Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem kabinę do bizona szyszka z nawiewami i ledami kabina ma jeden kabel zasilający , gdzie go mogę podłączyć pod który bezpiecznik ? Czy lepiej ciągnąć z akumulatora osobno ? Bo kabla od masy nie widzę to chyba jest jako kabina . Pozdrawiam 

Opublikowano
2 godziny temu, AdeXZet napisał:

znajdź plus który zasila całą skrzynkę bezpieczników pod pomostem i do niego się podłącz przez dodatkowy bezpiecznik na kablu 

jaki bezpiecznik muszę użyć żeby wytrzymał

Opublikowano
7 godzin temu, Alchemik napisał:

A co będzie wisieć na tym bezpieczniku? Jaka moc odbiorników?  Albo chociaż jaki przekrój przewodu który ma być podłączony?

nawiew i ledy  pod światła które miałem kiedyś na barierkach chce podłączyć bo mam wolny kabel i przed chce dać oprawę z bezpiecznikiem przed 

Opublikowano
9 godzin temu, AdeXZet napisał:

ciekawe jaką moc ma dmuchawa, myślę że 10-15 amper wystarczy

raczej od akumulatora podciągne kabel i dam obwódke z bezpiecznikiem bo boję się że jak podłącze się pod skrzynke bezpiecznikow to mi popali coś strasznie stara instalacja

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Lukecki
      Witam użytkowników, 
      Zakładam temat, gdyż chcę się trochę dowiedzieć o tym kombajnie, jednak w internecie nie mogę znaleźć jakichkolwiek rzetelnych informacji. Słyszałem o mankamencie w postaci zagrzewania się silnika w czasie pracy, chciałbym się dowiedzieć jak często to się zdarza.  Również chce zaczerpnąć nieco informacji o typowych usterkach. Z góry dziękuję za info i pozdrawiam 
    • Przez kubatedi
      Witam
      Mam pewien problem mianowicie w przyczepie autosan d44b kazde koło podczas jazdy chodzi sobie lewo prawo zamiast toczyc sie prosto cczym to moze byc spodowdowane? Szpilki wszystkie sa dociagniete, oraz nie ma luzu na kołach.
      Proszę o porady

• Przez Bonex157
      Cześć,
      Chcialbym sie zapytać Was ile waży kabina puszka/orzeszek z szybami i bez
    • Przez Rafał11
      Witam, mam takie pytanie jestem młodym rolnikiem i jeszcze nie mam doświadczenia w obsłudze kombajnu i chciałbym się dowiedzieć czy da się sprawdzić stan skrzyni biegów bez rozbierania. Wiem jakie te skrzynie są w bizonie  i chciałbym sprawdzić czy w trakcie żniw się nie rozsypie. Z góry dzięki za pomoc.
    • Przez Rolniczek95
      Witam Moje pytanie brzmi jak sprawdzic sprawnosc akumulatorow hydraulicznych? Zwazylem jeden i 3.2 kg a drugi 3.8 kg i tez chcialbym sie zapytac czy ten ciezszy nadawalby sie jeszcze do uzytku bo na tabliczce pisze 4kg ?
  • Dodaj nową pozycję...
v