Case 784 ślizga
-
Podobna zawartość
-
Przez Marcin1996
Witam! Planuję zakup nowego ciągnika i zastanawiam się nad Case Maxxum 100 { grópa 107 przekładnia mechaniczna 24-24 elektro-hydr. rewers, byłem u ddealera i powiedział że w nim jest silnik Case IH,nie Iveco ,cy Cummins,co o tym sądzicie?}. Jakie macie opinie na temat tego ciągniczka, jak ze spalaniem, awaryjnością i ceną części? Proszę o wypowiedzi szczególnie użytkowników tych maszyn, a także wszystkich, którzy mieli okazję spotkać się z tym ciągnikiem.Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
Przez Lesnik03
Witam case puma, skrzynia powershift 19. W wyniku zbyt późnej wymiany hamulców opilki dostały sie do skrzyni. Na obecną chwilę są biegi parzyste a nieparzyste załącza po jakimś czasie. Czy jest możliwość oczyszczenia ukladu bez demontażu skrzyni? NP kilkukrotna wymianę oleju? Miał ktoś podobny przypadek? Dziękuję za pomoc.
-
Przez pradzik28
Witam, mam blad na ehr pali sie na zmianę Y i H i pali sie guzik a nie mryga jak zawsze, nie działa podnosnik zero reakcji, co może być przyczyną? Bezpiecznik cały. Case mx 150
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez agrocase4220
Witam. Mam dwa problemy w case 4220
1. Nie wyświetlają się ani motogodziny ani temperatura itd natomiast wszystkie kontrolki wyświetlają się. Problem powstał nagle.
2. Problem z przełączaniem półbiegów. Napięcie na kablu z kabiny idącym do elektrozaworu wynosi ok 1.6v i po przyciśnięciu przycisku na joysticku nic się nie dzieje. Napięcie na pinie wychodzącym z kabiny wynosi tyle samo.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Błąd podnosnika case mx 150
Case 845xl