Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

cos popaduje co chwile..

a dowiozl bys do polski ??

jakby mnie zobaczyl to by uciekl...on z metra ciety..

moja stara tez wczoraj zaczelo..

z metra to twoja cieta ...🤣🤣🤣moja fotka jest na af i se zobacz kto z metra cięty słoniu morski ...takie kaleki jak ty to  ledwie kołdun ciągną 🤣

po co ty wleczesz ze sobą te 60 kg nadwagi człowieku 🤣🤣🤣🤣🤣

drugiej endoprotezy chcesz się dorobić 😲

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

E tam, więcej, mam kumpla wzrostu podobnego do mnie, 135kg żywej wagi i sporo mniejszy kałdun niż u placka ... Nie "podwiewa" mu tak koszulki jak plackowi.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

szczegolnie ladne sa te zetory co im lakier wybladl co nie co ...

No blakną niektóre🤷...a zauważyłeś, które zetory tak tracą kolor🤔

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

E tam, więcej, mam kumpla wzrostu podobnego do mnie, 135kg żywej wagi i sporo mniejszy kałdun niż u placka ... Nie "podwiewa" mu tak koszulki jak plackowi.

placek przy jego problemach swobodnie powinien wazyć połowę tego co obecnie ..  ale widac za głupi na to ...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek przy jego problemach swobodnie powinien wazyć połowę tego co obecnie...

U mnie jak te 90kg przekraczam to już siada samopoczucie i wydajność organizmu, człowiek jest ociężały, a co dopiero przy takiej wadze ... Okolice 85kg to się najlepiej czuję.

Opublikowano

ogarek ty przy swoich problemach nie powinienes pisac ..

14 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

z metra to twoja cieta ...🤣🤣🤣moja fotka jest na af i se zobacz kto z metra cięty słoniu morski ...takie kaleki jak ty to  ledwie kołdun ciągną 🤣

drugiej endoprotezy chcesz się dorobić 😲

ja ma chore nogi ty glowe .nikt nie jest idealny 😂

12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

potrafisz ze zdjecia wage ocenic ? a na zywo na kobiecie sie nie poznales ...

z 10 jeszcze mi brakuje do takiej wagi..130 nigdy nie przekroczylem.

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

No blakną niektóre🤷...a zauważyłeś, które zetory tak tracą kolor🤔

te juz z deka nieprawdziwe.. 

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

Nie wiem, czy nieprawdziwe, wiem, że te z plastikowymi tylnymi błotnikami...

A propos wagi, to ja obecnie, przy wzroście 186 cm ważę 83 kg i mam uczucie, że za dużo...

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A propos wagi, to ja obecnie, przy wzroście 186 cm ważę 83 kg i mam uczucie, że za dużo...

Dużo też zależy od budowy ciała itp, ludzie nie są identyczni, ale jeżeli przy wzroście 185-190 ktoś waży poniżej tych 90kg to już nie jest źle, wiadomo, lepiej by było bliżej tych 80kg, ale na pewno nawet te 90 jest dużo lepsze dla zdrowia niż 130 czy 150 ...

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

chla piwsko  i żre na okrągło ...młodszy 3 lata ode mnie a wygląda jak skapcialy dziad ...alkohol robi swoje i tyle ....

Czasami geny, zła przemiana materii, leki...

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dużo też zależy od budowy ciała itp, ludzie nie są identyczni, ale jeżeli przy wzroście 185-190 ktoś waży poniżej tych 90kg to już nie jest źle, wiadomo, lepiej by było bliżej tych 80kg, ale na pewno nawet te 90 jest dużo lepsze dla zdrowia niż 130 czy 150 ...

To prawda. Rzecz bardzo indywidualna. Jednak ja najlepiej się czuje ważąc w granicach 80 kg lub z kilogram poniżej. 83 to już się oponki zaczynają tworzyć. Trza się za robotę zabrać, bo ostatnio se bimbam trochę i takie efekty

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Qwazi zawsze możesz tak jak kolega z Małopolski, kilka małych oponek wymienić na jedną porządną xD A tak na serio, to ja przy 83-84kg już nie mam oponek ;) Wzrostowo raptem 3cm więcej więc to niewielka różnica.

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał(a):

ogarek ty przy swoich problemach nie powinienes pisac ..

ja ma chore nogi ty glowe .nikt nie jest idealny 😂

potrafisz ze zdjecia wage ocenic ? a na zywo na kobiecie sie nie poznales ...

z 10 jeszcze mi brakuje do takiej wagi..130 nigdy nie przekroczylem.

Czy głowę czy nogi chore ale nadwagą jest i tego nie zmienisz za nic bo trzeba pracować. 

A praca przy kompie to nie praca 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Stebrn felgi były?

Tak. Bodajże od 2004 roku, ale też nie wszystkie, bo kolega ma 2006 od nowego i ma kremowe. Szwagier z 2004 i srebrne. Ciężko powiedzieć od czego to zależało, pewnie od przypadku. Oni mają te plastikowe błotniki i ciągniki blakną. Ja mam metalowe i nie blaknie, ale mój deczko starszy. No i jeszcze też może to być zależne od wersji wyposażenia, bo mój ma rewers i rozbudowaną hydraulikę a ich nie mają

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

To prawda. Rzecz bardzo indywidualna. Jednak ja najlepiej się czuje ważąc w granicach 80 kg lub z kilogram poniżej. 83 to już się oponki zaczynają tworzyć. Trza się za robotę zabrać, bo ostatnio se bimbam trochę i takie efekty

Kurna mi się dwa kg przytyło 🙆

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

znam kilka osób z endoproteza ...moja teściowa ma dwie ...zbicie wagi to podstawa ..ale trzeba mieć mózg a nie sieczkę w głowie ...

Dokładnie to samo mi powiedział ortopeda..."nie będzie trzeba Cię kroić pod jednym warunkiem, że nie przytyjesz"

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Qwazi zawsze możesz tak jak kolega z Małopolski, kilka małych oponek wymienić na jedną porządną xD

Dziękuję, postoję...samodzielnie się pozbędę tych małych, bez zamiany na większą 🤷🤦

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna mi się dwa kg przytyło 🙆

No to musim się oba lekko odchudzić...może trzeba by pooperatorować czwórkami fiskarsa🤔...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v