Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Setki tysięcy już do wpłatomatu włożyłem i nikt mnie nie pytał o źródło z którego to mam ...

Rwie przednie koło do góry, bo jak nie to nie Yamaha na pewno ...

wplatomat nie pytal cie czy masz w rodzinie politykow albo czy nie byles w usa ??

jesli codzneinie wplacales po 100 to na zadna kontrole nie licz.

ale te ludzie leniwe sie zrobily nawet na rowerze im sie nie chce pedalowac .

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

wplatomat nie pytal cie czy masz w rodzinie politykow albo czy nie byles w usa ??

jesli codzneinie wplacales po 100 to na zadna kontrole nie licz.

60 tys dziennie, taki limit jest u mnie w Banku ... Podobno w innych bankach trzeba coś zaznaczyć w wplatomacie, w tym co ja mam konto nic takiego nie ma...

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ale te ludzie leniwe sie zrobily nawet na rowerze im sie nie chce pedalowac

Znowu pudło.

Jak zwykle zresztą.

Żeby napęd działał, mus pedałować.

Czemu ciągle się mylisz? Tak żeś ...niedouczony, czy za wszelką cenę prubujesz udawać że coś wieś?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Taki rowerek polecam 

No hulajnogi to azjaty opanowały ...na takich giełdach 

Rowerek się nie nadaje, hulajnogę złoże i spokojnie się w szoferce zmieści, tak jak krzesełko rybackie, a na taki rower trzeba by mieć miejsce na pace ... Nie potrzebna jakas szybka i mocna, żeby z 20km/h jechała i bateria na 40-50 min starczyła to wystarczy.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Ja jeszcze nie w tym wieku, bym musiał bateriami się wspierać. 

Z młodą mamy hulajnogi, to na mieście koncert, czy cokolwiek ciekawego to z bagażnika i można po mieście się przemieszczać zamiast stać w korkach. 

Lepiej jak rowerami, a i kasa nie tęga jakby się komuś palce lepiły. 

Opublikowano

Mi tylko potrzebne żeby zamiast iść to jechać ;) pojedzie się nieraz z towarem i trzeba chodzić żeby zobaczyć cenę, w domu się człowiek nałazi żeby to zebrać i załadować to na giełdzie się już nie chce...

Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Taki rowerek polecam 

No hulajnogi to azjaty opanowały ...na takich giełdach 

Kiedyś byłem za Warszawą w Wólce Kosowskiej, to nawet towar na tym wozili...

Hulajnoga to dla cipki albo dziecka, a nie dla chłopa mnie to bawi jak stary chłop jedzie na ty

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, HF86 napisał:

Z młodą mamy hulajnogi, to na mieście koncert, czy cokolwiek ciekawego to z bagażnika i można po mieście się przemieszczać zamiast stać w korkach. 

O coś takiego właśnie mi chodzi ...

4 minuty temu, MonteChristo napisał:

Hulajnoga to dla cipki albo dziecka, a nie dla chłopa mnie to bawi jak stary chłop jedzie na ty

Zegarek pokazuje w sezonie że przechodzę po 25km dziennie to na giełdzie nie chce się już chodzić ... A taka hulajnogę by zmieścil w szoferce i moment giełdę objechał ...

Podobno jakieś dofinansowania mają być na te hulajnogi ... Moze ktoś coś wie ?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

O coś takiego właśnie mi chodzi ...

Zegarek pokazuje w sezonie że przechodzę po 25km dziennie to na giełdzie nie chce się już chodzić ... A taka hulajnogę by zmieścil w szoferce i moment giełdę objechał ...

To ty chyba co całej giełdzie łazisz zamiast handlować, ja jak handlujemy wiankami czy choinkami to nie zrobię więcej  jak 10k, a praktycznie cały czas na nogach

Opublikowano
52 minuty temu, jacus napisał:

nic nie robicie caly dzien ?? do roboty lumpenproletriacie wiejski..🤣

zniwa prawie skonczone -tylko morga owsa w sasiedniej wsi ..

🤣 pinokio wzor prawdomownosci, prezes meskosci a adrian decyzyjnosci..

jakim trzeba byc idiota zeby po 8 latach rzadow pis-u jeszcze ich popierac ?

wiejskim ?? to troche za malo..

cos pozno zaczales ..

do skarpety..

bonow nie ma od dawna..

wczoraj bylem swiadkiem jak znajoma z corka wplacala troooche gotowki na lokate-urzedniczka kazala jej wykazac zrodlo dochodu,tym bardziej ze byla nowa klientka banku,

wiekszsoc stalych bywalcow af ma za duzo wolnego czasu-ale glupoty im do glowy nie przychodza-one sa tam stale...

tym bardziej ze z krakowa.

konfident wrocil do poprzedniego konta ?? na chwile pisal na nowym..

Ano na nowym. Dopóki zdenerwowania w swoim stylu nie okazał 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

To ty chyba co całej giełdzie łazisz zamiast handlować, ja jak handlujemy wiankami czy choinkami to nie zrobię więcej  jak 10k, a praktycznie cały czas na nogach

W domu robię te 25k, na giełdzie kolejne 3k ... Przejść alejkę na Broniszach z konca w koniec to z 500 kroków, potem wrócić i już masz 1000...

Opublikowano

Hulajnoga i zwykła mocno pomaga. 

Z 10 km za wieczór toto leciutko idzie pojeździć. 

I choć trochę wysiłku i rywalizacji. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, HF86 napisał:

Z 10 km za wieczór toto leciutko idzie pojeździć. 

Na takie dystanse to ja mam "kibelek", a na większe Yamahę, potrzebne mi coś żeby te okolo 5-10km zrobiło . Cały dzień się w sezonie nachodze to jak trzeba nieraz na tą giełdę pojechać to by chociaż tam nie trzeba chodzić ...

Opublikowano
36 minut temu, HF86 napisał:

Michałek i tak jest jednym z bogatszych parlamentarzystów. Także raczej tam dla czystego korytka nie siedzi. 

Ale już jest przeżuty i zaraz będzie wypluty. Nic oprócz układu istnieć nie może. 

Dobrze ze my z @superfarmer02 poszli w tą Pekinkę

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Pewnie że dobrze. 

Zazwyczaj jak się przebywa z chlejusami to duże prawdopodobieństwo że się stanie alkusem, przebywając z miliarderami jest możliwość, że przynajmniej będzie się milionerem 😁

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

Pewnie że dobrze. 

Zazwyczaj jak się przebywa z chlejusami to duże prawdopodobieństwo że się stanie alkusem, przebywając z miliarderami jest możliwość, że przynajmniej będzie się milionerem 😁

A jak z dziadami się przebywa? Kurna w tą tesle w bagaznik więcej kartofli wchodzi jak do ravki

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v