Ehr renault 160,94
-
Podobna zawartość
-
Przez jansob
Mam taki problem jak złącze pedał hamulca w c 360 to niestety jest twardy i nie hamuje a pojedyńczo jest ok zaczło to robić na starej pompie hamulcowej więc wymiana długiej z regulatorem i nie pomogło.Co może być przyczyną i czy ktoś miał taki przypadek.
-
Przez misiekd24
Witam, pacjent Renault 75.14 85r
Mam z tyłu cztery wyjścia hydrauliczne. Chciałbym podpiąć prasę warfama z543. Tutaj zaczyna się problem bo nie do końca wiem jak podpiąć hydraulikę bo gdy podpinam normalnie wszytko działa ale nie mogę nabić ciśnienia na prasę żeby widzieć ile siana jest w komorze. Podpinalem pod c360 i tam wszystko działa. Zastanawiałem się czy nie byłby potrzebny rozdzielacz na jedno wyjście żeby wszystko było na jednej sekcji podpięte. Miał ktoś coś podobnego?
-
Przez Janek54321
Czy po wymianie tego zaworu trzeba go regulować, czy przychodzi już wyregulowany. Pompa rexroth new Holland. Miał ktoś doczynienia z takim zaworem?
-
Przez Marek7536
Witam, jak podłączyć 3 powroty oleju do skrzyni z 3 rozdzielaczy hydraulicznych?, aktualnie posiadam 2 rozdzielacze i mam 2 przyłącza hydrauliczne oczkowe banjo zakute na węzach.
-
Przez seba005
Witam
Gdzie zakuwacie przewody hydrauliczne?
znacie może konfigurator na stronie internetowej gdzie mogę zamówić sam taki przewód z dostawą do domu?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wymiana łozyska wałka wom renault 8514
Renault 110.54 & Agregat 4.2m