Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam   zaciął mi się EHR   i nie chce opuścić ramion  lampa pomarańczowa miga ale żadne pokrętło i przyciski na błotnikach nie działają może ktoś wie jak usprawnić  żeby działał jak należy 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez jansob
      Mam taki problem jak złącze pedał hamulca w c 360 to niestety jest twardy i nie hamuje a pojedyńczo jest ok zaczło to robić na starej pompie hamulcowej więc wymiana długiej z regulatorem i nie pomogło.Co może być przyczyną i czy ktoś miał taki przypadek.
    • Przez misiekd24
      Witam, pacjent Renault 75.14 85r
      Mam z tyłu cztery wyjścia hydrauliczne. Chciałbym podpiąć prasę warfama z543. Tutaj zaczyna się problem bo nie do końca wiem jak podpiąć hydraulikę bo gdy podpinam normalnie wszytko działa ale nie mogę nabić ciśnienia na prasę żeby widzieć ile siana jest w komorze. Podpinalem pod c360 i tam wszystko działa. Zastanawiałem się czy nie byłby potrzebny rozdzielacz na jedno wyjście żeby wszystko było na jednej sekcji podpięte. Miał ktoś coś podobnego?
    • Przez Janek54321
      Czy po wymianie tego zaworu trzeba go regulować, czy przychodzi już wyregulowany. Pompa rexroth new Holland.  Miał ktoś doczynienia z takim zaworem? 
    • Przez Marek7536
      Witam, jak podłączyć 3 powroty oleju do skrzyni z 3 rozdzielaczy hydraulicznych?, aktualnie posiadam 2 rozdzielacze i mam 2 przyłącza hydrauliczne oczkowe banjo zakute na węzach.
    • Przez seba005
      Witam
      Gdzie zakuwacie przewody hydrauliczne?
      znacie może konfigurator na stronie internetowej gdzie mogę zamówić sam taki przewód z dostawą do domu?
  • Dodaj nową pozycję...
v