Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

wiedziałem że jako jeden z pierwszych napiszesz no znaleźli zwłoki ale od razu wszyscy tylko o ruchaniu itp. A może ktoś zmarł z przyczyn naturalnych

Bo tak to jest z takimi osobnikami 🤷

inbound52822710809300791.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Kup mi i wyślij ,albo podjadę, ewentualnie podaj adres sklepu 😉

Piersi też brałeś śrubowe?

Mając na względzie Twój czas reakcji, to przyślij pieniądze, ja zamówię, potem pier...nę w garażu i mogą na Cię czekać następne 3 lata😉🤭

Piersi wolę...naturalne🤷🤭

A poważnie to były kupowane razem z odkładnicami, do tych odkładnic. To wszystko jest dedykowane do UG, bo inaczej nie da się chyba nawet zamontować 🤷...

Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał:

Mając na względzie Twój czas reakcji, to przyślij pieniądze, ja zamówię, potem pier...nę w garażu i mogą na Cię czekać następne 3 lata😉🤭

Piersi wolę...naturalne🤷🤭

A poważnie to były kupowane razem z odkładnicami, do tych odkładnic. To wszystko jest dedykowane do UG, bo inaczej nie da się chyba nawet zamontować 🤷...

Wiem bo kupowałem do tego małego UG komplety,ale tamte śrubowe inaczej wyglądają brałem z firmy Rolland 

@Qwazi Mariusz to mogły być takie 🤔

inbound6582603322454748521.png

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

I jak tu takiego... szanować?

Dzisiejsze młodzieży chowanie Za odpowiednią opłatą można nauczyć szacunku 😉

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

Poplon z gryki i gorczycy, siew 14 sierpnia , trafił na idealne warunki.

No i okazuje się że to nadal za wczesny termin bo gryka lada dzień zakwitnie, a gorczyca też ma już pąki kwiatowe

20240908_160127.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

No i okazuje się że to nadal za wczesny termin bo gryka lada dzień zakwitnie, a gorczyca też ma już pąki kwiatowe

U mnie rzodkiew i gryka siana w podobnym terminie dopiero do kostek.

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

@Pafnucy12 ty też masz taką drobną dłoń widzę

IMG_20240908_164948.jpg

Drobną to ja mam 16,5 cm obwód nadgarstka

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

@Pafnucy12 ty też masz taką drobną dłoń widzę

IMG_20240908_164948.jpg

nie pokazywać kudłatych części ciała, kolega Kowalski nie lubi;)

9 minut temu, Agrest napisał:

20240908_160127.jpg

piękny. poplon owies gryka tragedia. siany 1 sierpnia gryka po kostki kwitnie owies sporadyczne wschody. Wczoraj wysiany poplon na stanowisko po ziemniakach nie wiem co z tego będzie 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, MonteChristo napisał:

Drobną to ja mam 16,5 cm obwód nadgarstka

Ja kościsty bardziej pewno koło 20 w gnacie moc 😉

12 minut temu, malaczarna napisał:

nie pokazywać kudłatych części ciała, kolega Kowalski nie lubi;

Na plecach nie posiadam więc nie jest źle 

A on może łysy i kompleksy ma 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

6 minut temu, Uziu92 napisał:

Sławek, Grzesiek jedziecie dziś do Siedlec na targi ?

Paweł wczoraj byłem,  oscypka pojadłem...mniej maszyn ogólnie. Jakoś tak biednie w tym roku. O której będziesz?

byłem od 10:30 do 13:30

Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@gregor1284 na 125'tke jeszcze z plecaczkiem, to trzeba mieć fantazje xD 

Kurna...

Ale dziś parę widziałem na motocyklach.

Znaczy akurat przystanek sobie zrobili przy lodziarni...

Grubo po 60 na oko obydwoje...każde swoim..jej coś w stylu Twojego sprzeta tyle że czarne....

A mi tu niektórzy że ja....a szkoda gadać ...

• Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Kurna...

Ale dziś parę widziałem na motocyklach.

Znaczy akurat przystanek sobie zrobili przy lodziarni...

Grubo po 60 na oko obydwoje...każde swoim..jej coś w stylu Twojego sprzeta tyle że czarne....

A mi tu niektórzy że ja....a szkoda gadać ...

Zbyszek to chyba prawie w Twoim wieku 🤔

• Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v