Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Alko pobudzi, drożdże loteria. 100 razy się uda, 101 może być upadek. Moje wety tak twierdzą. I to te najlepsze

Oki.

Pomyślę czy dać.zobacze jak rano pacjent będzie się zachowywał.

Zresztą jeszcze zajrzę do niego.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Moje krowy zaś coś strasznie gryzie w grzbiecie i u nasady ogona. Wet dał jakąś wódkę do rozpuszczenia w wodzie i 2 razy kazał rozsmarować w pewnych odstępach czasowych lecz to nic nie dało. Macie jakiś sposób?

Bez kombinacji eprizero polać na grzbiet i po problemie i najlepiej wszystkie sztuki w obiekcie bo to się szybko przenosi na inne sztuki 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Alko pobudzi, drożdże loteria. 100 razy się uda, 101 może być upadek. Moje wety tak twierdzą. I to te najlepsze 

Olejem przepalonym posmaruj od łopatek do nasady ogona 

Smarowałem jeszcze wcześniej i też nic nie dało. Ale będę jeszcze próbował

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Coś w tym stylu jak Jaruś, może nawet mniej wymyślania na siłę. Chłopak po prostu jak to nieraz nazywają "nieszczęśliwy". Nagrywa sobie te filmiki, to niech nagrywa, jak ktoś normalny to obejrzy, ale nie będzie go wyśmiewał. A że mamy patologii teraz pełno to i ludzie mu robią różne nieprzyjemne rzeczy ...

Nie wiem co wpłynęło na to że taki jest ale i swoje to on dostał. W szkole podobno chipsy mu rzucali na ziemię a on zbierał, teraz z okazji tego sylwestra podobno guma od dojarki to tylko świstała 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Nie wiem co wpłynęło na to że taki jest ale i swoje to on dostał. W szkole podobno chipsy mu rzucali na ziemię a on zbierał, teraz z okazji tego sylwestra podobno guma od dojarki to tylko świstała 

Nie wiem jaki on tam jest, ale jeżeli poważny człowiek mu dokucza to dla mnie jest on bardziej chory od tego Zduniaka.

• Like 2
Opublikowano
48 minut temu, radekz200 napisał(a):

w wakacje z tego robili gwiazdę w nevadzie, ale się za dużo wkręcił i na odwalał i chyba wszystko ucichło https://youtu.be/dM9LtJpf7AU?si=la-tdFzjk_wPcuqf

Też chyba jakiś potomek alkusow

2 minuty temu, Strongman napisał(a):

W Mszyncu.

Po jaki grzyb do stolicy kirpiowszczyzny?

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem jaki on tam jest, ale jeżeli poważny człowiek mu dokucza to dla mnie jest on bardziej chory od tego Zduniaka.

Uposledzenie jakieś ma, brat jego też. Smaku podobno też nie ma. Nieszkodliwe toto no ale bekę zaczęli cisnąć a chłopak wpierdziel od starego obskakuje 

3 minuty temu, marulekk napisał(a):

prawdopodobnie doktor dosłownie lekarz  z Arabi autem w tłum wjechał 

Ubogacił ich kulturowo?

Opublikowano (edytowane)

dobra, na TVP1 kogel mogel,

Solski bedzi ecórke wydawał Kolasie :D 

eee kiedyś to było, rodzice sie zgadali pożenili dzieci a później miłość przyszła

może by tak Piotera na siłe pod ołtarz zaciągnał ? a z czasem pokocha  :D 

Edytowane przez marulekk
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Juz dawno pis wiedział a teraz  PO się sgadza,jak z tą zaporą na granicy było, teraz tusk ze potrzebna a przedtem marnotrawienie hajsu 

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, Strongman napisał(a):

Juz dawno pis wiedział a teraz  PO się sgadza,jak z tą zaporą na granicy było, teraz tusk ze potrzebna a przedtem marnotrawienie hajsu 

Ale może bym Ci i jakiegoś klaMota podwiózł, przypomnij się skąd Ty jesteś 

Opublikowano (edytowane)

Balast mają w twych stronach żeliwny oryginalny jd w miarę przystępnej cenie ,do odnowy ale umiem odnowić, możemy się dogadać czemu nie.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v