Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No nie żartuj...😆😁

A,to z pewnością użytkownicy af, co tutaj jednemu uwierzyli w plony i milionowe zarobki 🤭

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Ja mam trochę truskawek i mnie taka kurwica bierze jak mam to zbierać, wolę maliny o wiele bardziej rwać niż te truskawki

U nas ukraincy zbierają sam to co nazbierasz a jak ludzie robią na kilku ha to pieniądz duży nawet jak połowę im oddasz za rwanie.

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

A,to z pewnością użytkownicy af, co tutaj jednemu uwierzyli w plony i milionowe zarobki 🤭

No i kobiety mu pozazdrościli 🤣

Opublikowano
30 minut temu, Qwazi napisał:

Michał podziękowania🤗...Ty żeś chyba przesadził trochę. Miał być jeden, a nie cztery. Jeszcze raz dzięki 🤝

Myślisz, że dowodzącą przekonasz tym, bo ona różowe lubi? I że Ci siostrę odda? Nie liczyłbym na to 🤷😉🤭

To tylko początek 

Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał:

No nie żartuje, nikomu już się doić co dzień nie chce.

Tym bardziej susza była paszy mało a za bele trawy siana trzeba zapłacić jak za gotowe mleko.

To nie lepiej sprzedać te bele i nie doić i wziąć prawie te same pieniądze.

W tym roku bele drogie a za rok pies o nie może nie zapytać, mają ludzie głowy 🤦

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

U nas na targu pełno po 6 zł 

Kto by stał w dzisiejszym casie na targu w gospodarce trzeba setki tysięcy złotych żeby co kupić zrobić a nie takie zabawy.

U nas mają po 20-30 na gospodarstwo ukrainców i to tonami na skup wożą i to po kilka razy w ciągu dnia a nie wieczorem.

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Kto by stał w dzisiejszym casie na targu w gospodarce trzeba setki tysięcy złotych żeby co kupić zrobić a nie takie zabawy.

U nas mają po 20-30 na gospodarstwo ukrainców i to tonami na skup wożą i to po kilka razy w ciągu dnia a nie wieczorem.

Bogato tam u Was ..

Ty nie spod Krakowa?

• Haha 5
Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Wiesław raczysz se żartować...niedaleko mam człowieka, który zatrudnia ponad 20 Ukraińców do zbioru ogórków. Ma do tego tzw samolot. Ogórek to nie truskawka, a dziennie zbierają w granicach 3 przyczep 6 tonowych

1 minutę temu, Desperado napisał:

Nie kojarzę Tereski.

No taka tam była, co se koło eleganckiego JD stała w ogrodniczkach, blondynka. Jeden kolega ją tu przedstawiał, że żona 

• Like 1
Opublikowano

Kasa na tym jednak jest jak ukraincy robią na ciebie, bo samemu to nie warte świecki ile to pielenia pryskania, jak by kasy nie było to by co roku mieszkania lub dwóch nie kupowali w mieście.

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wiesław raczysz se żartować...niedaleko mam człowieka, który zatrudnia ponad 20 Ukraińców do zbioru ogórków. Ma do tego tzw samolot. Ogórek to nie truskawka, a dziennie zbierają w granicach 3 przyczep 6 tonowych

IMG20240604222514.jpg

Przed chwilą, artek27 napisał:

IMG20240604222514.jpg

Przypomniało mi sie zeby wysłać zdjęcie.

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

JA nie wiem się nie znam, wiem że mogę kupić na targu 🤷

Może ci co sprzedają na targu kupuje te tańsze rzeczy do gospodarstwa za kilka tysięcy 🤔.

2 minuty temu, Strongman napisał:

Kasa na tym jednak jest jak ukraincy robią na ciebie, bo samemu to nie warte świecki ile to pielenia pryskania, jak by kasy nie było to by co roku mieszkania lub dwóch nie kupowali w mieście.

To kiedy przechodzisz na truskawki i mieszkania ?

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

No taka tam była, co se koło eleganckiego JD stała w ogrodniczkach, blondynka. Jeden kolega ją tu przedstawiał, że żona 

No fakt było coś takiego, ale nazywał ją Teresa?

Opublikowano

Ci co sprzedają na targu, to co sprzeda kilka kilo owoców czy kilka metrów zboża, teraz ludzie po targach nie chodzą każdy do marketu wali wszystko w jednym miejscu, na targu utargujesz 200zł czy tam 1000zł zależy za co a co to za pieniądze na dzisiejsze czasy jak wszystko do gospodarstwa takie drogie.

Opublikowano

A nie pamiętam.

Przed chwilą, Desperado napisał:

ale nazywał ją Teresa

Przed chwilą, Strongman napisał:

Ci co sprzedają na targu, to co sprzeda kilka kilo owoców czy kilka metrów zboża, teraz ludzie po targach nie chodzą każdy do marketu wali wszystko w jednym miejscu, na targu utargujesz 200zł czy tam 1000zł zależy za co a co to za pieniądze na dzisiejsze czasy jak wszystko do gospodarstwa takie drogie.

Mylisz się odrobinę.

• Like 5
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

O Panie to już kawał zwierza jest👍💪. Zadbałeś pięknie w tych okolicznościach. Czapka z głowy 👍

W dzień zrobię zdjęcie to lepiej wygląda bo akurat mleko dawałem wczesniej i mi się przypomniało ze zdjecie miałem zrobić 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

No fakt było coś takiego, ale nazywał ją Teresa?

Nie. Zostało ustalone, że ona ma tak na imię. W prezentacji ono nie padło 

1 minutę temu, artek27 napisał:

W dzień zrobię zdjęcie to lepiej wygląda bo akurat mleko dawałem wczesniej i mi się przypomniało ze zdjecie miałem zrobić 

Chętnie zobaczę, bo mi się wydaje, że będzie bardzo zbliżona do typu śląskiego🤗

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v