Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał:

Koniec końcem wychodzi że to ja miałem jednak rację.

Się żart Ciebie trzyma xD wybierając złodziei z PiSu do władzy też miałeś rację ??

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, dantur96 napisał:

U mnie przez cały czerwiec i do tej pory w lipcu nie wiem czy tyle spadło. 

Nie dziwie się że kuku ma 3,5 m przy takich opadach . :)

U mnie jest jakaś czarna dziura. Obojętnie z której strony by chmura szła to i tak się rozejdzie 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Się żart Ciebie trzyma xD

Tak? Wy po szyję byście siedzieli w bagnie i dalej twierdzili że to kąpiel w wodzie kwiatowej, byle się nie przyznać do błędu.  :P

Opublikowano
Przed chwilą, krzychu121 napisał:

U mnie przez cały czerwiec i do tej pory w lipcu nie wiem czy tyle spadło. 

Nie dziwie się że kuku ma 3,5 m przy takich opadach . :)

U mnie jest jakaś czarna dziura. Obojętnie z której strony by chmura szła to i tak się rozejdzie 

Nic nie padało u cb ? Teraz patrzyłem to po gorzowskiej po orce był wczoraj pył dzisiaj na 20 cm błoto 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

Tak? Wy po szyję byście siedzieli w bagnie i dalej twierdzili że to kąpiel w wodzie kwiatowej, byle się nie przyznać do błędu.  :P

Siedzimy w bagnie od 1939, najpierw niemieckim, potem ruskim, a potem pseudodemokracji. Czy PiS czy PO to jedno zło i takie samo ścierwo ... PiS miał nie kraść, miało być tak wspaniale, a się okazuje że afera za afera ... Nawet się przyznać nie potrafią tylko udają niewinnych ...

Opublikowano
3 minuty temu, dantur96 napisał:

Nic nie padało u cb ? Teraz patrzyłem to po gorzowskiej po orce był wczoraj pył dzisiaj na 20 cm błoto 

Praktycznie nic. Nad ranem ogon chmury trochę zahaczył i trochę nie za mocno popadało. A 15 km dalej spadło pewnie tyle co u ciebie bo od 23 do rana padało solidnie. To u mnie przesiąkło na 1,5-2 cm. Różnica ogromna 

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

wybierając złodziei z PiSu do władzy też miałeś rację ??

Mniejsze zło dla Polski i Polaków bym powiedział, Wybór KO był dobrym wyborem? chyba dla Niemca.   xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

Mniejsze zło dla Polski i Polaków bym powiedział, Wybór KO był dobrym wyborem? chyba dla Niemca.   xD

Dla mnie był lepszym wyborem niż te dziady z PiSu ... Chociaż praktycznie równie złym, ale nieznacznie mniej złym. Coś jak wybór między dżuma a cholera ...

Opublikowano

Siedzimy w bagnie od 1939, najpierw niemieckim, potem ruskim, a potem pseudodemokracji. Czy PiS czy PO to jedno zło i takie samo ścierwo ... PiS miał nie kraść, miało być tak wspaniale, a się okazuje że afera za afera ... Nawet się przyznać nie potrafią tylko udają niewinnych ...

No ale teraz miało być jeszcze piękniej, uśmiechnięta Polska miała być, dobrobyt.   :P

Opublikowano

A widziałeś żeby jakiś polityk się przyznał do złodziejstwa? PiS rządził to udawał że rozlicza PO i resztę. A teraz koalicja udaje że rozlicza PiS i ich przystawki. Donald miał zafundować nam wszystko co najlepszego a jak narazie jest oprawdzanie się w tym że muszą sprzątać po poprzednikach i pieniędzy nie ma. No to podatki w górę. To chociaż oszuści z PiSu jak obiecali to wprowadzili +500 i inne zapomogi. A oszuści z KO śmieją się po prostu wyborcom w twarz 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Do jakiego błędu 🤔

Błędem jest siedzieć w tym układzie, a nie rozmyślać kto lepszym komornikiem jest. 

Układ debilnie prosty i ludzie się nabierają od lat i w dodatku żyją w jeszcze większej nienawiści. 

Czy pisiory rozliczyli peowcow przez 8 lat, a teraz peowcy pisiostwo?

Nie i się urwa nic nie zmieni. Dalej będą się spotykać przy wódce poza kamerami i rechotać że tak im to wszystko uchodzi na sucho. 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

I mi jest bardzo dobrze, nie narzekam .. 

No mi, głosujesz żeby wszystkim było dobrze i Polska się rozwijała, a nie ją niszczono, to nie jest wybór dla siebie żony że Ty z nią śpisz.   :P

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał:

Chłopie!

Oprzytomniej!

Otrzasnij się....

Za bardzo polityka żyjesz!

Mam wyjebane na to kto rządzi i w co kto wierzy. Zrozum to wreszcie.

Jedynie na to co robił stary dziadyga patrzeć już nie mogłem.

Mam inne priorytety i inne zmartwienia w życiu.

Szonuś zrobiłeś większą burze niż za oknem była....😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał:

No mi, głosujesz żeby wszystkim było dobrze i Polska się rozwijała, a nie ją niszczono, to nie jest wybór dla siebie żony że Ty z nią śpisz.   :P

Ja wybieram władze aby była dobra dla mnie ... Nie interesują mnie patosocjalopatusy na przykład ... O mnie nikt się nie martwi, to dlaczego ja się mam martwić o kogoś ...

Powiem ci więcej, ktoś kto uczciwie robi to nie martwi się tym kto rządzi, bo czy za jednych czy za drugich żyje tak samo...

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Do jakiego błędu 🤔

Błędem jest siedzieć w tym układzie, a nie rozmyślać kto lepszym komornikiem jest. 

Układ debilnie prosty i ludzie się nabierają od lat i w dodatku żyją w jeszcze większej nienawiści. 

Czy pisiory rozliczyli peowcow przez 8 lat, a teraz peowcy pisiostwo?

Nie i się urwa nic nie zmieni. Dalej będą się spotykać przy wódce poza kamerami i rechotać że tak im to wszystko uchodzi na sucho. 

O to właśnie chodzi.

O ile wyborców PiSu gdy dochodził do władzy można jakoś zrozumieć bo każdy pamięta jak rządziło wcześniej PO i PSL . Więc nie dziwne że chcieli jakiejś zmiany i łudzili się że będzie lepiej. To wyborców Po i reszty koalicji nie sposób zrozumieć. Wiedząc że PiS jest ujowy chcieli zmiany . I to bardzo dobrze. Ale wybrać znowu PO , PSL i Lewicę pamiętając jak dali się we znaki przed PiSem? Totalny debilizm. Mózgu trzeba nie mieć żeby głosować na okrągły stół. Nic w tym kraju się nie zmieni bo jest za duże stado baranów to po pierwsze. A po drugie wszystkie posady rozdaję się partyjnym kolegom i ich rodzinom. Więc też zbiera się bardzo duże grono wyborców. 

• Like 5
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ja wybieram władze aby była dobra dla mnie ... Nie interesują mnie patosocjalopatusy na przykład ... O mnie nikt się nie martwi, to dlaczego ja się mam martwić o kogoś ...

Powiem ci więcej, ktoś kto uczciwie robi to nie martwi się tym kto rządzi, bo czy za jednych czy za drugich żyje tak samo...

Ale nie martwi Ciebie i Pafnucego że sprowadzają Polskę pod buta niemieckiego? słabe z was Polaki.  :P

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał:

Ale nie martwi Ciebie i Pafnucego że sprowadzają Polskę pod buta niemieckiego? słabe z was Polaki.  :P

A to PiS co zrobił w tym temacie oprócz szczekania na lokalnym podwórku ?? Bo jak puścili ich za bramę to już grzeczne jak małe szczeniaczki były pisiorki ... Gdzie te reparacje, 8 lat i nawet złotówki nie dostaliśmy ... 

Zielony ład, Fit For 55, wszystko to PiS podpisywał ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v