Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoc w potrzebie źle. Koledzy milionerzy coś się nie palą do pomocy. 

3 minuty temu, Qwazi napisał:

O to jest właśnie ten styl...najpierw zapalenia, a teraz zmiana na umiłowanie snu🤷🤭...

Do banków isc to ostateczność t

Kredyt gorszy niż kobieta

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Pomoc w potrzebie źle. Koledzy milionerzy coś się nie palą do pomocy. 

A widziałaś milionera, który się do tego pali 🤔...no może oprócz Miecia, ale to insza inszość 🤷🤭...

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak ona idzie doić o 5 to ja jeszcze z półtorej godziny sobie śpię. Gdybyśmy mieli raz ja raz ona doić to nie wierzę żeby zapaleń nie było 

Nie widzę przyszłości w tych krowach 

Bo to trzeba razem, a nie na zmianę🤷, ale Ty o tym przecież wiesz...

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Rysiek, tobą to egzorcysta się powinien zająć...

Normalnie opętany Tuskiem....

Już wszędzie go widzisz .😆

Jeszcze iTy zobaczysz

Tylko ze za późno będzie by naprawić zło. 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Rysiek, tobą to egzorcysta się powinien zająć...

Normalnie opętany Tuskiem....

Już wszędzie go widzisz .😆

Jedynie pomoże salceson-swego czasu na topie 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pisz jakieś fakty. Prędzej zrozumiem.

Póki co to jakieś banały walisz 

Jak zapytałem co się zmieni, to sam pisałeś że nic .

To co mam zobaczyć?

Mnie Tusk nie cieszy. PiSu jedynie miałem dość 

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
19 minut temu, malaczarna napisał:

Kobiety jak zajdą za skórę to na całe zycie

żebyś wiedziała , niby żyć bez nich się da ale nie myśleć o nich to już niekoniecznie 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Co w autku się stało 

Zatankowałam do pełna ten dziad zaczął piskac i to kółeczko co trzeba klocki zmienić wyskoczylo. Zajrzałam w tą książkę serwisową że 1.5 roku wymieniałam klocki. Olej jeszcze i ta stacyjkę albo kostkę nie wiem czy te styki. To chyba nie immobilizer bo by mi auto gaslo. Są ludzie od tego ja płacę. A i przegląd i ubezpieczenie to się nazbiera parę groszy

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

A widziałaś milionera, który się do tego pali 🤔...no może oprócz Miecia, ale to insza inszość 🤷🤭...

Oglądasz górali? 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Ja dziad nie milioner, Parobek jeszcze choć zdeprawowany. Ta ja będę do krów wstawał daj żyć 

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

chyba strajkują najbardziej zadłużeni 

Nie jedziesz to sklej i tyle. Tydzień temu się wybierałeś a teraz co? 

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

To co mam zobaczyć?

Na kogo głosowałeś? 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Zatankowałam do pełna ten dziad zaczął piskac i to kółeczko co trzeba klocki zmienić wyskoczylo. Zajrzałam w tą książkę serwisową że 1.5 roku wymieniałam klocki. Olej jeszcze i ta stacyjkę albo kostkę nie wiem czy te styki. To chyba nie immobilizer bo by mi auto gaslo. Są ludzie od tego ja płacę. A i przegląd i ubezpieczenie to się nazbiera parę groszy

No będzie cała torebka

Niestety się psują te samochody, a dobrych mechaników coraz to mniej 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ja dziad nie milioner

Patrząc przez wszystkie niepisane zasady biznesu, to stwierdzenie może być prawdziwe jedynie w przypadku usunięcia "nie"🤔...

• Haha 2
  • Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To co mam zobaczyć?

Zoba czy ta gębą ma radość i perspektywy dobra. 

Nie doj**ać wsxystkim

Screenshot_20240121_213833_com.opera.browser_edit_772620126646164.jpg

Screenshot_20240121_213918_com.opera.browser_edit_772656546420117.jpg

Screenshot_20240121_213951_com.opera.browser_edit_772672756172719.jpg

Screenshot_20240121_214019_com.opera.browser_edit_772685504485738.jpg

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Zoba czy ta gębą ma radość i perspektywy dobra. 

Nie doj**ać wsxystkim

Screenshot_20240121_213833_com.opera.browser_edit_772620126646164.jpg

Screenshot_20240121_213918_com.opera.browser_edit_772656546420117.jpg

Screenshot_20240121_213951_com.opera.browser_edit_772672756172719.jpg

Screenshot_20240121_214019_com.opera.browser_edit_772685504485738.jpg

Dalej żadnych konkretów tylko fobie...

Po za tym.

Twarz Jarosława ładniejsza nie jest .. 

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

No będzie cała torebka

Niestety się psują te samochody, a dobrych mechaników coraz to mniej 

W tym miesiącu rozbije bank uwaga  krowa aparaty słuchowe dla mamy i auto 20 pewnie będzie mało. To co zamawiać wczasy na marzec już mogę? Trzeba poorac i posiac

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v