Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Boguś ja nawet bez zięcia gugla dobrze wiem gdzie są granice i ich nie przekraczam. Posunąłeś się za daleko ale to nie moja bida😂

A zgadnij kto pierwszy się z wszystkich wyśmiewał i wyzywał? zapomnieliście już wszyscy, ale cóż, ty masz te same zapędy,

Opublikowano (edytowane)

pokazanie polski A 

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

A zgadnij kto pierwszy się z wszystkich wyśmiewał i wyzywał? zapomnieliście już wszyscy, ale cóż, ty masz te same zapędy,

toć bobek opowiada o nas babce i dziewczynom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣....znaczy śwoim owieckom 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

@Bogdan_ja Jeśli uważasz że to jedna osoba piszę. To radziła bym ci założyć okulary ale takie grube abyś w końcu dojrzał różnice. 

Ok, wybaczymy ci jak nie jesteś Kowalską, ale jak teraz udowodnisz że jednak kucasz do siusiania? 

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

masz na to dowody ,faktury itp....🤣

Boguś😂 Mamy normalny kosz worki... Segregujemy.  Zresztą co my z babką możemy wytworzyć😂 Nie gromadzę śmieci, a dziadkowe przydasie wywiozłem drugi dzień po pogrzebie

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Wyśmiewanie się z wirtualnych nicków, a z żywej istoty to zasadnicza różnica dla wysokiego sądu. Tak mi się wydaje. To to nie ja was będę sądził😂

Puknij się w makówkę, tu nawet nazwisko i imię nie padło, na YT politycy musieliby wszystkich powsadzać.

• Haha 1
Opublikowano

o widzisz... to podpowiec obatelowi polski A jak to robić 🤣🤣🤣

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Boguś😂 Mamy normalny kosz worki... Segregujemy.  Zresztą co my z babką możemy wytworzyć😂 Nie gromadzę śmieci, a dziadkowe przydasie wywiozłem drugi dzień po pogrzebie

Opublikowano (edytowane)

bardzo chętnie się stawie jak będzie trzeba 🤣..pewnie będą mnie sądzić za ten syf w Polsce A 🤣🤣🤣🤣🤣🤣... ciekawe gdzie służby w tym zadupiu i wygwizdowie że śmieci ,gruz opony obatel wywala przed bramę przy publicznej drodze 🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Ja mam coś komuś udowodnić najpierw przedstawcie dowody na to co macie na mnie że ja nie kobitka z krwi i kości 

Nie musisz jak nie chcesz, nie trzeba było wchodzić w spółki z Kowalskim, jakoś nie dementowałaś jak sugerował że to jego robota, kto teraz miałby mieć do ciebie jakiekolwiek zaufanie?

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Nigdy nie zrozumiem tego chowania się z wypiciem. Chwalą się alkoholizmem na tiktongach

Bo to chyba chodzi o to że jak baba ma dziamkolić to chłop woli udać się do kotłowni i w spokoju i ciszy posiedzieć , takie "trend" 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Nie musisz jak nie chcesz, nie trzeba było wchodzić w spółki z Kowalskim, jakoś nie dementowałaś jak sugerował że to jego robota, kto teraz miałby mieć do ciebie jakiekolwiek zaufanie? Masz duży problem na tym koncie "laska"   xD

10 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Mi wystarczy, że będziesz świecił kocią mordką przed wysokim sędzią. Nie musisz być skazany😂

A co będzie jak sędzia będzie niskiej postury?   😜

• Haha 1
Opublikowano

pokazywanie polski A to jest obowiązek każdego obywatela ...trzeba się tyz wstydzić za tych co wstydu żadnego nie mają i kalaja ta Polskę właśnie takimi widokami ...trzeba użyć wszystkich środków aby ruszyć sumienie bezwstydnych i zmusić ich do tego co jest ich  za***nym  obowiązkiem 😲

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v