Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Wiesz co...może w buty se wsadź tego srajfona...

Ładniejszy od tego nie będziesz, ale przynajmniej wyższy...😆

kurła Zbyszek ale teraz to mi odpisałeś że aż nie wiem co mam napisać…

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Karol6130 napisał:

U nas już za ziemię 2 z przodu jest

Jak 5 zer za tą 2 to trzeba być chyba umysłowo chorym ... Oczywiście mówię o kupującym taką ziemię ... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
Łolek napisał:

52 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No ale....to tylko nazwa giełda pozostała. Aut nikt nie wystawia.

To teraz taki bardziej bazar, męski taki.

Różne żelastwo, elektronarzędzia, w sumie to taki targ.

Chyba już wszędzie auto giełdy tak wyglądają 

wczoraj rano wyskoczyłem na pchlitarg do Kutna też lipa straszna nie byłem już dłuższy czas ale nic ciekawego kupiłem tylko skrzynkę metalowa fajna na klucze za 30zl i dwa leżaki na taras się trafiły nie zniszczone

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jak 5 zer za tą 2 to trzeba być chyba umysłowo chorym ... Oczywiście mówię o kupującym taką ziemię ... 

Jak ktoś ma pieniądze to się i może pobawić 

Jak będzie podatek od mieszkań to wtedy za hektar kupi ciągnik 

7 minut temu, Andpol napisał:

jaka kl. ziemi?

U nas są 4. 5. 6.   3 to praktycznie nie występuje 

Najwięcej 4 i 5

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Karol6130 napisał:

Jak ktoś ma pieniądze to się i może pobawić 

Jak będzie podatek od mieszkań to wtedy za hektar kupi ciągnik 

Albo wprowadzą podatek katastralny od gruntów rolnych i wtedy każdy będzie się chciał ich pozbyć i cena spadnie ... Dla mnie nawet pod warzywa nie kalkulowała by się ziemia po 200.000 ... Za 3ha takiej ziemi masz kawalerkę w Polsce A ;) A tam wiadomo że się wspaniale żyje a jeszcze lepiej oddycha ;) 

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Albo wprowadzą podatek katastralny od gruntów rolnych i wtedy każdy będzie się chciał ich pozbyć i cena spadnie ... Dla mnie nawet pod warzywa nie kalkulowała by się ziemia po 200.000 ... Za 3ha takiej ziemi masz kawalerkę w Polsce A ;) 

Nie wiem czy spadnie

Mieszkania są już nudne 

Transport za dużo pracy wymaga

Zresztą lulki mają go w nadmiarze

Opublikowano (edytowane)

A to ziemia się opłaca teraz ?? Stosunkowo drogie nawozy, zboże po 600zł, trzeba być chorym żeby dawać za ha 200.000 w takiej sytuacji, a pewnie lepiej nie będzie, bo UA w Unii to koniec uprawy zbóż w Polsce ... 5-6 klasa wtedy na pewno nie będzie w stanie przynieść dochodu, na 4 będzie się trzeba napocić jak teraz na 5. 

https://susza.iung.pulawy.pl/mapa-kategorii/ to co oznaczone na tej mapie jako Kategoria I nie będzie w stanie nigdy przynieść dochodu ...

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

chłopaki co sądzita o tym zamachu na Trumpa? serio jakiś desperat chciał to zrobić czy raczej ustawka?

USA to dzicz tam wszystko jest możliwe

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

A to ziemia się opłaca teraz ?? Stosunkowo drogie nawozy, zboże po 600zł, trzeba być chorym żeby dawać za ha 200.000 w takiej sytuacji, a pewnie lepiej nie będzie, bo UA w Unii to koniec uprawy zbóż w Polsce ... 5-6 klasa wtedy na pewno nie będzie w stanie przynieść dochodu, na 4 będzie się trzeba napocić jak teraz na 5. 

https://susza.iung.pulawy.pl/mapa-kategorii/ to co oznaczone na tej mapie jako Kategoria I nie będzie w stanie nigdy przynieść dochodu ...

obornik gdzieś trzeba zutylizować 🤭

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

chłopaki co sądzita o tym zamachu na Trumpa? serio jakiś desperat chciał to zrobić czy raczej ustawka?

Dałoby się postrzelić dla ustawki? 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Na dodatek w górną część ucha, prze 20 latka

Opublikowano
Leszy napisał:

8 minut temu, radekz200 napisał:

w hameryce🤔 w hameryce wszystko się da 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v