Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał:

Koniec końcem wychodzi że to ja miałem jednak rację.

Się żart Ciebie trzyma xD wybierając złodziei z PiSu do władzy też miałeś rację ??

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, dantur96 napisał:

U mnie przez cały czerwiec i do tej pory w lipcu nie wiem czy tyle spadło. 

Nie dziwie się że kuku ma 3,5 m przy takich opadach . :)

U mnie jest jakaś czarna dziura. Obojętnie z której strony by chmura szła to i tak się rozejdzie 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Się żart Ciebie trzyma xD

Tak? Wy po szyję byście siedzieli w bagnie i dalej twierdzili że to kąpiel w wodzie kwiatowej, byle się nie przyznać do błędu.  :P

Opublikowano
Przed chwilą, krzychu121 napisał:

U mnie przez cały czerwiec i do tej pory w lipcu nie wiem czy tyle spadło. 

Nie dziwie się że kuku ma 3,5 m przy takich opadach . :)

U mnie jest jakaś czarna dziura. Obojętnie z której strony by chmura szła to i tak się rozejdzie 

Nic nie padało u cb ? Teraz patrzyłem to po gorzowskiej po orce był wczoraj pył dzisiaj na 20 cm błoto 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

Tak? Wy po szyję byście siedzieli w bagnie i dalej twierdzili że to kąpiel w wodzie kwiatowej, byle się nie przyznać do błędu.  :P

Siedzimy w bagnie od 1939, najpierw niemieckim, potem ruskim, a potem pseudodemokracji. Czy PiS czy PO to jedno zło i takie samo ścierwo ... PiS miał nie kraść, miało być tak wspaniale, a się okazuje że afera za afera ... Nawet się przyznać nie potrafią tylko udają niewinnych ...

Opublikowano
3 minuty temu, dantur96 napisał:

Nic nie padało u cb ? Teraz patrzyłem to po gorzowskiej po orce był wczoraj pył dzisiaj na 20 cm błoto 

Praktycznie nic. Nad ranem ogon chmury trochę zahaczył i trochę nie za mocno popadało. A 15 km dalej spadło pewnie tyle co u ciebie bo od 23 do rana padało solidnie. To u mnie przesiąkło na 1,5-2 cm. Różnica ogromna 

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

wybierając złodziei z PiSu do władzy też miałeś rację ??

Mniejsze zło dla Polski i Polaków bym powiedział, Wybór KO był dobrym wyborem? chyba dla Niemca.   xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

Mniejsze zło dla Polski i Polaków bym powiedział, Wybór KO był dobrym wyborem? chyba dla Niemca.   xD

Dla mnie był lepszym wyborem niż te dziady z PiSu ... Chociaż praktycznie równie złym, ale nieznacznie mniej złym. Coś jak wybór między dżuma a cholera ...

Opublikowano

Siedzimy w bagnie od 1939, najpierw niemieckim, potem ruskim, a potem pseudodemokracji. Czy PiS czy PO to jedno zło i takie samo ścierwo ... PiS miał nie kraść, miało być tak wspaniale, a się okazuje że afera za afera ... Nawet się przyznać nie potrafią tylko udają niewinnych ...

No ale teraz miało być jeszcze piękniej, uśmiechnięta Polska miała być, dobrobyt.   :P

Opublikowano

A widziałeś żeby jakiś polityk się przyznał do złodziejstwa? PiS rządził to udawał że rozlicza PO i resztę. A teraz koalicja udaje że rozlicza PiS i ich przystawki. Donald miał zafundować nam wszystko co najlepszego a jak narazie jest oprawdzanie się w tym że muszą sprzątać po poprzednikach i pieniędzy nie ma. No to podatki w górę. To chociaż oszuści z PiSu jak obiecali to wprowadzili +500 i inne zapomogi. A oszuści z KO śmieją się po prostu wyborcom w twarz 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Do jakiego błędu 🤔

Błędem jest siedzieć w tym układzie, a nie rozmyślać kto lepszym komornikiem jest. 

Układ debilnie prosty i ludzie się nabierają od lat i w dodatku żyją w jeszcze większej nienawiści. 

Czy pisiory rozliczyli peowcow przez 8 lat, a teraz peowcy pisiostwo?

Nie i się urwa nic nie zmieni. Dalej będą się spotykać przy wódce poza kamerami i rechotać że tak im to wszystko uchodzi na sucho. 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

I mi jest bardzo dobrze, nie narzekam .. 

No mi, głosujesz żeby wszystkim było dobrze i Polska się rozwijała, a nie ją niszczono, to nie jest wybór dla siebie żony że Ty z nią śpisz.   :P

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał:

Chłopie!

Oprzytomniej!

Otrzasnij się....

Za bardzo polityka żyjesz!

Mam wyjebane na to kto rządzi i w co kto wierzy. Zrozum to wreszcie.

Jedynie na to co robił stary dziadyga patrzeć już nie mogłem.

Mam inne priorytety i inne zmartwienia w życiu.

Szonuś zrobiłeś większą burze niż za oknem była....😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał:

No mi, głosujesz żeby wszystkim było dobrze i Polska się rozwijała, a nie ją niszczono, to nie jest wybór dla siebie żony że Ty z nią śpisz.   :P

Ja wybieram władze aby była dobra dla mnie ... Nie interesują mnie patosocjalopatusy na przykład ... O mnie nikt się nie martwi, to dlaczego ja się mam martwić o kogoś ...

Powiem ci więcej, ktoś kto uczciwie robi to nie martwi się tym kto rządzi, bo czy za jednych czy za drugich żyje tak samo...

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Do jakiego błędu 🤔

Błędem jest siedzieć w tym układzie, a nie rozmyślać kto lepszym komornikiem jest. 

Układ debilnie prosty i ludzie się nabierają od lat i w dodatku żyją w jeszcze większej nienawiści. 

Czy pisiory rozliczyli peowcow przez 8 lat, a teraz peowcy pisiostwo?

Nie i się urwa nic nie zmieni. Dalej będą się spotykać przy wódce poza kamerami i rechotać że tak im to wszystko uchodzi na sucho. 

O to właśnie chodzi.

O ile wyborców PiSu gdy dochodził do władzy można jakoś zrozumieć bo każdy pamięta jak rządziło wcześniej PO i PSL . Więc nie dziwne że chcieli jakiejś zmiany i łudzili się że będzie lepiej. To wyborców Po i reszty koalicji nie sposób zrozumieć. Wiedząc że PiS jest ujowy chcieli zmiany . I to bardzo dobrze. Ale wybrać znowu PO , PSL i Lewicę pamiętając jak dali się we znaki przed PiSem? Totalny debilizm. Mózgu trzeba nie mieć żeby głosować na okrągły stół. Nic w tym kraju się nie zmieni bo jest za duże stado baranów to po pierwsze. A po drugie wszystkie posady rozdaję się partyjnym kolegom i ich rodzinom. Więc też zbiera się bardzo duże grono wyborców. 

• Like 5
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ja wybieram władze aby była dobra dla mnie ... Nie interesują mnie patosocjalopatusy na przykład ... O mnie nikt się nie martwi, to dlaczego ja się mam martwić o kogoś ...

Powiem ci więcej, ktoś kto uczciwie robi to nie martwi się tym kto rządzi, bo czy za jednych czy za drugich żyje tak samo...

Ale nie martwi Ciebie i Pafnucego że sprowadzają Polskę pod buta niemieckiego? słabe z was Polaki.  :P

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał:

Ale nie martwi Ciebie i Pafnucego że sprowadzają Polskę pod buta niemieckiego? słabe z was Polaki.  :P

A to PiS co zrobił w tym temacie oprócz szczekania na lokalnym podwórku ?? Bo jak puścili ich za bramę to już grzeczne jak małe szczeniaczki były pisiorki ... Gdzie te reparacje, 8 lat i nawet złotówki nie dostaliśmy ... 

Zielony ład, Fit For 55, wszystko to PiS podpisywał ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v