Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

do puki konar  płonie wszystko jest możliwe 🙂

Otóż to, ciąża szybko Cie zmusi do wyprowadzki lub alimentów 🤭🤭🤭🤭

• Like 1
Opublikowano

7 minut temu, konteno napisał:

ty jak @Agrest w ziemię inwestujesz , u niego chociaż dzieci będą mieć co w dzierżawę oddać lub sprzedać , a u ciebie siostra 

U mnie Caritas, a może nie bo w niedziele randka z ex 😉

eee no pewnie ją przekonales na tą randke tym zdjęciem aktu notarialnego ;)

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, konteno napisał:

cały segregator

Ba. Jak to najbardziej rozwojowy rolnik na forum. Nawet ścieżki w zbożu ma, mimo, że piszę jakoby takich nie robił. 🙃🙃

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Jak Twój kolega Szymek zmienia sobie raz sianokiszonka raz kukurydza i śruta to dobrze, a zwykły obywatel to źle 🤔

Nie dobrze

Opas może żyć bez kukurydzy 

Opublikowano
32 minuty temu, Leszy napisał:

Ile już takich w kolekcji? 

Pare, narazie 

34 minuty temu, konteno napisał:

u mnie więcej negatywnego niż POzytywnego i nie chcę by jakakolwiek kobieta sie ze mną męczyła gdy będę w gorszym stanie 

A co z Tobą nie tak 🤔

Opublikowano
50 minut temu, konteno napisał:

s gdzieś wcieło 

w Ciemnoszyjach stado ogarnia  pielęgniarka więc nie zdziwię sie jakby Strongman nie musiał weterynarza wzywać 

Jak bym miał taką babę jak ta z ciemnoszyj to rano naczczo wpierd... I wieczorem przed spaniem by dostawała. 

• Haha 4
  • Confused 1
Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

Też myślę o owsie 

Tylko 4 7 3 3 stopnie mają być na kolejne noce 

Jeden działa przy 5

Ale trzeba jechać bo już za duży 

Właśnie ta okolica 5 stopni daje mi na wstrzymanie....

Po niedzieli ma być w okolicy 10 więc może jeden stoperami i jeden nervosol wystarczy

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, jacus napisał:

po co ci to ?? nie lepiej akt z usc miec niz ten ??

czemu ci ta wajha tak przeszkoczyla ??

byl jakis szczegolny moment w zyciu ze doznales zalamania psychicznego ?? wesele syna ??  poznaniie  jego tesciow ?? kiedy pierwszy raz w kaftan cie zawiazali ??

to napisz z jakiej gminy pochodzisz a z jakiej twoi przodkowie i wtedy pogadamy ... czego sie wstydzisz ?? 

pamietasz akcje zonuca on napisal ,szybko znalazlem obrazki z jego jakze bogatych stron. to byla prawdziwa polska[no dobra to ukrainskie ziemie] w ruinie..

ktos zrobil reportaz z jego wsi i okolic. rozwalone domy, puste wsie, 

tak samo z seanem jest .. bohater w necie ,piz*a w swiecie..

kolega stalerzowal pszenice zimowa i sieje kukurydze.

on mlody wiec nie zna przyslowia-kto 2 razy sieje ten ani razu nie zbiera.

dawali mi to pole za darmo w dzierzawe ale ja sie tam wychowalem . a kolejny dzierzawca zawsze obcy-w zyciu grosza tam nie zarobi.. na krzywdzie ludzkiej nikt sie nie dorobil.

placek zafascynowała mnie twoja nędza ,ja nawet nie myślałem że można żyć w takiej biedzie i zacofaniu 🤣

zawsze myślałem że tu lorowiok największy dziad ....a jednak nie ....😲

Opublikowano
42 minuty temu, kris91 napisał:

Otóż to, ciąża szybko Cie zmusi do wyprowadzki lub alimentów 🤭🤭🤭🤭

Alimenta też dla ludzi. Lepiej zapłacić niż się z byle paciejewem użerać 

3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Albo byś dostawał 🤭

Ataków nerwicy chyba 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, Baks00 napisał:

Właśnie ta okolica 5 stopni daje mi na wstrzymanie....

Po niedzieli ma być w okolicy 10 więc może jeden stoperami i jeden nervosol wystarczy

Ja jadę dziś 

Drugi 8 temperatury dobowej

Stanowisko po kukurydzy 

Można nie pryszczeć

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ja jadę dziś 

Drugi 8 temperatury dobowej

Stanowisko po kukurydzy 

Można nie pryszczeć

No jak tam uważasz,ja poczekam  może się jeszcze uda ..

Opublikowano
52 minuty temu, HF86 napisał:

Alem się urobil. Dobrze że tusek trochę dołoży, to jakoś toto może wyjdzie 🥺

A zaraz znów sypac 🥺

20240509_101935.jpg

Będą jakieś dopłaty nawozowe ,bo nic nie wiem i darmowa kasa mi przejdzie koło nosa ?🤔

Opublikowano
10 minut temu, Michal2399 napisał:

Będą jakieś dopłaty nawozowe ,bo nic nie wiem i darmowa kasa mi przejdzie koło nosa ?🤔

Nawozowej już nie będzie. 

Trzeba teraz ziarko sprzedawać. 

Opublikowano

7 minut temu, konteno napisał:

ty jak @Agrest w ziemię inwestujesz , u niego chociaż dzieci będą mieć co w dzierżawę oddać lub sprzedać , a u ciebie siostra 

U mnie Caritas, a może nie bo w niedziele randka z ex 😉

na państwo przepiszesz...🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v