Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
37 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Widzę, że analfabetyzm kwitnie. Ale to dobrze, tacy też muszą być.

Ekonomia... Że tak powiem, tego nie skomentuję. Ja tam nie narzekam a jak ktoś ciągle jęczy to jego problem.

Jak zwykle nudny i marudny jesteś 🙋‍♂️🤭

Opublikowano
22 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

To ile 

70 tys 

Co to jest

A i tusek dał 20 dopłat 

Odejmnij koszta zostanie 1

kurła karol teraz jak się pochwaliłeś to długo kawalerem nie będziesz 😂😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, radekz200 napisał(a):

kurła karol teraz jak się pochwaliłeś to długo kawalerem nie będziesz 😂😂

A ty co nic się nie chwalisz 🤔jak tam półmlek za mleko 🤔 dużo doisz 🤔🤭🤦😁

2 minuty temu, radekz200 napisał(a):

dobry gospodarz jałówek nie sprzedaje, tylko sam doi 

A jak ma nadmiar i cena przyzwoita 🤔 w zeszłym roku 6 małych sprzedałem i tak ciasno 🤦

A i dobry gospodarz to ma co sprzedać i nie dokupuje...🙋‍♂️

Edytowane przez slawek74
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

A ty co nic się nie chwalisz 🤔jak tam półmlek za mleko 🤔 dużo doisz 🤔🤭🤦😁

A jak ma nadmiar i cena przyzwoita 🤔 w zeszłym roku 6 małych sprzedałem i tak ciasno 🤦

A i dobry gospodarz to ma co sprzedać i nie dokupuje...🙋‍♂️

dobry gospodarz to stawia oborę i sam je doi 😂😂 sławek jak w polmleku lepiej żyje niż ty w tych rykach 😂😂 jeden miesiąc ci dali 20 gr więcej i żeś poleciał kosiarkę kupować 😂😂 nie dość że pozazdrościłeś marki to jeszcze i ściągnąłeś mini ratki 😂😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, radekz200 napisał(a):

dobry gospodarz jałówek nie sprzedaje, tylko sam doi 

A jak ma nadmiar i cena przyzwoita 🤔 w zeszłym roku 6 małych sprzedałem i tak ciasno 🤦 to buduj godpodarzu ale ja nic od ciebie nie ściągam 🤦

Była by ĺadowarka i kosiarka ale inne wydatki były wyżej na liście 🤷‍♂️

Edytowane przez slawek74
Opublikowano
26 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ja robię remont bo przyszedł na to czas i pora normalna rzecz 🙋‍♂️🤷‍♂️

No tak, córka stara ju to i trzeba czym domniemanego zięcia  zanęcić 😉

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, superfarmer02 napisał(a):

No właśnie 1.3... wyposażenie i cena pasuje, jedynie mała wgniotła na drzwiach. Drugiego oglądałem 1.4 benzyna, też fajny tylko trochę zapuszczony no i trzeba zrobić hamulce tył i hak założyć ale cena fajna to by się ogarnęło tyle że dziad odpalić nie chciał. Niby Aku słaby ale zmieniliśmy i nic. Podejrzewam że jak na szybko silnik wycierał to jakiś kabelek upier... 

Właśnie ten diesel, to na dwoje babka wróżyła, może pochodzić, a może zacząć sypać się już układ paliwowy i wtedy może być nieciekawie, turbina też nie należy do najtańszych. Benzyna z tego okresu może być znacznie mniej problematyczna, chyba że już wciąga olej. 1.4 podobno niezły do holokaustu

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał(a):

To Radek żyd? 

Nie no @Elon się ostatnio żalił że mu krowiarz lulkowy ceny ziemi podbija i że go wykupi bo już mu krowy padają i byki musi sprzedawać, a zbiegło się to z tym jak pisałeś że brakowales krowy i sprzedałeś byki 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, jacor73 napisał(a):

jak silnik 1,3 diesel, to lepiej sobie odpuścić, bardzo szybko można podwoić, albo potroić wartość samochodu

Tam chyba łańcuch który długo nie wytrzymuje 

Jeśli to ten sam silnik co w corsie D i grande Punto 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Nie no @Elon się ostatnio żalił że mu krowiarz lulkowy ceny ziemi podbija i że go wykupi bo już mu krowy padają i byki musi sprzedawać, a zbiegło się to z tym jak pisałeś że brakowales krowy i sprzedałeś byki 

Bo i kukurydzy nie wziąłem od niego 

A ziemi mógł nie kupić jak za drogo

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):

To że on tak pisze kak pisze nie zbaczy że jest głupszy od ciebie to ty masz wysokie mniemanie znaczy przetośniete sgo zamiast ... 

Nie ortografia a ekonomia rządzi swiatem...🙋‍♂️

Jakby Wiesiu był mądry, to by sobie załączył słownik w telefonie czy komputerze. Ale widzę, że nie tylko u  niego jest z tym problem.🤭

Nie ekonomia, a pieniądz rządzi światem i nie zawsze pieniądz można powiązać z ekonomią🤫.

Jakoś ciężko mi znaleźć znanego bogatego, który by zakończył edukację na szkole podstawowej.

12 minut temu, mf362 napisał(a):

Tam chyba łańcuch który długo nie wytrzymuje 

Jeśli to ten sam silnik co w corsie D i grande Punto 

Niestety, to ten sam

Edytowane przez jacor73
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v