Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Niech tak będzie 

Nie złość się, ja kupiłem agregat po jednym sezonie za pół ceny, i zrobił może 30 no uj 50ha, tylko ja wiem od kogo brałem 

11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Motocykl jak kupiłem też niby był świeżo po regulacji zaworów. Jak dla świętego spokoju sprawdziliśmy zawory z szwagrem to okazało się że jednak są do regulacji, więc sprzedający nigdy Ci prawdy nie powie ...

Ode mnie nie kupowałeś chyba 

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Motocykl jak kupiłem też niby był świeżo po regulacji zaworów. Jak dla świętego spokoju sprawdziliśmy zawory z szwagrem to okazało się że jednak są do regulacji, więc sprzedający nigdy Ci prawdy nie powie ...

Nie powiedział mi że 30 , tylko tak przypuszczam po tym ile mówił że miał łąk, jaki jest stan i wygląd kosiarki . Jest rozrzutnik do sprzedania , znam właściciela i wiem że jeden sezon gnój nim woził 🤷

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Nie złość się, ja kupiłem agregat po jednym sezonie za pół ceny, i zrobił może 30 no uj 50ha, tylko ja wiem od kogo brałem 

Tobie to się nie powinno sprzedawać 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nie powiedział mi że 30 , tylko tak przypuszczam po tym ile mówił że miał łąk, jaki jest stan i wygląd kosiarki . Jest rozrzutnik do sprzedania , znam właściciela i wiem że jeden sezon gnój nim woził 🤷

No to bierz, jak Ci pasuje. Drugiej takiej okazji możesz nie mieć 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Ode mnie nie kupowałeś chyba 

Marek sam wiesz że idzie poznać ile to robiło, tym bardziej że farba nie wytarta na listowie z każdej strony. Zresztą zobaczyć w ogłoszeniach to jest takiego sprzętu co ma 5 lat i prawie nic nie robił a nawet są nowe , wszystko brane na dopłaty 🤷

7 minut temu, Qwazi napisał:

No to bierz, jak Ci pasuje. Drugiej takiej okazji możesz nie mieć 

Teraz nie mam kasy 

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Tobie to się nie powinno sprzedawać 🤭

Dlaczego?

Markowi jedna rzecz przywoziłem jestem bardzo zadowolony z tego do jakiego stanu ją doprowadził. Jeden taki wyśmiewał się tu że po co złom przez pół Polski targać 

Opublikowano
38 minut temu, pedro2 napisał:

Teraz każdy kto sprzedaje to maszyna stała nie ruszana kupiona tak o. 😉 

Ważne że nowy nabywca zadowolony bo mu tak powiedzieli. Nie drąż 🤭

Jak siuntki wcześniej. "Panie to pole to tylko z drogi widziało dziadek z babką do kościoła jeździli, zoba o ławka jeszcze jest bo nie zdejmowalim. Babka tam siedziała"

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Desperado napisał:

No na pewno nie wrzucam, ale jak tak patrzę na tych Jacusiów, Piotrusiów i orawiusiów

Masz coś do Piotrusia? W przeciwieństwie do ciebie jest szczery do bólu. Ty kogo chcesz wzruszyć tymi pełnymi hipokryzji kazaniami?

20 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak siuntki wcześniej. "Panie to pole to tylko z drogi widziało dziadek z babką do kościoła jeździli, zoba o ławka jeszcze jest bo nie zdejmowalim. Babka tam siedziała"

Jakbyś wiedział o takiej ławeczce daj znać. Babka już z letka leciwa i boję się, że mi wypadnie z błotnika na wertepach

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
37 minut temu, soltys48 napisał:

Dlaczego?

Markowi jedna rzecz przywoziłem jestem bardzo zadowolony z tego do jakiego stanu ją doprowadził. Jeden taki wyśmiewał się tu że po co złom przez pół Polski targać 

A jaki zadowolony jest nowy wlasciel sipmy co to do Marka na wycieczkę zabrałem 🤭 

Wuja konkretny chłop i oby takich jak najwięcej w życiu spotkać 👍

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

chyba był 2013 jak szukałem presy to byłem oglądać krone kr 13p która nawet pierwszego całego pokosu nie zrobili bo nie dala rady z wydajnością a musieli ja mieć 5 lat i stala już większa też z 2008 i druga jeszcze nawet młodsza bo dobrali łąk czyli zdążają się okazję za rasadne pieniądze......

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

🙋

2°C

Poczęstowali mnie wczoraj mocną nalewką miętową.... dziś na kiblu normalnie mi du..a zmarzła 🤦

Miłego dnia ekipo🤝

Edytowane przez Baks00
  • Haha 7
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Dlaczego?

Zakup w cenie złomu, przy naprawie koszta nie grały roli i efekt jest mam maszynę na kilkanaście lat👍

Obie strony są zadowolone 

3* szrronu brak 

Cześć wszystkim 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

To chyba Twój autorski tekst 

Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał:

A jaki zadowolony jest nowy wlasciel sipmy co to do Marka na wycieczkę zabrałem 🤭 

Wuja konkretny chłop i oby takich jak najwięcej w życiu spotkać 👍

Ty to chyba chcesz piniendzy pożyczyć bo słodzisz 😉

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

To chyba Twój autorski tekst 

Ty nie widzisz że trochę z ciebie żartują, a ty się sadzisz 

Kolega kupił 5letnią nawet razu nie zapięta do traktora, dali chłopu w pakiecie to wziął 

• Haha 2
Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał:

👍

Ten PIERWSZY niech żałuję.

Ona gdzieś daleko od nas jest?

10 minut temu, Łolek napisał:

Zakup w cenie złomu, przy naprawie koszta nie grały roli i efekt jest mam maszynę na kilkanaście lat👍

Obie strony są zadowolone 

Jeno Lepperowi gul skacze 🤣

• Haha 1
Opublikowano

Bo gul im skoczył 

5 minut temu, Łolek napisał:

Ty to chyba chcesz piniendzy pożyczyć bo słodzisz 😉

Ty nie widzisz że trochę z ciebie żartują, a ty się sadzisz 

Kolega kupił 5letnią nawet razu nie zapięta do traktora, dali chłopu w pakiecie to wziął 

Opublikowano
18 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Bo gul im skoczył 

O sambe to może nie skoczył, ale napewno zaskoczyłeś ich 

Dla mnie samba za delikatna dlatego kupiłem używane KDT 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał:

jaka? nie chcesz drugiej?

Edytowane przez radekz200
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, soltys48 napisał:

Dlaczego?

Nie wyśmiewałem , tylko stwierdziłem fakt , ale muszę przyznać że się myliłem bo Marek poddał go kompleksowej odbudowie i to był dobry zakup 

22 minuty temu, Łolek napisał:

Marek ja wiem,też sobie żartuje

Tu gul mogłyby skoczyć jakby kupił nową zachodniej produkcji 

Ja szukałem lekkiej, nawet z tą złożoną to Zetorem trzeba spokojnie jechać 

Opublikowano
41 minut temu, Bananek napisał:

jakoś go nie lubię. na leję bym poszedł. albo Minkiewicza, ten to ma fajne żarty.

Minkiewicz słabo się ostatnio popisał. 

Poczęty naprawdę dał radę, i jego improwizacja naprawdę rozwaliła. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v