Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, malaczarna napisał(a):

zeby ten nowy choc gwarancję wytrzymał... telefon nowy miesiac wytrzymał i plyta głowna padła

A moja Motorola przejechana prasą, zwinięta w belkę, jak się z boku spojrzy to prawie kształt łuku trzyma i działa. Całe 350 zł kosztowała i twardsza niż te pancerne, bo Doodge kontaktu z ciapkiem nie przetrwał

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał(a):

Nie dasz zarobić 

Już wróciłeś, czy dopiero będziesz wyjeżdżał 🤔

5 minut temu, 6465 napisał(a):

Dora idę spać bo o 5³⁰ pod rampę 

Pchły na noc😉

Będę tu Marka zagadywał 😉🤭...no chyba, że już był 🤷

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Pchły na noc😉

Wydaje mi się że był, prezentów musiał nawieźć żeby się wkupic w łaski a teraz mnie klientów chce odebrać żeby odrobić co by ciotka go nie ścigała 🤭🤭🤭

• Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, jacor73 napisał(a):

Marcinku, nie przypieprzam a piszę w spokojnym tonie, tylko Ty nie potrafisz przyjąć krytyki swoich wpisów. Zafiksowałeś się na to PO i wyjście z EU jak Rysiek na Tfuska

Wyjście z EU nic nie pomoże w tych wszystkich wymaganiach, to już za daleko zabrnęło, pojedź sobie do Anglii, zobaczysz, jak zwykli obywatele skorzystali na opuszczeniu unii.

O jakiej Ty gospodarce piszesz, o tych zwłokach które pozostały po 1989r, z bezrobociem na poziomie powyżej 20%, wszechobecną korupcją i przestępczością?

Ja doskonale pamiętam lata 90 przed wejściem do EU i wiem jaka była sytuacja, nie bez powodu miliony Polaków wyjechało po 2003 na zachód za chlebem.

Wielu już zapomniało jak wyglądały polskie miasteczka i polska wieś w latach 90, a jak wygląd teraz po pakowaniu rokrocznie mld EURO

Rześko i bez opadu.Miłego wieczoru.

Wszystko ma swoją cenę ,niestety 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

Wydaje mi się że był, prezentów musiał nawieźć żeby się wkupic w łaski a teraz mnie klientów chce odebrać żeby odrobić co by ciotka go nie ścigała 🤭🤭🤭

@Łolek tłumacz się tutaj teraz🤷...

Tomek już poszedł spać 🤭

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Pchły na noc😉

Odpuściłem bo u Tomka nowy pies obronny jest 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Ot sobie wymyślił,no no no 

Życzenia to pani Tomkowej to chyba szybciej od niego złożyłem 🤭

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

@Elon 

ktoś z rodziny?

FB_IMG_1733597561139.jpg

Dobre 👍

Ale moja rodzina to właściwie sami domownicy, a reszta być może i po czapkę poszła.

A jak wartościowa ona?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ten siwy z dziećmi to Tomek 🤔 takie zdjęcie na FB przez przypadek trafiłem 😛

To szron

Akurat  przymrozki były 😂

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał(a):

Sam mu tego psa zawiozłem 

IMG_20241020_121434.jpg

Szymek patrzaj, kiedy on to już se zaplanował...specjalnie Tomka odbiorem uraczył, żeby teraz dostęp miał 🤭

2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie wiem coś Ty tam widział 

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale, to fotomontaż siwy bez dzieci to ja 🤣

9 minut temu, Łolek napisał(a):

Ot sobie wymyślił,no no no 

Życzenia to pani Tomkowej to chyba szybciej od niego złożyłem 🤭

Jakie wymyślił 🤭🤭🤭 

To wszystko się ze sobą łączy w logiczną całość 🤭

4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Szymek patrzaj, kiedy on to już se zaplanował...specjalnie Tomka odbiorem uraczył, żeby teraz dostęp miał 🤭

Nie wiem coś Ty tam widział 

Toć to mój wuja, gupi nie jest 👍

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Tyle cierpliwości co ma jego matka to nie znam drugiej takiej osoby 

Ja jestem cierpliwy. Ale tu nie mogę się równać, ja nie wyobrażam sobie by któreś z moich dzieci było na coś chore. 

U nas w gminie jest organizowany taki festyn na którym są zbierane pieniądze. Na chore dzieci z ubogich rodzin. Ludzie uważają że to 500+ co było na dzieci było nie potrzebne, prawda jednak jest taka że w przypadku tych dzieciaków było bardzo odczuwalne. Ludzie czesto zazdroszczą tych pieniędzy na takie dzieci, zasiłków itp. Prawda jest taka że widzą tylko tyle ile chcą zobaczyć. Nikt nie liczy kosztów, ale też nikt nie liczy ciężkiej pracy, a ona jest najbardziej potrzebna i wyczerpujaca fizycznie i psychicznie. 

• Like 2
Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

już otworzyli?

19 wyjechały pierwsze transporty na sklepy, zatowarowanie  rozpoczęliśmy 12 listopada

Opublikowano

mgla ze swiata nie widac...

2 godziny temu, Elon napisał(a):

Nie szkoda Ci tych ludzi tak po ludzku? Nie dość że stracili dorobek kilku pokoleń to teraz są mięsem armatnim.

Przecież nikt realnie nie da im nic. A każdy wykorzysta. 

kilku pokolen ?? chyba niemcow..

najlepsze ze tam gdzie zalewa systematycznie dalej odbudowuja-na co licza ci ludzie ??

to pis-uar zlikwidowla ustawe zabraniajaca budowe na terenach zalewowych , 

wszystko bylo zmierzone i policzone iposzlo wkosz 

2 godziny temu, malaczarna napisał(a):

każdy wygląda promocji na masło

w radio po 4,99 zl reklamuja, chyba netto ? 

nie ja nawet dla cielaka zastrzyku nie zrobie... ta skóre przebić nie odważę się

ukradla dla mnie -co to znaczy ??? jak to na polski z podlaskiego przetlumaczyc ??

mój Mikołaj mi przytachał nowy akumulator. Zgadnie ktoś ile stary wytrzymał?

moj rekord -pol roku, na pych palil ,zanim nowy kupilem  to mi auto rozwalili .akumulator pekl przy okazji.

w oplu 12 lat ..

1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Tu to chłopy noszą długie włosy. A to strach co by jakiej niespodzianki nie było 

czasami do tajlandii nie jedz...tam dopiero mialbys problem 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v