Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

zera co siedzi cały dzień na forum i wytrzeszcza gały 🤣

no to fakt że nie wiele tych przyjemności zostało ....🤣🤣🤣🤣🤣..ale cóż siurkiem  już nie pofikasz to motorem go przewieź 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Tyyy, a właściwie co tak cie zdenerwowało?

Czemu znowu mnie oczerniasz?

Dlatego że robię to co lubię?

Przeszkadza ci to?

Za twoje jeżdżę, czy o co ci właściwie chodzi?

Nie sądzisz że bardziej dziecinne jest twoje przechwalanie?

Nie moja wina że mnie to nie interesuje..

Wolę własne życie niż czyjeś.

Wesołych świąt Bogdan.

• Like 1
Opublikowano

twoje przechwałki nie mogą sie przebić 🤔..ja mam to się chwalę ..ty byle gównem się przechwalasz a komu bronisz naczelny gnomie 😲

szczać już nie możesz o własnych siłach ...przewieź siurka na motorze w taką pogodę a na pewno będziesz zdrowy 🤪

reumatolog i urolog już czeka 🤣

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja nie wiem co ludzie widzą w tych motorach 

Ja to lubię po prostu.🤷

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

reumatolog i urolog już czeka 🤣

A twój proktolog nie narzeka na brak zajęć? Bo wiesz tak cały dzień z parobkiem to różne głupie myśli nachodzą

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

A twój proktolog nie narzeka na brak zajęć? Bo wiesz tak cały dzień z parobkiem to różne głupie myśli nachodzą

ja nie chodzę za parobkiem dziecko ...chłop wie co ma robić i za co ma płacone ...kontroluje tylko na koniec dnia co zrobione i za co i ile sie należy 😲

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

To jak na tyle to całkiem ładna sumkę zapłaciłeś 

Ze dwie stówy dołożyć i by całego prosiaka kupił....

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ze dwie stówy dołożyć i by całego prosiaka kupił....

Nie wyrobisz się. Przynajmniej w moich stronach. Kto trzyma chce po 9zł/kg

Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja nie chodzę za parobkiem dziecko ...chłop wie co ma robić i za co ma płacone ...kontroluje tylko na koniec dnia co zrobione i za co i ile sie należy 😲

To ty taki prezes jesteś w takim razie chylę czapkę przed kierownikiem kombinatu 🤠🤑

Opublikowano (edytowane)

Przyjąłem cenę ze skupu...

1 minutę temu, PAN88 napisał(a):

Nie wyrobisz się. Przynajmniej w moich stronach. Kto trzyma chce po 9zł/kg

Opublikowano

Po 7zl za kg. Żywego mogę kupić w każdej chwili. 

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

czyli po 12 z 🤣

nikt u nas poniżej 10 zł za żywa nie sprzeda 

A ty jak w realu tak się zachowujesz jak tu to wcale się nie dziwię że ci nikt sprzedać nie chce. 

Pewnie i gadać nawet z tobą nie chcą.🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Opublikowano

ja zamawiam w sklepiku mięsnym ... po 14 ale ze świeżego uboju ...półtusza która była w chłodni nawet kilka godzin mnie nie interesuje ...bo t się nie nadaje już do niczego 

2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Po 7zl za kg. Żywego mogę kupić w każdej chwili. 

A ty jak w realu tak się zachowujesz jak tu to wcale się nie dziwię że ci nikt sprzedać nie chce. 

Pewnie i gadać nawet z tobą nie chcą.🤣🤣🤣🤣

mnie nie obchodzi gieeee z fermy co ty możesz kupić 😲

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

ja zamawiam w sklepiku mięsnym ... po 14 ale ze świeżego uboju ...

Ja też mam z świeżego uboju ... Jedyna wada ze busikiem trzeba na ubojnie podskoczyć parę kilometrów.

mnie nie obchodzi gieeee z fermy co ty możesz kupić 😲

Z sklepiku obok fermy niosek można kupić jajka bez całych tych kodów, zgadnij gdzie one później lądują i jacy frajerzy za nie przepłacają xD Na fermie po 80gr za jajko a na rynku w sobotę rano za to samo "ekologiczne" jajko 1,5zł xD Nawet nie muszą się bawić w usuwanie kodów z jajek z Biedronki xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v