chodziła w domu w stroju Ewy z raju. na ciuchy policz z 300zl miesięcznie a jeszcze podpasek lub tamponów nie policzyłeś 😀😀😀

🤣🤣🤣👍 lajki się skończyli 🤦

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał(a):

A zjesz pół 🤔 i do tego 0.5kg ziemiaków i 30deko mięsa 🤔🤭 moja mówi że może na dwa dni 🤣

Co to za sztuka zjeść pół takiego bochenka? Na śniadanie trzy kromki, do roboty dwie kanapki czyli 4 kromki i na wieczór trzy kromki, plus jeśli na obiad zupa to do zupy ze dwie. Co to jest 30 deko mięsa i wędliny? Na wszystki chleb to idzie i jeszcze do obiadu. 

2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

No to i tak 1000 by wyszedł nawet jakby odliczył koszty wyżywienia. 12 tysięcy rocznie za nic.

Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Ty to wszystko piszesz jak by połowa kobiet z twojej pracy na ciebie leciała jak na jakiego casanowe 🤣🤣🤣🤣🤦 masz fantazję 😁

A gdzie buuu 🤔🤭😉  no pewnie 👍 że świetujemy zaraz po dojeniu.... siema chłopy i....🤭😁

no on myśli że jak zaprosi je na fb i do ich zdjęcia sobie trzepnie to jakby z nią spał 😂

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Jedzenie, plus prąd, woda więc licząc na szybko, i to wyłącznie na swoich produktach i bez jej wymagań co do malowania, dbania o siebie i wyjazdów to 1000 braknie. 

Pensja minimalna 3510,92 zł na rękę.

Gdyby jeździła do pracy rowerem, liczmy amortyzację rowera 10zl/miesięcznie -te twoje koszty utrzymania

To zostaje 2500zl

Majątku byś się jeszcze na niej dorobił 😆

Opublikowano
Teraz, FarMaster napisał(a):

Pensja minimalna 3510,92 zł na rękę.

Gdyby jeździła do pracy rowerem, liczmy amortyzację rowera 10zl/miesięcznie -te twoje koszty utrzymania

To zostaje 2500zl

Majątku byś się jeszcze na niej dorobił 😆

Ale nerwy stracił i nic nie użył na tych jej pieniądzach bo po co mi pracująca zawodowo? 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Co to za sztuka zjeść pół takiego bochenka? Na śniadanie trzy kromki, do roboty dwie kanapki czyli 4 kromki i na wieczór trzy kromki, plus jeśli na obiad zupa to do zupy ze dwie. Co to jest 30 deko mięsa i wędliny? Na wszystki chleb to idzie i jeszcze do obiadu. 

No to i tak 1000 by wyszedł nawet jakby odliczył koszty wyżywienia. 12 tysięcy rocznie za nic.

Kobieta to delikatne stworzenie ja tyle nie zjadam co Ty piszesz a gdzie piękna płeć 🤦 to musiałby być babochłop 🤭🙆‍♂️🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No dobrze, miałbym pieniądze. Ale nie miałbym prawie darmowego wyrobnika a wolałbym to niż te pieniążki. 

Kobiety mówię żebyś spadał na drzewo 🤣🤣🤣🐒🐒🐒🐒

Edytowane przez slawek74
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Mnie też śmieszy wasze "zabieganie" i wspólne "spędzanie" czasu.

Nie myślałeś pójść do psychiatry🤔 to jest choroba którą można leczyć 🙋‍♂️

Opublikowano
21 minut temu, slawek74 napisał(a):

A zjesz pół 🤔 i do tego 0.5kg ziemiaków i 30deko mięsa 🤔🤭 moja mówi że może na dwa dni 🤣

pisałam że mój miastowy nie podoła takiej ilości a lubi sobie pojeść jak coś gotuje

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ale nerwy stracił i nic nie użył na tych jej pieniądzach bo po co mi pracująca zawodowo? 

Skoro ty pracujesz to dlaczego ona miała by nie pracować?

Dziś większość kobiet pracuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v