Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Radość przez trzy dni?😆

Panie Zbyszku pan nie płacze , mnie wczoraj ostatnie pół rozrzutnika zostało do końca akcji obornik i co, i jakimś sposobem listwa zahaczyła o adapter i jak jebnęło tak powyginało , na szczęście tylko jedna listwa i uchwyty na łańcuchu myślę że to się wyklepie i będzie chodzić ale jakaś Parczewska klątwa po Polsce krąży widzę

Także paseczek niedoobornikowanego będzie dzisiaj rano zaorałem już

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

Panie Zbyszku pan nie płacze , mnie wczoraj ostatnie pół rozrzutnika zostało do końca akcji obornik i co, i jakimś sposobem listwa zahaczyła o adapter i jak jebnęło tak powyginało , na szczęście tylko jedna listwa i uchwyty na łańcuchu myślę że to się wyklepie i będzie chodzić ale jakaś Parczewska klątwa po Polsce krąży widzę

Echch..

Nie płacze....rozebrałem bo mocno piszczało....

Co było do zasiania, to posiane...dziś 

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Mi się w jego wieku wydawało żem bardzo stary. Teraz już doszedłem nad tym do porządku dziennego pogodzony z przemijaniem. Trochę kryzysu wieku średniego się obawiam. Ty już miałeś?

Nie. Nie mam motocykla.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

...ale ugasił...?

Sikawkę miał?🤔

...kup se polski mówili....

To najlepsze mówili...

Co będziesz zachodnie wspomagał...mówili...

17269373127073771401970167076625.jpg

Dobrze że kupiłeś Polskie, sklep części sprzeda i vat dla Tuska będzie jak znalazł  🙂 

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Echch..

Nie płacze....rozebrałem bo mocno piszczało....

Co było do zasiania, to posiane...dziś 

Co sprytny człowiek to sprytny Ja jeszcze nic nie siałem może koło Środy dopiero zacznę, pszenica jeszcze nie młynkowona jak żyć jak żyć....

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Najgorzej jak mi się zamarzy czerwone ferrari a zamiast za starymi pannami zacznę się uganiać za małolatami

Ferrari to akurat może nie masz, ale całkiem fajne autko masz na pewno 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Dobrze że kupiłeś Polskie, sklep części sprzeda i vat dla Tuska będzie jak znalazł  🙂 

Nom...

Z tego łożyska, to jeszcze i jakie drogi wybudują...z tego vata😆

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No i masz... cię załatwił....😆

No jak gówniarza ..

Ale nie potrafił odpowiedzieć na pytanie, na które ma kilka sekund na teście inaczej panu już dziękujemy

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Ferrari to akurat może nie masz, ale całkiem fajne autko masz na pewno 🤔

Nimam fajnego. Wystarczy że zawiezie z punktu a  do punktu b i tyle😗

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Ale nie potrafił odpowiedzieć na pytanie

..psychologicznie cię podszedł.

Potrafił, ale nie chciał....

A ty żeś się na produkt wał podejrzeń, forteli w głowie....

A tu cyk... Ta dam...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A ty żeś się na produkt wał podejrzeń, forteli w głowie....

Nie naprodukował się...potrafi lepsze chwyty, a użył prymitywnego🤷

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nie no. Zakładałem, że w firmie bolek i lolek nie wymagają uprawnień

Przecież wiesz, że gdzie logistyka, tam UDT🤷

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Bo nie docenił... Piotra...

A to też zgrywus....

Sie potrafi...odegrać ..

U Piotra jest konkret...i to u niego cenię 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Pafnucy nie powiem ci dziś dobranoc i obyś nie zasnął😂

Dobranoc Kowalsky....i babce twej też...dobra noc...

Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Chłopy w tym roku czym planujecie odchwaszczać oziminy ??

Opryskiwaczem...🤭

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnucy nie powiem ci dziś dobranoc i obyś nie zasnął😂

A to już syndrom chłopca, któremu kolega w piaskownicy gąbki zajumał🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v