Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Mateusz1q napisał:

lekkoatletyka np co się ludzie naorają na treningach a stypendium 800zl na miesiąc tacy średniacy a średni Kopacz miliony

Bo ludzie piłkę oglądają i tam sponsorzy pchają kasę

Szaroburo za oknem a ja nad morze sobie jadę, eh nawet pogoda przeciwko mnie...

Screenshot_2024-10-16-09-17-59-328_com.google.android.apps.maps.jpg

Opublikowano
marulekk napisał:

17 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

Plan dnia

P0 grzyby 

I do lasu P0ciąć drewno

Monotonny tryb życia masz codziennie ostatnio tylko las i las

las odstresowuje...

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 godzinę temu, Łolek napisał: Też dostałem 🙆kurła żeby oo 50ce takie rzeczy no no Głowa siwieje...🤷 Dzień dobry...0°, siwek obecny...i po co to komu🤦...

komu ta głowa siwieje 🤔🤭

Opublikowano
10 minut temu, Mateusz1q napisał:

lekkoatletyka np co się ludzie naorają na treningach a stypendium 800zl na miesiąc tacy średniacy a średni Kopacz miliony

Żużel, kajakarstwo, wioślarstwo, szermierka, sproty walki ( trzy lata temu w Polsce odbyły się MŚ w karate kyokushin, gdzie nasi zajęli drugie miejsce w klasyfikacji medalowej, coś ponad 30 medali w jednej dyscyplinie, ktoś o tym słyszał?), sporty konne (mamy najbardziej utytułowane konie i wielokrotnego mistrza świata i Europy w powożeniu zarówno jedynkami, jak i parami czy czwórką, też niewielu wie). O tenisie i skokach narciarskich nie wspominam bo oni też się trochę lansują. Siatkówka to potęga sama w sobie, zarówno męska jak i damska, od wielu lat. Pamiętne Złotka ŚP trenera Niemczyka. Piłka ręczna. Ile tytułów międzynarodowych zdobył Robert Korzeniowski w chodzie sportowym (jego też widać trochę w reklamach, ale już po zakończeniu kariery, to legenda tej dyscypliny )...i jeszcze zapewne wiele innych, których teraz nie pamiętam, albo się nimi nie interesowałem i nie wiem 

I jeszcze ciekawostka nasz PRWP praktycznie co roku wygrywa Międzynarodowy Festiwal Orkiestr Wojskowych, w którym oceniane jest wyszkolenie z zakresu musztry paradnej połączone z grą na instrumentach i posługiwaniem się karabinkiem reprezentacyjnym🤷 

Opublikowano
Qwazi napisał:

26 minut temu, Łolek napisał:

No ja tez od dawna, niestety 

Się lubisz pastwić sam sam nad sobą. Od czasów Euro pod wodzą Jurka Egela nie obejrzałem żadnego meczu. Nazwiska niektórych kopaczy niestety znam, bo te patałachy nagminnie w reklamach występują. Wolę inne sporty, w których nie gwiazdorstwo i imprezowanie, tylko rzetelny sport jest wartością najwyzszą. A są dziedziny sportu, gdzie nasi rodacy mają osiągnięcia i się nie lansują. I to nie jest tylko siatkówka 

Nie rozumiem dlaczego z piłki kopanej ma siłę robi się sport narodowy

kasa kasa kasa tsk jest na całym świecie....

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

komu ta głowa siwieje 🤔🤭

Oj tam oj tam...ześ żonie farbę do włosów zajumał i na czuprynę polewasz😁

1 minutę temu, slawek74 napisał:

kasa kasa kasa tsk jest na całym świecie....

A ja mam wrażenie, że im mniej się tym przejmuję i zabiegam, tym łatwiej przychodzi 🤷

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Czemu mnie to nie dziwi 🤔

Głowa siwieje...🤷

Dzień dobry...0°, siwek obecny...i po co to komu🤦...

Ale co ma Cię dziwić, przecież nie pisałem że szukam do kupienia , A po drugie mam 4 przyczepy i jednoosiowke tylko żeby było co sypać 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Ale co ma Cię dziwić, przecież nie pisałem że szukam do kupienia , A po drugie mam 4 przyczepy i jednoosiowke tylko żeby było co sypać 🤷

6 mam i przychodzą żniwa czy wykopki i jeszcze by się przydały ze 2 po to żeby w żniwa nie rozładowywać 

Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ale co ma Cię dziwić

No właśnie nie dziwi, bo nie ma co. Zdziwiłbym się gdybyś kiedy co konkretnego napisał...ile razy i z różnymi kolegami się na coś umawiałeś, a jak doszło co do czego, to Marcina ni ma 🤔

• Like 1
Opublikowano

Op

FB_IMG_1729067972322.jpg

1 minutę temu, Qwazi napisał:

No właśnie nie dziwi, bo nie ma co. Zdziwiłbym się gdybyś kiedy co konkretnego napisał...ile razy i z różnymi kolegami się na coś umawiałeś, a jak doszło co do czego, to Marcina ni ma 🤔

Jeszcze doniesie na Ciebie 

Opublikowano
13 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

No właśnie tak czytałem tą historię i zastanawiałem się jak to wyszło że Ci przyczepy szukają 🤣

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Niech donosi 

5 minut temu, szymon09875 napisał:

No właśnie tak czytałem tą historię i zastanawiałem się jak to wyszło że Ci przyczepy szukają 🤣

Coś chyba napisał, że Radkowi 30 może dać, o ile się nie mylę 

Opublikowano
57 minut temu, PAN88 napisał:

6 mam i przychodzą żniwa czy wykopki i jeszcze by się przydały ze 2 po to żeby w żniwa nie rozładowywać 

To bierz od Radzia i będzie 7 🤷 

A zresztą gdzie mi do was , obszarników roślinnych , u mnie tyle zboża się nie uprawia 

Po drugie nie widzę sensu lokować kolejne 30 tys żeby użyć przez max tydzień w roku 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Żużel, kajakarstwo, wioślarstwo, szermierka, sproty walki ( trzy lata temu w Polsce odbyły się MŚ w karate kyokushin, gdzie nasi zajęli drugie miejsce w klasyfikacji medalowej, coś ponad 30 medali w jednej dyscyplinie, ktoś o tym słyszał?), sporty konne (mamy najbardziej utytułowane konie i wielokrotnego mistrza świata i Europy w powożeniu zarówno jedynkami, jak i parami czy czwórką, też niewielu wie). O tenisie i skokach narciarskich nie wspominam bo oni też się trochę lansują. Siatkówka to potęga sama w sobie, zarówno męska jak i damska, od wielu lat. Pamiętne Złotka ŚP trenera Niemczyka. Piłka ręczna. Ile tytułów międzynarodowych zdobył Robert Korzeniowski w chodzie sportowym (jego też widać trochę w reklamach, ale już po zakończeniu kariery, to legenda tej dyscypliny )...i jeszcze zapewne wiele innych, których teraz nie pamiętam, albo się nimi nie interesowałem i nie wiem 

I jeszcze ciekawostka nasz PRWP praktycznie co roku wygrywa Międzynarodowy Festiwal Orkiestr Wojskowych, w którym oceniane jest wyszkolenie z zakresu musztry paradnej połączone z grą na instrumentach i posługiwaniem się karabinkiem reprezentacyjnym🤷 

Karate kokoszkin, powożenie bryczkami i orkiestry dęte😂 W każdej dyscyplinie w której byliśmy potęgą od kiedy stawała się olimpijską przestawaliśmy się liczyć. Zobacz choćby w taekwondo. Kiedyś mistrz za mistrzem, a na ostatnich igrzyskach przejście pierwszej rundy było szczytem możliwości

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Op

FB_IMG_1729067972322.jpg

1 minutę temu, Qwazi napisał:

chłop cały?

Opublikowano
51 minut temu, Qwazi napisał:

Z kim się tak umawiałem 🤔🤔🤔 

Z Tobą na jedno ciele ,ale weź to przywoź jak nawet haka nie mam i uprawnień do transportu zwierząt 🤷 powiedziałem Ci doceniam gest ale możesz sprzedać innemu 

44 minuty temu, Qwazi napisał:

Niech donosi 

Coś chyba napisał, że Radkowi 30 może dać, o ile się nie mylę 

No kuźwa połowa tu tak żartowałam ... I czemu im nie szukacie cycepy 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Ta Engel i Euro😂🤦‍♂️Mundial w Korei i Japoni w 2002

A tak masz rację. Sorry. Tak się piłką interesuję, że nawet mistrzostwa pomyliłem🤷

5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Z kim się tak umawiałem 🤔🤔🤔

Z Markiem chociażby 🤷

13 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Kwasi. Jeszcze się nie ocieliła a wymię jak beczka

Przyjdzie czas, to się ocieli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v