Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

do puki konar  płonie wszystko jest możliwe 🙂

Otóż to, ciąża szybko Cie zmusi do wyprowadzki lub alimentów 🤭🤭🤭🤭

• Like 1
Opublikowano

7 minut temu, konteno napisał:

ty jak @Agrest w ziemię inwestujesz , u niego chociaż dzieci będą mieć co w dzierżawę oddać lub sprzedać , a u ciebie siostra 

U mnie Caritas, a może nie bo w niedziele randka z ex 😉

eee no pewnie ją przekonales na tą randke tym zdjęciem aktu notarialnego ;)

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, konteno napisał:

cały segregator

Ba. Jak to najbardziej rozwojowy rolnik na forum. Nawet ścieżki w zbożu ma, mimo, że piszę jakoby takich nie robił. 🙃🙃

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Jak Twój kolega Szymek zmienia sobie raz sianokiszonka raz kukurydza i śruta to dobrze, a zwykły obywatel to źle 🤔

Nie dobrze

Opas może żyć bez kukurydzy 

Opublikowano
32 minuty temu, Leszy napisał:

Ile już takich w kolekcji? 

Pare, narazie 

34 minuty temu, konteno napisał:

u mnie więcej negatywnego niż POzytywnego i nie chcę by jakakolwiek kobieta sie ze mną męczyła gdy będę w gorszym stanie 

A co z Tobą nie tak 🤔

Opublikowano
50 minut temu, konteno napisał:

s gdzieś wcieło 

w Ciemnoszyjach stado ogarnia  pielęgniarka więc nie zdziwię sie jakby Strongman nie musiał weterynarza wzywać 

Jak bym miał taką babę jak ta z ciemnoszyj to rano naczczo wpierd... I wieczorem przed spaniem by dostawała. 

• Haha 4
  • Confused 1
Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

Też myślę o owsie 

Tylko 4 7 3 3 stopnie mają być na kolejne noce 

Jeden działa przy 5

Ale trzeba jechać bo już za duży 

Właśnie ta okolica 5 stopni daje mi na wstrzymanie....

Po niedzieli ma być w okolicy 10 więc może jeden stoperami i jeden nervosol wystarczy

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, jacus napisał:

po co ci to ?? nie lepiej akt z usc miec niz ten ??

czemu ci ta wajha tak przeszkoczyla ??

byl jakis szczegolny moment w zyciu ze doznales zalamania psychicznego ?? wesele syna ??  poznaniie  jego tesciow ?? kiedy pierwszy raz w kaftan cie zawiazali ??

to napisz z jakiej gminy pochodzisz a z jakiej twoi przodkowie i wtedy pogadamy ... czego sie wstydzisz ?? 

pamietasz akcje zonuca on napisal ,szybko znalazlem obrazki z jego jakze bogatych stron. to byla prawdziwa polska[no dobra to ukrainskie ziemie] w ruinie..

ktos zrobil reportaz z jego wsi i okolic. rozwalone domy, puste wsie, 

tak samo z seanem jest .. bohater w necie ,piz*a w swiecie..

kolega stalerzowal pszenice zimowa i sieje kukurydze.

on mlody wiec nie zna przyslowia-kto 2 razy sieje ten ani razu nie zbiera.

dawali mi to pole za darmo w dzierzawe ale ja sie tam wychowalem . a kolejny dzierzawca zawsze obcy-w zyciu grosza tam nie zarobi.. na krzywdzie ludzkiej nikt sie nie dorobil.

placek zafascynowała mnie twoja nędza ,ja nawet nie myślałem że można żyć w takiej biedzie i zacofaniu 🤣

zawsze myślałem że tu lorowiok największy dziad ....a jednak nie ....😲

Opublikowano
42 minuty temu, kris91 napisał:

Otóż to, ciąża szybko Cie zmusi do wyprowadzki lub alimentów 🤭🤭🤭🤭

Alimenta też dla ludzi. Lepiej zapłacić niż się z byle paciejewem użerać 

3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Albo byś dostawał 🤭

Ataków nerwicy chyba 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, Baks00 napisał:

Właśnie ta okolica 5 stopni daje mi na wstrzymanie....

Po niedzieli ma być w okolicy 10 więc może jeden stoperami i jeden nervosol wystarczy

Ja jadę dziś 

Drugi 8 temperatury dobowej

Stanowisko po kukurydzy 

Można nie pryszczeć

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ja jadę dziś 

Drugi 8 temperatury dobowej

Stanowisko po kukurydzy 

Można nie pryszczeć

No jak tam uważasz,ja poczekam  może się jeszcze uda ..

Opublikowano
52 minuty temu, HF86 napisał:

Alem się urobil. Dobrze że tusek trochę dołoży, to jakoś toto może wyjdzie 🥺

A zaraz znów sypac 🥺

20240509_101935.jpg

Będą jakieś dopłaty nawozowe ,bo nic nie wiem i darmowa kasa mi przejdzie koło nosa ?🤔

Opublikowano
10 minut temu, Michal2399 napisał:

Będą jakieś dopłaty nawozowe ,bo nic nie wiem i darmowa kasa mi przejdzie koło nosa ?🤔

Nawozowej już nie będzie. 

Trzeba teraz ziarko sprzedawać. 

Opublikowano

7 minut temu, konteno napisał:

ty jak @Agrest w ziemię inwestujesz , u niego chociaż dzieci będą mieć co w dzierżawę oddać lub sprzedać , a u ciebie siostra 

U mnie Caritas, a może nie bo w niedziele randka z ex 😉

na państwo przepiszesz...🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v