Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za tak nachalne podawanie faktów celem uwiarygodnienia w czasie wojny pewno byłby już otwór wlotowy i wylotowy w główce, albo kolumbijski krawat 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No jakiś @Filin1 po 2 latach nieaktywności nagle się pojawił i potwierdził xD 

Nie potwierdził który kebab jest lepszy.

Nie powiedział gdzie pizzeria.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Za tak nachalne podawanie faktów celem uwiarygodnienia w czasie wojny pewno byłby już otwór wlotowy i wylotowy w główce, albo kolumbijski krawat 🤣

Tych faktów nie podam.

Za komuny służyło to i niech teraz w ciszy zostanie.

Opublikowano

Co kebabu i pizzerii i konsumuję takich wynalazków. Gdy ja chodziłem do szkoły na warsztatach były maszyny do obróbki metali a później to wszystko poprzerabiali i po robili stanowiska do obsługi samochodów. Elon a wiesz gdzie jest Kościół św. Stanisława. 

Opublikowano
27 minut temu, Filin1 napisał(a):

Elon w latach siedemdziesiątych chodziłem do Żelechowa do szkoły zawodowej wtedy w pałacu po dziedzińcu był męski internat a obok były warsztaty szkolne. 

Tata Elona się odezwał 😆😆😆😆

13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No jakiś @Filin1 po 2 latach nieaktywności nagle się pojawił i potwierdził xD 

to pewnie tata Elona🤭😉

14 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Zatrzymajcie tą karuzelę śmiechu 😂😂😂. Szkoda czasu tu siedzieć. 

dokładnie 

nie ma sensu karmić trola

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gratuluję...

Skoro jeździsz po regionie, posiadasz motocykl, to może za rok pomógł byś w zbiórce na dzieciaki?

Mamy tu lokalną grupę działania.

Organizują od paru lat piknik harytatywny, Spotkajmy się w Miastkowie.

2 minuty na motocyklu i 50 zł do puszki.

3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Tata Elona się odezwał 😆😆😆😆

to pewnie tata Elona🤭😉

dokładnie 

nie ma sensu karmić trola

Tata nie skończył takiej szkoły. 

W przeciwnym kierunku uczęszczał. 

Opublikowano
8 minut temu, Filin1 napisał(a):

Co kebabu i pizzerii i konsumuję takich wynalazków. Gdy ja chodziłem do szkoły na warsztatach były maszyny do obróbki metali a później to wszystko poprzerabiali i po robili stanowiska do obsługi samochodów. Elon a wiesz gdzie jest Kościół św. Stanisława. 

Wiem.

Ale tak jak @Agrestpsiałem. 

To nie temat na publiczne forum.

Opublikowano
4 minuty temu, Elon napisał(a):

Organizują od paru lat piknik harytatywny, Spotkajmy się w Miastkowie.

2 minuty na motocyklu i 50 zł do puszki.

Jasne.

Byłem na takich.

Ostatnio w Lubartowie dla konkretnego dzieciaka.

Tu nie rozumiem co znaczy te dwie minuty na motocyklu...o co chodzi?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jasne.

Byłem na takich.

Domyślam się, że musisz się dać kajtnąć na 2 minuty, tylko pamiętaj, że to żydowska dzielnica

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jasne.

Byłem na takich.

Są różne atrakcje.

Odpłatne.

Za posiedzenie na motocyklu ktoś wrzuca 50zł na rzecz chorych dzieci.

W tym roku była to dowolna kwota, i wyszło jak zawsze.

Ktoś wrzucił złotówkę i wzniósł się balonem.

Był balon Sm Ryki jako atrakcja.

Kładami jeździli też za 1 zł.

Później się zorientował że w ten sposób to może sam wpłacić 300 zł na dzieci i nie narażać pojazdu za paręnaście złotych. 

Można też coś oddać na licytację.

Oczywiście są też tacy co te np 50 zł podzielą, wiadomo pojazd czy zwierzę też w utrzymaniu kosztuje.

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Domyślam się, że musisz się dać kajtnąć na 2 minuty, tylko pamiętaj, że to żydowska dzielnica

No nie, jednak musisz się wrócić do szkoły. 

A zamiast groch łuskać to będziesz na nim klęczał.

Oj dostaniesz liniałem po łapach.

10 minut temu, Desperado napisał(a):

Razem wożą obornik w niedzielę z telefonami w ręku.  xD

Cześć dziadek.

Martwiłem się o ciebie.

Dobrze że jesteś. 

• Haha 2
Opublikowano

Ciężko coś zarobić na takich aukcjach jak zarówno organizatorami jak i darczyńcami są żydzi. Ja też jestem, ale jak widzę, że kroi się jakaś impreza charytatywna, to nie wyściubiam nosa z chałupy dopóki się nie skończy, a nie, że patrzę się nasiedzieć na motocyklu na krzywy ryj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v