Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak tam ta twoja 125-tka, jeździłeś już coś ?? xD 

Pewnie gdzieś w garażu stoi 😁 premię mleczarnia dała to może starczy 🤭 a chojnie dali 🙆‍♂️

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

premię mleczarnia dała to może starczy 🤭 a chojnie dali 🙆‍♂️

No to kupuj, najtańszy okres w roku, od lutego znowu zaczną drożeć bo się zacznie ruch na rynku, jak zawsze na wiosnę.

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

To Ci powiem więcej. Myślę, że dobry byłby przepis, który uzależnialby wielkość stada od ilości użytkowanych gruntów. 1ha - 1 DJP. Żebyśmy nie skończyli jak Holendrzy, znając naszych farmerów 

To paszy nie można już dokupować 🤔 w hiszpani hodują krowy wogóle bez ziemi kupują gotowy tmr i treściwą 🙋‍♂️ mało tego madzyn zero jedynie do obsługi obejścia...

Opublikowano
12 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Pafnuc ty ty też uważasz, że ja tu tylko gupie gupoty piszę? I ostrzegam, że w przypadku niesatysfakcjonującej mnie odpowiedzi przestajemy być kolegami

A mogę pomyśleć nad odpowiedzią?

Bo nie ukrywam, że to dość trudne pytanie...🤔

Opublikowano
46 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A mogę pomyśleć nad odpowiedzią?

Bo nie ukrywam, że to dość trudne pytanie...🤔

2 minuty temu, Wiesio80 napisał(a):

Pafnucy wszystko najlepszego z okazji imienin...... dziś Pafnucego 🐄🐄🐄🍰🍰🍰🍰🏍️🏍️🏍️

@12Pafnucy bo Kowalski się o odpowiedź upomina xD 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Panie, to na Podlasiu dzierżawa będzie po 6.000 za ha xD 

Ale trochę patologii by skróciło 

Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Zarejestrowane w drugim tygodniu 😉

Mało 🤷

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ratek Ryki dały podwyżkę za listopad i na grudzień już sms przyszedł 🙋‍♂️🙆‍♂️🤭😁

to będziesz miał na ratki, tylko teraz nie nabierz za dużo 😂 pamiętaj najlepiej inwestować w kryzysie a nie w górce 

• Confused 1
Opublikowano
52 minuty temu, slawek74 napisał(a):

To paszy nie można już dokupować 🤔 w hiszpani hodują krowy wogóle bez ziemi kupują gotowy tmr i treściwą 🙋‍♂️ mało tego madzyn zero jedynie do obsługi obejścia...

Nie byłem w Hiszpanii...a co oni robią z gnojem, gnojowką i gnojowicą 🤔

43 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Ratek Ryki dały podwyżkę za listopad i na grudzień już sms przyszedł 🙋‍♂️🙆‍♂️🤭😁

Koło tyż...

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

Nawozy naturalne sprzedają ... jak jeszcze prenumerowałem tpr a bylo to bardzo dawno byl o tym artykuł....

sławek kurła ten egzemplarz był darmowy 😂 bo też go mialem i coś kojarzę 

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał(a):

to będziesz miał na ratki, tylko teraz nie nabierz za dużo 😂 pamiętaj najlepiej inwestować w kryzysie a nie w górce 

Martw się o siebie 😉😁 drugiej kosiarki nie bedę zamawiał 😁

1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

sławek kurła ten egzemplarz był darmowy 😂 bo też go mialem i coś kojarzę 

No wiadomo że byś nie kupił gazety boś chytry 😁😁😁

Opublikowano
19 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

Pafnucy wszystko najlepszego z okazji imienin...... dziś Pafnucego 🐄🐄🐄🍰🍰🍰🍰🏍️🏍️🏍️

O dziękuję Ci bardzo @Wiesio80.

Ciesze się że ktoś pamiętał.

....normalnie...wzruszyłem się...echch...

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szkoda że koleżanka Patrycja zapomniała xD 

Partycja pewno w pracy...

Później pewnie złoży życzenia...

Teraz, Kowalsky30 napisał(a):

Ty normalnie jesteś głupi jak but. Dziwię się, że druga się jeszcze nie kapła

Widzisz, tylko ja zrozumiałem że to nie ty...🤷

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ty normalnie jesteś głupi jak but. Dziwię się, że druga się jeszcze nie kapła

Oj Patrycja Patrycja xD Nie fochaj się Patrycja xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szkoda że koleżanka Patrycja zapomniała xD 

Proszę nie mam nic wspólnego z Kowalski nie szukam żony ani kochanki a tym bardziej z hektarami zresztą Baks napisał skąd jestem.....🤢🤢🤢

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v