Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
46 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

A w co wierzysz ? 🤔

W nic 

Opublikowano

Może by tak

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

P0chmurno tak nijak jakoś

Mogłoby napadać śniegu jepnąć - 10 i słonko cały czas. 

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano

No mogło by, ale idą wichury i paskudne dni.

I do Tomka, choć zaraz zrobisz jeża, wiedząc  że to z Tuskiem związane, to nie tym razem o pogodzie pisałem, więc bez security tu proszę. Nie wszystkim wokół rudego świat się kręci🤣

Dystansu trochę🤭

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Może by tak

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

P0chmurno tak nijak jakoś

Mogłoby napadać śniegu jepnąć - 10 i słonko cały czas. 

I żeby prąd wyłączyli, zamknęli stacje benzynowe i żebyś siadł na d*pie bez telefonu w ręku i możliwości jego naładowania.

• Haha 1
Opublikowano

To jeszcze akumulatory musiałby kto mu zapindolić , bo są ładowarki akumulatorowe

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

No mogło by, ale idą wichury i paskudne dni.

I do Tomka, choć zaraz zrobisz jeża, wiedząc  że to z Tuskiem związane, to nie tym razem o pogodzie pisałem, więc bez security tu proszę. Nie wszystkim wokół rudego świat się kręci🤣

Dystansu trochę🤭

O co Ci chodzi ?? Jeżeli próbowałeś błysnąć to szybko zgasłeś ...

• Like 1
Opublikowano

Za wczasu gaszę ciebie, bo wszędzie ataki widzisz i funkcję obronną przyjmujesz🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

To jeszcze akumulatory musiałby kto mu zapindolić , bo są ładowarki akumulatorowe

Tobie też by nie zaszkodziło... Z merytorycznego osobnika zrobiłeś się  kąśliwą, podstarzałą porzeczką... Nie wiem czy porzeczki mogą być robaczywe...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Agrest napisał(a):

Za wczasu gaszę ciebie, bo wszędzie ataki widzisz i funkcję obronną przyjmujesz🤭

Idź może do psychiatry, bo wygląda mi na początki schizofreni ..

Pewnie już czujesz że najbliższe lata to będzie straszna bida na porzeczce ale nie musisz się z tego powodu wyżywać na innych ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

I żeby prąd wyłączyli, zamknęli stacje benzynowe i żebyś siadł na d*pie bez telefonu w ręku i możliwości jego naładowania.

Ciekawe jak by ciebie od gazu i prądu odcięli i paliwo zajumali 🤔 a przydałoby się 🤭😁

Jeszcze sraczki dostańcie i żeby wam papieru zabrakło 😁

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Ciekawe jak by ciebie od gazu i prądu odcięli i paliwo zajumali 🤔 a przydałoby się 🤭😁

Jeszcze sraczki dostańcie i żeby wam papieru zabrakło 😁

Papieru pewnie na rok, jak nie dłużej. Stary piec stoi, drewna, węgla sprzed 4 lat jest. Benzyny 60l i dwa agregaty.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tobie też by nie zaszkodziło... Z merytorycznego osobnika zrobiłeś się  kąśliwą, podstarzałą porzeczką... Nie wiem czy porzeczki mogą być robaczywe...

Chyba skorzystam z rady Wielkiego Inkwizytora.

Merytoryczne rozmowy można prowadzić w merytorycznym temacie na merytorycznie zadawane pytania.

Chyba pomyliłeś temat.

Co raz więcej moderacji indywidualnej tutaj. Trybunał stanu jakiś powstał 

No nic, podyskutujcie o biciu gęsi i sraniu we własny ogródek 

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
Godzinę temu, Leszy napisał(a):

Ciekawe czy jakby wiosną to przejechał talerzowym to by jeszcze owies urósł. 🙃😉

IMG_20241214_100225.jpg

Zgłupiał 🤔Gdzie takie stanowisko pod owies, toć to marnotrawstwo 🙆

Opublikowano
3 godziny temu, mf362 napisał(a):

U mnie jak starsza sąsiadka 90 lat pali w piecu chojna i kopci się na okoliczne budynki .

To co ja mam pompę jestem 0 emisyjny to nadrobi za kilka domów. 

Nikt nie jest zero emisyjny,wystarczy że oddychasz uzbierasz się w coś i jesz 

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

To może warto zadbać chociaż trochę o to jak się pali ... Ludzi się gania bo ekogroszek zły, nieooologiczny, a prawda jest taka że gdyby nie takie "babki" było by duuuuzo lepiej.  Sam węgiel nie jest problemem, a problemem jest złe jego spalanie ...

Już nie mówiąc o tym ile dla takiej babki wygodniejszy byłby taki kocioł na np groszek, nie trzeba dokładać, rozpalać, wygaszać. Raz na tydzień ktoś by jej dosypał do zasobnika, raz na dzień sprawdzić czy nie porobiły się jakieś spieki itp...

To jej kup i oo problemie 🤷

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał(a):

To jej kup i oo problemie 🤷

Może niech jej państwo kupi, w takim przypadku można pomóc takiej osobie, nie to co temu 🔨 z Rossoszy ... To są osoby którym można pomóc wymienić źródło ciepła, nie takim nierobom jak Rysiek ...

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał(a):

Nikt nie jest zero emisyjny,wystarczy że oddychasz uzbierasz się w coś i jesz 

Najbardziej emisyjni i nie ekologiczni sa urzędnicy ,,zero,, produkcyjni 🤦🙋‍♂️ durnie co przepisy wymyślają....

20 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Papieru pewnie na rok, jak nie dłużej. Stary piec stoi, drewna, węgla sprzed 4 lat jest. Benzyny 60l i dwa agregaty.

To niech ci sąsiada pies nasra i pod oknem ciągle szczeka 😁😛

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

Najbardziej emisyjni i nie ekologiczni sa urzędnicy ,,zero,, produkcyjni 🤦🙋‍♂️ durnie co przepisy wymyślają....

Wycinają parę hektarów lasu,by panele postawić... 🤦

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

To niech ci sąsiada pies nasra i pod oknem ciągle szczeka 😁😛

Nakladli ludziom do głowy tych bzdur o zero emisyjności tylko nikt nie mówi głośno ile energii trzeba zużyć i ile CO2 przy tym powstanie żeby wyprodukować te zeroemisyjne gadżety a o utylizacji tego oo latach nie wspomnę 

W sumie robią to po za Europą to już nam nie zagraża , obłuda i hipokryzja naciąganie naiwnych 

• Like 5
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Łolek napisał(a):

Nakladli ludziom do głowy tych bzdur o zero emisyjności tylko nikt nie mówi głośno ile energii trzeba zużyć i ile CO2 przy tym powstanie żeby wyprodukować te zeroemisyjne gadżety a o utylizacji tego oo latach nie wspomnę 

Nie potrzeba jakiś zeroemisyjnych źródeł ciepła czy czegoś w tym stylu, wystarczy kocioł 5 klasy na groszek/pellet, czy zagazowujący na dobrze przygotowane drewno i już jest wiele mniej spalin ... Już nie mówiąc o tym że nowego typu kocioł na paliwa stałe dużo lepiej wykorzystuje wytwarzane ciepło, nie ma tyle strat w komin ...

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

ale przecież dopiero 14 a do 7 szlajałeś się po lidlach 😂

o 9 wróciłem do domu ,od 10 do 14 drzemka bo nie mogłem wytrzymać 

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

A tymczasem świat kalectwo finansuje a zdrowym życie rujnuje

co rodzice są winni że dziecko chore , takie podejście zniechęca bo widzi człowiek że jak bedzie w tej samej sytuacji to bedzie mieć tak samo ciężko , pociecha z takiego nie taka sama jak ze zdrowego a opieki i kosztów więcej 

nie dziw że ludzie bezdzietni i wolą jakieś zwierzątko tylko trzymać i chuchać dmuchać na nie i rozpieszczać 

1 godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Tylko bzdety i nuda tu

..... 🤦

mam baterię z promocji 

IMG_20241214_082507.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał(a):

nie mam czasu robić u siebie , tzn przyjechałem z nocki i śpie do 16 , to co i kiedy niby miałbym robić u siebie sam ? hodowla odpada , jestem zmęczony i łeb boli ,  chcę odpocząć od jakiejkolwiek roboty 

Czym się zajmujesz zawodowo ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

A bo nam jako ludzkości drugiej Sparty potrzeba. 

A tymczasem świat kalectwo finansuje a zdrowym życie rujnuje

O teraz dym jest bo jednemu socjalu nie chcą dać. Stwierdzili ze ręce i nogi zdrowe, legitnie dnia w życiu nie przepracował to niech się za***prza do roboty. Kierowniczkę gopsu zaskarżył i w poniedziałek głosowanie o odwołaniu jej

28 minut temu, Agrest napisał(a):

Chyba skorzystam z rady Wielkiego Inkwizytora.

Merytoryczne rozmowy można prowadzić w merytorycznym temacie na merytorycznie zadawane pytania.

Chyba pomyliłeś temat.

Co raz więcej moderacji indywidualnej tutaj. Trybunał stanu jakiś powstał 

No nic, podyskutujcie o biciu gęsi i sraniu we własny ogródek 

Trzeba powołać komisje 

9 minut temu, Łolek napisał(a):

W sumie robią to po za Europą to już nam nie zagraża , obłuda i hipokryzja naciąganie naiwnych 

Ludzie to debile 

Edytowane przez gregor1284
  • Like 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v