Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, HF86 napisał(a):

Czemu zydo ateista wożący obornik w niedzielę, interesuję się ludźmi wierzącymi 🤔

Pozdrawiam pana Wendrowycza i te inne niki wraz z tym dziadkiem o kiju w awatarze. 

A co w tym dziwnego?

Powiem Ci więcej.

W sąsiedniej parafi Wilczyska są 3 punkty katechetyczne do sprzedania.

Przed covid-19 normalnie były tam msze.

A Ty inteligentny to jesteś napewno, i wiesz co kościół jeszcze ma.

Nie interesował byś się nim?

Edytowane przez Elon
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No jak czym? Widłami... Z babką...

Piotruś jakbyś szukał dziewczyny to jak najszybciej, bo potem już nie ustawisz takiej po trzydziestce. W takiej to nawet gówno przemądrzałe

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Na ciapku?

Massey ferguson 6170.

Pisałem że mamy 2 ciągniki w sześciu cylindrach.

Ale właściwie o Fergusonie nie pisałem. 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Zakładając czysto hipotetycznie, że sołtysem zostanie ateista to co wtedy?

Nic. Do kościoła nikt na mszę chodzić nie każe, ale zbiórki i podejmowanie decyzji inwestycyjnych leży po stronie soltysow, bo reprezentują głos mieszkańców. 

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Piotruś jakbyś szukał dziewczyny to jak najszybciej, bo potem już nie ustawisz takiej po trzydziestce. W takiej to nawet gówno przemądrzałe

On ma mało gnoju, a poza tym mu tam jakiś sąsiad cyklopem ładuje 🤷

1 minutę temu, Elon napisał(a):

Massey ferguson 6170.

Pisałem że mamy 2 ciągniki w sześciu cylindrach.

Ale właściwie o Fergusonie nie pisałem. 

Kombajn też Ferguson?

Opublikowano
Teraz, HF86 napisał(a):

Nic. Do kościoła nikt na mszę chodzić nie każe, ale zbiórki i podejmowanie decyzji inwestycyjnych leży po stronie soltysow, bo reprezentują głos mieszkańców. 

Nie wiem - u nas to stanowisko umarło śmiercią naturalną wraz z odłączeniem się i założeniem osobnej gminy. 

W tym roku 5 rozrztuników swojego, 2 końsko owczego i 3 spod drobiu darowanego. 

Opublikowano

Kombajn też Ferguson?

Nie.

Fergusony to wydajne tylko na papierze.

Nh lepszy, chociaż części drogie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v