Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał(a):

🥱🥱samemu to nie spanie. 

zgadzam się z Tobą 

3 godziny temu, Belaruss820 napisał(a):

Witam z rana🖐️ Świętujecie? U mnie dzisiaj impreza,4-te urodziny córki,jak ten czas szybko leci...

najlepszego dla mlodej

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

To niech bierze na swój. Chyba że już limit wyczerpał 😆

Desperat z jęzorem na wierzchu oczka puszcza do LGBT 🤣🤣🤣🤣

Kiedy ci ta wajcha przeskoczyła powiedz, po covidzie czy szczepionce?

Opublikowano
20 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Weźmie w providencie chwilówkę żeby na zapiekankę i paliwo do żuka było jak do Ryśka pojadą 🤭

Dwie zapiekanki bo dla mnie i Pafnucego. No i colę bym mu postawił jeszcze 

7 minut temu, 6465 napisał(a):

To niech bierze na swój. Chyba że już limit wyczerpał 😆

Desperat z jęzorem na wierzchu oczka puszcza do LGBT 🤣🤣🤣🤣

Zapomniałeś że ja dziad? 

Już żem się pogoscili, widzisz Pafnucy...

Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Dzień dobry🤝...pogoda nawet nawet...ja idę 🛌 po💃🕺...

@Belaruss820 💯lat dla pociechy, niech Cię męczy tak jak moje🙆...

@jacusileś tego wyroku dostał? bo mam wrażenie że bardzo długo żeś pierdział w pasiaki

nie wiem czy on już tu jest tylko tu nie pisze w tym temacie 

czytałem w temacie o instalacji elektrycznej w zetorze i tam kilka dni temu udzielał się jacus ale czy to ten to nie wiem 

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Niedługo rolnicy nie będą mieli takich dylematów....

Galan chce by jak najtaniej kupować . ..

Zboże z Ukrainy, mercosury....czas gasić światło...rolnikom...

Ty chcesz gasić światło a inni zacierają ręce że będą nowe dzierżawy i ziemia na sprzedanie takie życie 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

s

nawet wczesnie wstalem zeby gdzies wyruszyc -jeszcze nie wiem gdzie ,ale niespecjalnie daleko.

wczoraj duzo rowerzystow i motocyklistow sie jeszcze krecilo.

a nie pomyślałeś żeby porządki zrobić pod bramą ....co te rowerzyści pomyślą o tobie jak zobaczą jedynego przedstawiciela polski A 🤣...w jakim ty świecie żyjesz że nie wstydzisz się za siebie ....dzieci cię odwiedzają na tym śmietnisku i kupię gnoju ?

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

co te rowerzyści pomyślą o tobie jak zobaczą jedynego przedstawiciela polski A 🤣

Że GPS im się sknocił i źle poprowadził, nie do Polski A.   😜

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

prawda go przerosła 🤣🤣🤣🤣

Poczytaj zięcia gugla co ci grozi

Zgodnie z art. 190a kodeksu karnego karą za nękanie jest pozbawienie wolności od 6 miesięcy do lat 8. Takiej samej karze podlega cyberstalking. W przypadku gdy następstwem omawianego czynu jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie (typ kwalifikowany), sprawca podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 15.

Opublikowano

@Kowalsky30

Najpierw trzeba udowodnić nękanie 🤣 A w prawie też mowa jest o:

@Bogdan_ja Masz prawo czuć się nie winny. Dopóki: 

Zgodnie z art. 5 tego kodeksu, oskarżonego uważa się za niewinnego, dopóki wina jego nie zostanie udowodniona i stwierdzona prawomocnym wyrokiem, a niedające się usunąć wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego.

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Zgodnie z art. 190a kodeksu karnego karą za nękanie jest pozbawienie wolności od 6 miesięcy do lat 8. Takiej samej karze podlega cyberstalking. W przypadku gdy następstwem omawianego czynu jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie (typ kwalifikowany), sprawca podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 15.

chcesz popełnić samobójstwo ze wstydu   za obatela polski A...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....a co grozi za podszywanie się pod innych?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...posłowiem ci że wystarczy zrobić porządek i segregować śmieci co jest obowiązkiem w tym kraju ...domyślam się że jesteś taki sam śmieciarz i len .....

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

chcesz popełnić samobójstwo ze wstydu   za obatela polski A...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....a co grozi za podszywanie się pod innych?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...posłowiem ci że wystarczy zrobić porządek i segregować śmieci co jest obowiązkiem w tym kraju ...domyślam się że jesteś taki sam śmieciarz i len .....

Boguś ja nawet bez zięcia gugla dobrze wiem gdzie są granice i ich nie przekraczam. Posunąłeś się za daleko ale to nie moja bida😂

Opublikowano

wiesz że pisanie w internecie o wieszaniu się to jest kaftan za to z urzędu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

@Bogdan_ja Jeśli uważasz że to jedna osoba piszę. To radziła bym ci założyć okulary ale takie grube abyś w końcu dojrzał różnice. 

ja nic nie uważam i szczam na to ....🤣

Opublikowano
23 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Czyli wiesz co cię czeka jak będziesz wyciągał z pod szafy stare posty.    xD

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v