Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał(a):

szkoda że do mnie nie masz 😂😂 a qwazi to się patrzę odnalazł jak wśród swoich 😂😂😛

Byś się trochę wykazał elokwencją i dołączył, bo zabawa przednia...to nie Fify i farmingi🤷...

Opublikowano
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

kurła ale zasmiecilsta ten temat 😱

to by 4k stron nie byłoby do tej pory , spamu nie czytam ale widze że porządniejsi sie nie naprodukują tyle co w poprzednich latach , mi to lotto kto i co pisze i ile będzie na koniec roku ale już widzę że jest gorzej jak w zeszłym roku o tej porze

@yacenty masz nowe moce obliczeniowe i ogarniętych informatyków ,może by dało się po prostu zrobić okienko i opcję na górze i dole przy liczniku stron pt. ukryj posty od i wybór użytkowników których posty nie byłyby wyświetlane na urządzeniu przy wyświetlaniu strony danego tematu

Opublikowano
5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Czemu się mam dziwić? Jacuś ma do mnie ze 40km i jemu się dziwię a nie wam kilkaset kilometrów ode mnie...

a po co sie spieszyc . klimat sie zmienil. do tego mam inne zajecia..

5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jacus czasu nie ma w polu robić ...dyskoteki, dansingi, wycieczki....a jeszcze gotuje i pierze....no to kiedy w polu jak obrabia 40 ha czarnoziemów nadrzecznych....no nie wyrabia....heeeelooo....

nadrzeczne czarnoziemy ?? gdzie takie sa ?? chyba na ukrainie.

5 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

no zdawał co się bo żadnej ręki tam nie było 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...te z lodem łapki w smarach na FB to pewnie moje ...trzeba mieć zryty beret żeby takie coś wstawać ...ale co się dziwić kierownikowi złomowiska 🤣🤣🤣...człowieczku jesteś 3 lata młodszy a wyglądasz jak  spierdzialy  dziad ...🤪

jak trzeba byc zalosnym przegrywem zeby kogos sledzic po internetach..

pokaz zdjecia jak ty wygladasz..byle nie lodow z parobkiem bo ja obrzydliwy jestem 😂

na fb mam tyle zdjec co tutaj ,czyli jedno .. z jakim lodem ?? to biale myszki sa. wszedzie je widzisz ??

5 godzin temu, Kowalsky30 napisał(a):

Czyje to paszporty mi się wyświetliły przez chwilę?

IMG_20230223_164602.jpg.12c2c60d524f8286dd96d1726d5bb8d1.jpg

to nie to zdjecie.

mial inne dawno temu-  garsc w brudnej lapie..

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie...

Wszystko prawda...

Piję od rana do nocy, rozwiedziony jestem, nic nie robię, a moja rozwiedziona ze mną żona mnie utrzymuje....

Cza się już przyznać...😭

urzekla mnie twoja historia.

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Widocznie innej nie zna więc robi jak umie. 

Nie liczyłem od początku, ale to👆 będzie już chyba czwarte...zagranie techniczne 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał(a):

to by 4k stron nie byłoby do tej pory , spamu nie czytam ale widze że porządniejsi sie nie naprodukują tyle co w poprzednich latach , mi to lotto kto i co pisze i ile będzie na koniec roku ale już widzę że jest gorzej jak w zeszłym roku o tej porze

@yacenty masz nowe moce obliczeniowe i ogarniętych informatyków ,może by dało się po prostu zrobić okienko i opcję na górze i dole przy liczniku stron pt. ukryj posty od i wybór użytkowników których posty nie byłyby wyświetlane na urządzeniu przy wyświetlaniu strony danego tematu

poproś jeszcze żeby foty z kibla ukrywał z atomatu 🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

a po co sie spieszyc . klimat sie zmienil. do tego mam inne zajecia..

nadrzeczne czarnoziemy ?? gdzie takie sa ?? chyba na ukrainie.

jak trzeba byc zalosnym przegrywem zeby kogos sledzic po internetach..

pokaz zdjecia jak ty wygladasz..byle nie lodow z parobkiem bo ja obrzydliwy jestem 😂

na fb mam tyle zdjec co tutaj ,czyli jedno .. z jakim lodem ?? to biale myszki sa. wszedzie je widzisz ??

to nie to zdjecie.

mial inne dawno temu-  garsc w brudnej lapie..

urzekla mnie twoja historia.

🤣🤣🤣🤣🤣....tylko tyle o jej jaki ty malutki ...moje fotki ma barani bobek wstawiałem z kilka razy ...poproś to ci podrzuci spasionym knurku 🤣🤣🤣  FB twojej "laski " tyż ma 🤣🤣🤣🤣..nie tylko on 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...widzisz ta Monika cię zdradziła ,za dużo się przechwalałes 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

poproś jeszcze żeby foty z kibla ukrywał z atomatu 🤣

i ze strit viu 

jako autor tematu mam prawo zniżyć się do poziomu każdego z użytkowników

również twojego

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał(a):

Ale o czym chciałbyś tu poczytać że tak z ciekawości zapytam? jak cały temat o pierdołach z d*py wziętej.

O samej pogodzie? za mokro, za sucho, za zimno, za ciepło?

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał(a):

i ze strit viu 

jako autor tematu mam prawo zniżyć się do poziomu każdego z użytkowników

również twojego

nikt nigdy nie zniżył się tu do twojego  poziomu 

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

To jak będziesz potrzebował, to wisz😉...

Łe tam, wolę swoje skromne dziadowskie życie prowadzić niż gadać przez tel

9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To tylko streszczenie...😆

Pasata znalazłeś może?

Jeszcze nie jestem zarobasem 😒

8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

🤣🤣🤣🤣🤣....tylko tyle o jej jaki ty malutki ...moje fotki ma barani bobek wstawiałem z kilka razy ...poproś to ci podrzuci spasionym knurku 🤣🤣🤣  FB twojej "laski " tyż ma 🤣🤣🤣🤣..nie tylko on 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...widzisz ta Monika cię zdradziła ,za dużo się przechwalałes 🤣🤣🤣

Zdrowa jaka samica?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jacus napisał(a):

podlasiaki nie idzcie do tego samego szpitala co ogarek-tam jakies lekarstwa daja dziwne, po nich zwidy i urojenia sa wieksze niz w czasie choroby..

fajna ta focia na basenie/w wodzie  ...to z serii tych "obrzydliwych " ??????

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
35 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie liczyłem od początku, ale to👆 będzie już chyba czwarte...zagranie techniczne 

Może jest tak że po prostu niekomfortowo się czuję w tematach które są poruszane. I robi tak zwany unik.

A czy ludzie pracujący w służbie nie robią tak samo z podejrzanymi? 🤔 Aby ich zmylić ? 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Łe tam, wolę swoje skromne dziadowskie życie prowadzić niż gadać przez tel

A to Ty masz...telefon🤔🤭...niegodne dziada 😉🤭

12 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Może jest tak że po prostu niekomfortowo się czuję w tematach które są poruszane. I robi tak zwany unik.

A czy ludzie pracujący w służbie nie robią tak samo z podejrzanymi? 🤔 Aby ich zmylić ? 

No no🫣...kreujesz zacnie💪

Ja tam się nie znam na służbach, ja tylko troszeczkę Erystyki przeczytałem🤷

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v