Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

a jakieś inne?

zależy co lubisz oglądać 

tajemnice polskich fortun na netflix  a na innej platformie ten sam film jest gdzie diabeł nie może tam babę pośle 

kolor zła czerwień 

żywioły sadzy 

Opublikowano
40 minut temu, wojtal24 napisał(a):

oglądałeś "idź bracie przodem " czy jakoś tak

Właśnie chce dziś sobie włączyć to.

Kolor zła czerwień, bardzo wciągający film i właściwie do końca trzymał w napięciu 

Na Netflix są ciekawe dokumenty też, ostatnio oglądałem o tym gwałcicielu z Wrocławia to aż ciarki momentami przechodzily

Rojst też jest bardzo wciągający

Opublikowano
Godzinę temu, konteno napisał(a):

bezpłodność najlepszą antykoncepcją 😁

Albo brzydka morda

Opublikowano

zaczelo padac ale szybko przestalo.

Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

@jacus jak się nazywał ten profesor od mocznika?

chcesz sobie przypomniec   ja sie skompromitowaliscie ?? 🤣

10 godzin temu, Desperado napisał(a):

Mało rozmowny się zrobił ostatnio.   😜

praca..mowi ci to cos ?? nie siedze   i nie bebnie w klawiature od rana do wieczora.

10 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

prawda go przerosła 🤣🤣🤣🤣

co wiejski kundel moze zrobic ?? najwyzej obszczac nogawke..

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

zaczelo padac ale szybko przestalo.

chcesz sobie przypomniec   ja sie skompromitowaliscie ?? 🤣

praca..mowi ci to cos ?? nie siedze   i nie bebnie w klawiature od rana do wieczora.

co wiejski kundel moze zrobic ?? najwyzej obszczac nogawke..

Nie...chciałem Cię sprawdzić...no i wrócił Jacuś...tylko jeszcze mi brakuje kultowego tekstu "w domu wszyscy zdrowi"🤷

Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Poczekaj niech się mnie uczepi że z pryzmy spadłem 🤣🤣

Zapewne niebawem to nastąpi🤷...a swoją drogą to co on mógł robić w niedzielę🤔...motogodziny kręcił 🤔...bączkiem 🤔🤭

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja to się cieszę że Jacus wrócił...

Jakaś taka pustka była...

No dobrze że wrócił dobrze...teraz będziem na bieżąco wiedzieć ile motogodzin pyknął😉🤭

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano

co sie robi w niedziele ?? 

w pewnym wieku to wnuki bawi 😂.. mozna pospacerowac, jakies muzemu w zamku odwiedzic, obiad w restauracji zjesc, 

mam zrobione 10420 -sprawdzcie ile zrobilem gdy mnie nie bylo.. 

tez bylem w skansenie- podgrodzie kolo zamku w niepolomicach.zdjecia w google.

u nas by jeszcze gdzies znalazl na przysiolkach takie domy...

a tak to same nowoczesne budownictwo dla dzieci rolnikow z polski c. 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ja to lubię słuchać o tym bogatym, pięknym świecie...w Polsce A.

U nas to o tak...

IMG_20241117_114200.jpg

To prawie jak u Radka...dizajn by się zgadzał...parterowy, jasne ściany, ciemniejszy dach, trawa wokoło, kostka przy progu...tylko nie widzę telewizora, ale to może nie w tym oknie😉🤭

• Haha 5
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

To prawie jak u Radka...dizajn by się zgadzał...parterowy, jasne ściany, ciemniejszy dach, trawa wokoło, kostka przy progu...tylko nie widzę telewizora, ale to może nie w tym oknie😉🤭

Tylko słupa brak 😊

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał(a):

co sie robi w niedziele ?? 

w pewnym wieku to wnuki bawi 😂.. mozna pospacerowac, jakies muzemu w zamku odwiedzic, obiad w restauracji zjesc, 

mam zrobione 10420 -sprawdzcie ile zrobilem gdy mnie nie bylo.. 

tez bylem w skansenie- podgrodzie kolo zamku w niepolomicach.zdjecia w google.

u nas by jeszcze gdzies znalazl na przysiolkach takie domy...

a tak to same nowoczesne budownictwo dla dzieci rolnikow z polski c. 

Ja tam nie wiem jakie prace Ty preferujesz w niedzielę...ja żem dzisiaj od początku niedzieli do porannego obrządku tańcował, potem se trochę podrzemałem, obiad, znowu letarg na kanapie i obrządek wieczorny🤷...

A propos...mój syn kopciuszka szuka🤦...

3 minuty temu, MonteChristo napisał(a):

Tylko słupa brak 😊

Tyż pewno z tamty strony znajduje się 🤔

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

y🤷...

A propos...mój syn kopciuszka szuka🤦... 🤔

,,Niech go nie zmyli przykład kopciuszka,nie trzeba wiele by wskoczyć do lozka,wystarczy raz gdzieś majtki zgubić,a Ona księcia może  poślubić 🤭

• Haha 4
Opublikowano

Nie...

Ja o tym domu z mojej fotki...

No jak tak mogłeś...się nie domyślić...

...pewno jeszcze poweselne zmęczenie...

2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Zbyszek, czy Ty sugerujesz, że nasz Radosław...prądu w chałupie nie ma 🤔🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Baks00 napisał(a):

,,Niech go nie zmyli przykład kopciuszka,nie trzeba wiele by wskoczyć do lozka,wystarczy raz gdzieś majtki zgubić,a Ona księcia może  poślubić 🤭

Ło Panie tych kopciuszków to więcej było...dwie pary to on samych butów ma w samochodzie...i napomknął o inszych elementach...garderoby...alem nie wnikał, bo i po co...w każdym razie póki co nieznane... właścicielki 🤷

17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie...

Ja o tym domu z mojej fotki...

No jak tak mogłeś...się nie domyślić...

...pewno jeszcze poweselne zmęczenie...

A "wesele" zacne było 💪...5: 25 żem lokal opuścił ...

11 minut temu, radekz200 napisał(a):

pokaż swoje luksusy 😂

Ni mom...zawsze pisałem, że odstaję🤷...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v