Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

Wybacz, ale tym razem nie dowierzam...zbyt swobodnie i "w slangu" opisałaś te świadczenia...

a jeszcze pworwadzili 200 za 25 lat strazakowania... chyba skadki odprowadzac było trzeba i raz do roku akcję mieć... za Radnego i sołtysa 2% podstawy emerytury

Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A nie w jakiejś placówce....no opieki....szpital, czy coś....

Jakoś tak coś kiedyś wynikało....

Jacuś tak sugerował, ale mi się bardziej wydawało, że jakaś jednostka samorządu lub ARiMR, ale teraz 🤷...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Taka kamerka powoduje duże szumy w kasku, strasznie zaburza aerodynamikę i pojawia się hałas ...

A widzisz dobrze prawisz. A ja nie pomyślałem. 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nic strasznego, jakbym chciał wszystkie uszate szczepić rękami weterynarza to bym równowartość dwóch rocznie tylko na usługę musiał przeznaczyć.

ja trzymam mąż robi zastrzyki, teraz kot miał katar to jak męża nie było to sasiad mi szprycowal

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał(a):

a jeszcze pworwadzili 200 za 25 lat strazakowania... chyba skadki odprowadzac było trzeba i raz do roku akcję mieć... za Radnego i sołtysa 2% podstawy emerytury

Pod warunkiem, że ma za sobą dwie kadencje 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Taka kamerka powoduje duże szumy w kasku, strasznie zaburza aerodynamikę i pojawia się hałas ...

Nie wiem czy mi takie filmiki potrzebne...prawdę mówiąc...po co się obciążać...😆🤭

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

ale kto ma to kontrolować? 

PIP

Teraz, malaczarna napisał(a):

ja kupuje po 5 l... nie wiem co z tym mój mąż robi

Ja zwykle też, wpadła nagła robota, została mi końcówka w 5lz a w mrówce tylko takie mają. Jutro ciunik ma być igła stan oryginalny lakier 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No to im zazdroszczę...

Miałem chęć dziś, ale trochę zajęty byłem....no i zimno ...i szybka paruje..

Tu ciepło. Coś koło 20 stopni ale wieje strasznie.  Jutro jedziemy na południe do może będzie ciepłej. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie wiem czy mi takie filmiki potrzebne...prawdę mówiąc...po co się obciążać...😆🤭

Lepiej nie mieć, jeszcze policja zarekwiruje i trzeba będzie punkty wymienić na rower xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Zwiedzisz świat... niczym Jacus...

No tyle że jacuś musi za to zapłacić.  A ja chlop z Polski Z. i mnie na to nie stać. 

• Like 1
Opublikowano

Ech...

Teraz nie dość że Jacusiowi, to i Tobie będę zazdrościł ..echch ..

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

No tyle że jacuś musi za to zapłacić.  A ja chlop z Polski Z. i mnie na to nie stać. 

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ech...

Teraz nie dość że Jacusiowi, to i Tobie będę zazdrościł ..echch ..

Ohh. Tyle lat na AF aż w końcu się udało 😆😆😆

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v