Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialo ostro padac -a na razie to tak umairkowanie.

38 minut temu, Qwazi napisał:

Fajnie żem se to wykombinował prawda? 🤗😆... 

No i teraz mam jasność...Bo już się bałem, że będziesz jakiś damski wiec organizował 🤷‍♂️... 

przed biurem pare lat temu  wczasie protestow aborcyjnych zablokowaly skrzyzowanie zparenascie tysiecy ich bylo..

38 minut temu, MonteChristo napisał:

Ja też nie mam, baby mają

a ile masz blizej 180 czy 80 ??

28 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Tam można znaleźć żonę...

... żonę swojego kumpla 😄🤭

ja na badoo znalazlem zone sasiada..ona znalazla tam  nowego chlopaka-ale na dobre jej to nie wyszlo..

6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

A postanowiłem  chyba będzie Turdus i filtry Sędziszów 

juz ?? niemozliwe ... w ciagu dwoch dni ?? cos ci sie stalo ?? chory jestes czy oslabiony ?? 🤣

• Haha 3
Opublikowano
34 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Tak bardzo ciekawe , jak zauważyłem to jeden z lepszych plotuchów tutaj jesteś 😉

Ale czemu starasz mi się ubliżyć? Ty jak ten lis co we wnyk wpadnie 

Opublikowano
34 minuty temu, jacus napisał:

ja na badoo znalazlem zone sasiada..ona znalazla tam  nowego chlopaka-ale na dobre jej to nie wyszlo..

A czas pokaże czy kochanek bardziej wierny był, więc za jej zdrowie wypijmy hlup w ten dziób 

Opublikowano (edytowane)

U somsiada we wjeździe stoi biała Dacia Duster, pewnie nic dobrego to nie zapowiada 🤔 Ryszard lepiej zamykaj bramę i spuszczaj psy zanim do Ciebie przyjadą 🤣

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, MonteChristo napisał:

Tam nikt nie szuka żony czy męża, a laski z tindera to przeważnie wielkoludy pod pod 190 cm

Obeznany w temacie widzę jesteś ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Obeznany w temacie widzę jesteś ;) 

Miałem na studiach dość rozrywkowych współlokatorów to się nie nudził człowiek

Opublikowano
gregor1284 napisał:

34 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Tak bardzo ciekawe , jak zauważyłem to jeden z lepszych plotuchów tutaj jesteś 😉

Ale czemu starasz mi się ubliżyć? Ty jak ten lis co we wnyk wpadnie 

a czytałeś to ? https://growid.pl/

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Komuś tani opał?

Lepiej niech sobie zostawi ten opał, przyjdzie w zimie -20 to przy samej pompie ciepła zmarznie, a tak by sobie rozpalił w jakiejś kozie i by miał ciepełko xD 

• Like 1
Opublikowano

Gdyby nie to że mam drewna na parę lat to bym pewno ten koks wziął🤣

Ale jeszcze mam że 300kg węgla kupionego za becikowe po urodzeniu syna. A to już 15 lat minęło🤭

Opublikowano

niedawno bylo prawie - 20 i siostra nie zamarzla..

promocje na wegiel robia -250 zl od tony dla stalych klientow..

45 minut temu, gregor1284 napisał:

A czas pokaże czy kochanek bardziej wierny był, więc za jej zdrowie wypijmy hlup w ten dziób 

wierny byl -toona go w koncu kopla w dupe..a teraz musi go splacac.

38 minut temu, Tomasz0611 napisał:

U somsiada we wjeździe stoi biała Dacia Duster, pewnie nic dobrego to nie zapowiada 🤔 Ryszard lepiej zamykaj bramę i spuszczaj psy zanim do Ciebie przyjadą 🤣

u nas tego pelno jezdzi..powiatowe inspejcje do wojewodztwa jezdza..

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał:

u nas tego pelno jezdzi..powiatowe inspejcje do wojewodztwa jezdza..

Wiesz, póki jeżdżą sobie droga powiatowa to nie problem, ale tu przyjechali pod bramę, a kilka dni wcześniej do sąsiada przywieźli osady z oczyszczalni, komuś się to nie spodobalo🤔😐 musi być gdzieś na wsi jakaś konfitura ... Trzeba bramy zamykać i spuszczać psy xD

Opublikowano

Sama oczyszczalnia pewno papiery przesłała.

Nie ewidencjonują tego?

Opublikowano (edytowane)

Jak legalnie załatwisz to ewidencjują ... Nie wiem jak jest teraz, bo już kilka ładnych lat mam kurzaka, ale kiedyś się brało to albo legalnie z badaniami i płaciłeś aby za transport, albo 200zł dodatkowo pod stołem od samochodu 20t i przywozili ... Mnie to tam nie interesuje jak to sobie załatwił i pod co to stosuje, ale mógł się znaleźć ktoś za bardzo ciekawski ... Smród po tym na polu był straszny, a i pod truskawkę czy bób i tak obornik musi być, bo tego nie można ...

Opublikowano

Temu tak podpisy kolekcjonujesz🤭

Dużo już gospodarstw masz w opiece?

Opublikowano

Odpad z masarni🤭

1 minutę temu, Leszy napisał:

Facet był u nas dzisiaj, że by chciał chrząstkę sprzedać. Zgadnijcie co to może być. Chociaż to chyba z błędem jest. :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v