Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To później. Już nawet godzę się, choć niechętnie na brak LPG bo w nowych nawet tego nie ma... To znaczy jest, w Dacii ale wszystkie są za duże.

w skodzie też jest LGBT 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

10.500 zrobione nyską a jeszcze roku nie mam go

I P0d kocem nie stoi

Akurat ogólnie napisałem, nie myślałem o twojej nysce.

Znam takich kierowców.

Przed chwilą, Łolek napisał:

Chyba że Volvo 

Tyż 

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

No i jeszcze, żeby się za bardzo nie psuło i nie rdzewiało w oczach

To nowy brać pojeździć do 10 lat pogonić i nastepny kupować

Opublikowano
26 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ludzie biorą nowe, bo ich stać i liczą na to że awaryjne to nie będzie.

Stare to loteria..

Są i za 120k samochody, ale jak każdy chce bmw czy audi no to nie stać

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Niech zapi*rdala to i będzie przydatna... 

Auto ma być proste do bólu, na ile to możliwe i mieć maksymalnie 3,90m długości. Reszta do wybrzydzania później. 

@gregor1284 weź no jakiego żuka albo nyske ogarnij.

Volvo w promocji teraz, ssang young z LPG w cenie lub kredo 50/50

Opublikowano

Piotrze według mnie samochód to najlepszy taki do 10 tys . Za młodszy trzeba dać sporo więcej,przebieg tak samo pokombinowany . A jakiś grubszy remont drogi . Więc lepiej kupić tańszy zawsze trochę pojeździ a gdy padnie silnik to na złom .

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

To później. Już nawet godzę się, choć niechętnie na brak LPG bo w nowych nawet tego nie ma... To znaczy jest, w Dacii ale wszystkie są za duże.

Sandero Stepway🤔...

Ale dla Ciebie to Fiorino w benzynie, moim zdaniem. Rypniesz se na pakę co Ci będzie pasowało. Jak się zafajda to slaufem spłuczesz i cześć jak czapka🤷

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

To nowy brać pojeździć do 10 lat pogonić i nastepny kupować

Chciałem pogonić po pięciu, ale jak mi powiedzieli jakie silniki to jeżdżę jeszcze 5 lat. Potem się zobaczy się 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

....no i gitara...

IMG_20240811_171844.jpg

Kurna miał się piwem alkoholizować, a ten zrobił...skok na lodziarnię🤦...albo na lodziarkę🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Nowy samochód to najgłupsza głupota

Chyba że P0  50 000 km rocznie się robi to ma sens

A do 10 000 rocznie to bez kalkulacji. 

Wiesz, ale nie wszyscy patrzą kiedy wpłynie dopłata/zapomoga, żeby dozbierać żeby coś kupić... Czasem są pieniądze a myślę, że nowym pojeździ dłużej niż wypierdzianą używką przez jakiegoś Helmuta.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Mój też przepalony dzisiaj, jednak ta Polska C to piękna jest ...

IMG_20240811_134745.jpg

Co za miejsce?

Wszędzie idzie znaleźć ciekawe miejsca.

Wystarczy chcieć je zauważyć.

A jeszcze zapytam...

Obydwie lampy świeca na mijania?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

Kurna miał się piwem alkoholizować, a ten zrobił...skok na lodziarnię🤦...albo na lodziarkę

Oj tam...

Jakoś wolę na słodko...

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Krzyżtopór,

A to chyba fajne zamczysko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v