Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie mam zadnych-jesli zmarnowala z nim tyle lat to wiele po niej nie mozna sie spodziewac-madra by go nie chciala.

lata leca, uroda przemija ,kasy nie przybywa -moze nie ma innej alternatywy.

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nawet mnie to nie dziwi....u ciebie...😆

oczywiscie ze nie u mnie... czy ja jestem mysliwym ?? 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nie wierzcie , przecież nie będe wam udowadniał na siłę 🤷

Mało kto już chyba wierZy w to co piszesz.

Za dużo kłamstw.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Wew zetorze😱

Chtura?   Ech ten słownik...

Ja jednego sezonu 3 tył...

Dobrze że tanie som....

Nie...trzecia w innym sezonie....następnym...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Chmura?

Ja jednego sezonu 3 tył...

Dobrze że tanie som....

Nie...trzecia w innym sezonie....następnym...

Kamień. Koszt niewielki, ale sprzątania sporo

Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Jutro będziemy usypiać to co pisaliśmy ostatnio 

Szkoda. Tylko wnioski trzeba wyciągnąć. Muszę Cię tu pochwalić, że idziesz w tym zakresie w dobrym kierunku👍

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Tył?

Boczna uchylna

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

No i doleciał, ale to 4 godziny i trzeba wracać za cycki łapać 

Trenuj...

...przez te 4 godziny 🤭

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v